Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1953

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..
  „Nyilván nagy hűhót csapna a szociálliberális kurzus az aradi vértanúk körül, ha a holokausztban haltak volna meg, vagy valamelyik cigánysoron lövik le őket az ügynökök.” (Sinkovics Ferenc: Miért?, Magyar Hírlap)  Pedig eddig kibírtam megszólalás nélkül.…..
Kóczián Péter Orbán és Obama 2009.10.06 18:09:00
Barack Obamát hatalmas többséggel választották meg, s örömünnep volt a győzelme. Fél évvel később mégis növekvő társadalmi elégedetlenséggel, s gyengülő politikai koalícióval kell számolniaMa Obama még sem lehet biztos abban, hogy meg tudja valósítani az egészségügyi…..
A magyar Švejk 1888.09.12. 2009.09.28 07:01:00
Reggel fel, rendezkedés, tisztolkodás, Formannal összetűztem ismét, nem mentem tourera, lövegtartókat mentem tisztítani; az éjjel esett, az idő borult. Menage, 2 gombócz[ot] s 2 adag káposztát vettem be, aztán tisztolkodás, az ágyamról ismét egy másikra hurczolkodtam át, Coufal…..
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
Molnár Oszkár, Edelény polgármestere szerint a környékbeli terhes roma nők egy része gumikalapáccsal és különböző gyógyszerekkel tudatosan károsítani akarják a születendő gyereküket csak azért, hogy a későbbiekben több segélyt kapjanak. A Fidesz vezetői ezt helyi ügynek…..
1953 2009.09.09 08:46:39
@az igazi Sipi:
Sértés nélkül,ha te hülyének születtél volna,hogy lehetne bizonyítani,hogy abban más is közrejátszott.Molnár bizonyítékai tanúk lehetnek ami kevés,de az általa elmondottakat nem csak a verebek csiripelik.
Kóczián Péter Orbán zsenije 2009.09.04 13:35:55
  Nincs messze a nap, amikor egy választási győzelem hevében Orbán zsenijéről kezdünk amjd el beszélni. Hogy ő már akkor is tudta. Hogy a kitartás elnyeri jutalmát. Hogy csak ő volt, aki tudta. De ez marhaság.   Orbán Viktor 2002 óta ugyanazt a nótát fújta. A…..
Ezért imádjuk az Echo tévét, gyanútlanul odakapcsol vasárnap reggel az ember, és mit lát? Pörzse Sándor Vader nagyúrral és birodalmi rohamosztagosokkal beszélget.   (Még mielőtt bárki is félreértené, semmi bajunk a hagyományőrzőkkel, sőt, szeretjük őket, mert…..
Egy honfitársunk, bizonyos Nagy Krisztina is megpróbálkozott a világot jelentő deszkák meghódításával az X Factor című brit tehetségkutatóban, kevés sikerrel. A videót csak erős idegzetű olvasók, illetve a csaj rokonai indítsák el. ..
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
A hitelkártyák története alig ötven éves: 1949-ben egy McNamara nevű bankár a barátaival ebédelni ment egy neves New York-i étterembe, és csak fizetéskor vette észre, hogy nincs nála a tárcája. Ebéd közben éppen a vevőkártyákról beszélgettek, így McNamara fejében…..
magyar-magyar szótár hejjhittler 2009.08.04 07:42:00
"Mr. Bean egy szörnyeteg!"/Mrs. Rowan Atkinson kifakadása/Nem csak angol hercegfi , de sok-sok nevesincs nyugati fiatal is szivesen pózol náci egyenruhákban, gyűjt nácirelikviákat. (Kedvenc blues énekesem Chris Farlowe egykori nácirelikviagyűjtési szenvedélye még a Colosseum…..
Uj Péter nyilatkozta a Délmagyarnak, hogy 3-4 millió forintot bukni az annyit jelent, hogy azt valahonnan ki kell gazdálkodni, tehát életveszélyes a helyzet. Szerencsére még nincsenek ilyen nagy pervesztések, bár éppen most van egy erős konfliktus: Kiszel Tünde és Puruttya között…..
Magyaridióta Az igazi kérdés 2009.07.20 18:48:00
Ismét kinyilatkoztatott a Nemzetvezető, megint nagyot szólt, mint egy gyufabomba.Persze ez alkalommal is mondott marhaságokat, fél- és teljes igazságokat is, mint szokott.Az olyan arcátlanságok taglalásába most nem megyek bele, mint hogy ki ugrosztotta össze a magyart a magyarral, hogy…..
Fideszfigyelő A Fidesz Retkese 2009.07.20 16:41:00
A sajtó legnagyobb része – teljesen jogosan – azt firtatta, hogy Retkes Attila SZDSZ elnök jogosan kapott-e pénzeket attól a kuratóriumtól, amelynek maga is tagja. Ennek ellenére még kishírként sem jelent meg jobboldali portálokon a veszprémi fideszes képviselő…..
