Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Földalatti Pál

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak kettőt kell aludni (meg aztán jó korán felkelni, hiszen hétfőn hatkor indul az adás), hogy nekünk magyaroknak is legyen saját Music Televisionünk. De mégis milyen magyar előadók, zenekarok tűnnek majd fel a híres logó alatt, mégis kiket hallgathatnak azok, aki unják már…..
Földalatti Pál Dér Heni unja 2007.08.23 15:41:43
Frissen érkezett az alábbi csudás sajtóközlemény a magyar popzene szarcsöbrének szélén csipegető sugarloaf együttestől."Dér Heni unja szingliséget!A Sugarloaf bájos énekesnője megelégelte az egyedüllétet, és hogy nem tud komoly párkapcsolatot létesíteni. Hiába kap…..
Ezúton is gratulálunk annak a zseniális közlekedésmérnöknek, aki az Air Race miatt lezárta a Bem utca felét, totális káoszt és agresszivitást zúdítva a normál esetben is zsúfolt rövid utcára. Alant olvasható egy fulladozó lakó levele, fotókkal. Kedves Homár! Elképesztő,…..
Földalatti Pál 2007.08.22 09:55:38
Az airrace egy marketingrendezvény, arra való, hogy nagyon-nagyon sokszor elhangozzék a szponzor neve. Részükről semmi más értelme nincs. Ha egyszer kiszámolják, hogy a birkanyíróverseny jobb és zajosabb reklám nekik, akkor azt fogják csinálni. Ott, ahová beengedik őket.

Ha viszont ez puszta üzlet (szerintem az), akkor érintett városlakóként kíváncsiak lehetünk a részletekre.

Érdekelne, hogy mennyit fizetett az airrace a príma lehetőségért, hogy milliónyi embernek milliószor elmondhatta a terméke nevét? Mit és mennyit profitáltunk rajta mi, budapestiek, hogy ehhez kölcsöadtuk a várost? Mit és mennyit profitáltunk rajta mi, magyarok, hogy ehhez kölcsöadtuk a nemzeti ünnepünket?

Ha megvannak ezek az adatok, akkor tegyük mellé azt is, hogy mennyibe került ez nekünk?

A dugók, a lezárások, a helyszín biztosítása, mentők, tűzoltók, rendőrök ügyelete, a romeltekerítás, a szemétszedés, a tönkrement utcabútorok pótlása, szétcseszett fák és más zöldterületek kijavítása, a környezeti terhelés (pl. csak a zaj, a légszennyezés -- ebben a repülők különösen ügyesek, de a dugókkal is sikerült hozzájárulni), a mindenféle hivatali háttérmunka emberórái stb, stb, stb.

Azt vélelmezem, hogy ez egy szép nagy összeg. Mindezt nem költöttük volna el, ha nincs ez a marketingrendezvény: illő volna hát, hogy lássuk is az ellentételezést valahol.

Valamiért viszont az a sanda gyanúm, hogy ezeket a járulékos költségeket mind-mind mi fizettük ki a red bull helyett, akik meg röhögnek a markukba, mert a városvezetés elhitte a szar dumájukat arról, hogy ez valami csuda nagy dolog, amit ők nagy kegyesen idehoznak a nép igényes szórakoztatására. Biztos nekik is sokba volt ezt a reklámcirkusz, de biztos jobban jártak így, mint ha a tévében vesznek ugyanennyi hirdetési felületet.

Kérdés tehát, hogy mi is jól jártunk-e, vagy balekok voltunk?

(Régi belvárosiként én megszoktam már az efféle paraszthaccacárékkal együtt járó zűrzavart, de ez most tényleg sok volt, és semmi nemzeti, kulturális vagy idegenforgalmi értelmét nem láttam.)
Földalatti Pál Hajrá Petőfi! 2007.07.24 16:15:00
Miközben a comment:com-on többen örülnek az új Petőfi rádiónak, mint nem, azért reggel én is megkaptam ezt a sajtóközleményt: "Éhségsztrájk a Magyar Rádió kirúgott munkatársaiért Tisztelt munkatársaim, kedves rádióhallgatók, minden jóakaratú ember! Én, Cs. Kádár…..
Subba Maraggyatok együtt! 2007.07.18 15:44:00
Van itt egy újabb bizonyíték arra, hogy 35 fok felett az ész szó szerint megáll. Bár annak a lelkes ifjú riporternek, aki a hétvégi Balaton Sound fesztiválon próbált interjút készíteni valakivel, akiről ő sem pontosan tudta, hogy kicsoda, talán 35 alatt is akadnak néha gondjai.…..
w Coming out 2007.07.16 05:30:00
Töröltem a Wiwen az összes ismerősöm. Egyenként. A regisztrációt meghagytam, mert vannak, akik csak ott tudnak belépni az internetre, és levelet is csak ott tudnak írni. Még nem kapták meg a világútlevelet. A tömeges szakításra elegendő ok lett volna az is, hogy az utóbbi…..
Az Alfa holdbázis-maratonról nemsokára hírt adunk, de lesz egy másik maratoni műsor is a hétvégén, ha valakit nem érdekelne az Alfa holdbázis második évada, akkor hallgasson zenét. A Cool TV-n szombat reggel 9-től Live Earth közvetítés, méghozzá 26 órás. "A magyar…..
Íme egy igazi páros, akinek sem drága: Pély Barna és Dorina végre megértették, hogy a Megasztár végeztével és produkcióik végleges bukásával immár kizárólag Dorina pinájával tudnak a címlapra kerülni. Most különleges lehetőségük adódott: méhnyakrák elleni vakcinát…..
Ma jött:"A Levegő Munkacsoport a helyi társadalmi szervezettel és két érintett társasházzal közös keresetet nyújtott be a Fővárosi Bírósághoz a Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség határozata ellen. A Kőbánya-Kispest közlekedési csomópont…..
A nemrég szétkergetett Kirisztina új sajtóanyaggal lepett meg:"Rekord gyorsaságú sláger!Már a hivatalos megjelenés előtt egy héttel hatalmas lendületet vett a Sugarloaf feat. Erős vs Spigiboy közös szerzeménye. Mint ahogy arról pár napja beszámoltunk, a Kontroll nélkül alig…..
Szántó Krisztina (sanoma) küldte ma az alábbi levelet. A kis spammerpina bizonyára maga is elhiszi, hogy szuper esemény közeleg: a kitörni régóta méltán képtelen Sugarloaf zenekar és két senki DJ most végre együtt nyomul. Valóban figyelemre méltó, hogy kínjukban mit ki nem…..
Földalatti Pál Kivágni!!!!! 2007.02.13 14:39:50
Mindig elolvasom a Védegylet leveleit, megtudni hogy áll a VI. kerületi lakóvilág harca a Nagymező utcai platánokért.  A mai levélben én azt olvasom (bár nem ezt írják), hogy találtak az építtetők valami régi kertépítő hülyét, aki pár szar forintért most azt hazudja,…..
Megjelenni szándékszik egy bélyeg: szép, valóban jótékony ügy, Mancs kutyával és a valaha híres nevettető, de mára agyhalott, agresszív, vén fasz Gálvölgyi János ajánlásával, amelyből az derül ki, hogy a műész úr és segítői az általános iskolai szintű egyeztetés…..
“A híreket várja?Nálunk mindig megtalálja!Hetilapok, magazinokAz újságos pavilonok”Ezt láttam kiírva városszerte és megértettem, hogy meg kell születnem.Aki viszont a reklámverset írta, annak kijár egya.) szelíd figyelmeztetés, ha gyerek az illető;b.) vascsővel való…..