Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chlorohydra

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ha vádat emelnek a romák feltételezett gyilkosai ellen és a bíróság elítéli őket, nagy valószínűséggel életük végéig raboskodhatnak, a segítőikre pedig legalább tizenöt-húsz éves büntetés vár. Az emberölést öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel…..
chlorohydra 2010.01.04 14:55:21
@muriséj: Kaphatnál te is egy faszt a picsádba, bunkófiú!
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Az interjút Tóth Csaba készítette, csak nem volt kedve regisztrálni. :)Három film rendezőként, további féltucat producerként, és egy TV-sorozat. Mindössze ennyi volt nálunk forgalmazásban Roger Corman páratlanul gazdag, 200-nál is több címet felsorakoztató filmográfiájából. A…..
Vágó István a ma reggeli Mokkában jelentette be visszatérését: nyár végén indul új műsora, a Párbaj a TV2-n. Vágó tíz évig az RTL Klub csapatát erősítette, de miután régóta nem kapott új műsort, átpártolt a konkurens csatornához. A Blikk értesülése szerint a…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
Filmrajongó Metropolis (1927) 2008.10.15 21:21:00
Még múlt szerdán kezdtük nézni a Sci-fi és kiberpunk nevű óránkon (Kodolányi fősuli:)) és ma értünk a végére. Utána megbeszéltük, úgyhogy most tudok ilyen "hú-de-értek-hozzá-szöveget" írni:) Fritz Lang hosszú életének legsikeresebb műve ez a mozi, mely anno megbukott. 5 millió német márkából…..
A Tejútrendszer szélén, egy alakulófélben lévő csillag a Mozilla Foundation szolgálatában áll. Valószínűleg minden idők leggrandiózusabb reklámkampányát láthatjuk a gabonakör óta. Hacsak nem a véletlen műve, hogy épp a Firefox 3 megjelenése küszöbén formál tűzrókát…..
chlorohydra 2008.04.11 09:11:52