Úgy tudni, Al Capone maffiafőnökre annak idején nem tudtak rábizonyítani egyetlen gyilkosságot sem. Azonban egy idő után mégis sikerült a hétpróbás gazembert börtönbe csukatni, mégpedig adócsalás miatt. Megértem én, hogy a Kuruc.info szabadon gyalázhat, sértegethet,…..
Hooah (ejtsd: hua (kérdésként), vagy húá (Al Pacinoként)): amerikai katonai szleng. Jelentése: értettem, vettem, rendben, ok, köszönöm, szívesen, ámen, remek, szép volt, cseszdmeg, leszarom. Használják még motivációs felkiáltásként is. „Hooah?”-ra mindig „Hooah!” a…..
  Műmámor Megindult a pánikszerű álmodozás a Fideszben. Pánikszerű, mert a választási eredmény diadalmenet is meg nem is. Az 1,6 millió szavazó kevés, de az 56% elég, hogy a pártkommunikáció győzelmi mámorba borítsa a Fideszt. Végül is ki van ez számolva. Két egyéni körzetet nyernek a szocik, és a…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
  Az Indexen jelent meg Beelőzheti a Jobbik az MSZP-t címmel egy írás, ami arról szólt, hogy az MSZP-nél akár még a Jobbik is több szavazatot szerezhet az EP-választáson. A cikk nagyon gyorsan lekerült az Indexről (bár a címlapom még utána is elérhető volt pár percig), de…..
A különféle közlekedési eszközöket ért katasztrófák és tragédiák az összeesküvéselméletek bajnokainak kedvencei közé tartoznak. Minél rendkívülibb maga a szerencsétlenség által érintett jármű, annál nagyobb elánnal lehet nekiállni és szétcincálni a hivatalos…..
1953 2009.05.11 21:39:20
@hátramozdító: Parancsolj kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból hirtelen gáz fázisba megy át a nyomás esése következtében. Ha a folyadék sebessége hirtelen megnő, akkor az energiamegmaradás törvénye értelmében (Bernoulli törvénye) a nyomása leesik. A keletkező gőzbuborék, ha az áramlás mentén olyan helyre ér, ahol a nyomás nagyobb az ottani hőmérséklethez tartozó telítettgőz nyomásnál, a buborék hirtelen összeroskad, az egymásnak csattanó folyadékfelületek erős akusztikus lökéshullámot keltenek, ami egyrészt erős zajjal, rezgéssel, másrészt a környező szilárd testek eróziójával jár. Ilyen eset fordul elő például nem teljesen elzárt vízcsap szűk áramlási keresztmetszetében, szivattyúknál vagy hajócsavaroknál. Szivattyúknál, ha a jelenség kiterjed az egész áramlási keresztmetszetre, a vizoszlop el is szakadhat, és a szivattyú nem képes folyadékot szállítani.
A kavitáció általában káros jelenség, áramlástani gépek, csővezetékek, hajók tervezésekor nagy figyelmet fordítanak az elkerülésére. Vannak azonban esetek, amikor a jelenséget hasznos célokra is be lehet fogni: emulziók képzéséhez, felületek tisztításához, kavitációs szivattyúhoz.
A szuperkavitáció jelensége akkor lép fel, ha a kaviáció nem csak néhány gőzbuborékra terjed ki, hanem a folyadékban nagy sebességgel haladó testet teljes egészében gőzköpeny veszi körül. Ezt a jelenséget használják ki újabban szuperkavitációs torpedóknál. Az első szuperkavitációs torpedó, az orosz Skval rakétahajtású eszköz, igen nagy sebességet ér el a víz alatt. Hátránya, hogy az erős zaj és a rakétából kiáramló gázok miatt könnyen felismerhető és lokalizálható.
A hétfői Süddeutsche Zeitung-ban (Németország vezető baloldali napilapja) egész oldalas publicisztika jelent meg Magyarországról „Nem, nem, soha“ címmel. A cikk feletti fényképen egy szögesdrót kerítésen keresztül láthatjuk a magyar zászlót. A képaláírás szerint…..
1953 2009.05.09 20:28:13
@tripanek: ezt az egetrázó hülyeséget melyik kommunista szemináriumon verték a fejedbe?
Nem lehet eleget írni a dunaparti Sámsonról, Meggyes egyszerűen ontja a témákat. A múltkori húzását, Bejó Gábor feljelentését sikerült megtripláznia néhány nap alatt. A debil iskolás irományának tűnő kereset után még két hasonlót hozott a posta a szeretgomosoknak. Persze…..