Regisztráció Blogot indítok
Adatok
replugged

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, de igaz: valóra válik képregényrajongók millióinak álma, mert a Sony és a Disney végre-valahára egyaránt hallgatott az idők szavára a Foxhoz hasonlóan (lásd: Ryan Reynolds, mint Deadpool a mennybe megy), és a két cég megegyezett arról, hogy PÓKI A MARVEL CINEMATIC…..
replugged 2015.02.10 21:30:48
nos, hatalmas öröm. végre hazatalál pókfej.

remélem lecserélik Garfield-ot, mert egyszerűen rossz nézni ahogy egy harmincas játssza a tinit. (pedig nagyon jó színésznek tartom)

a régiek is rosszak voltak, de ez az új, kiskamaszoknak szóló, nyáltól csöpögő szerelmes, direkt kék-pirosra agyonszínezett bazári látványvilágú, ostoba történetű reboot egy valóságos förmedvény volt.
minden csak, nem pókember.

az meg valóban több a soknál , hogy közel többe került mint a bosszúállók, és látványban még a kis-lábujját se csókolhatta meg. legalább pótolták volna sztorival, de az is förmedvényre sikeredett. a gonoszok über gagyik voltak, pedig aztán pókembernek van egy csomó tök jó ellensége, de neeeem. újra végig kellett nézni ahogy meghal ben bécsi, ahogy rinyálnak, a szerelmes picsogást, és közben az elektróra pazarolják az időt (aki a képregényben is egy nulla), rinót átszabják a gagyi ultimate fazonra, zöld manó meg kb annyi szerepet kap, mint a raimi féle harmadik részben a venom.

bocs, de sztm felháborítóan rossz volt a film. értem én h a tiniknek akarták megcsinálni, de azért lehetett volna úgy is, h gondolnak a 16 fölötti rajongókra is. pl én, aki a nyolcvanas évek óta olvassa.

szóval nekem ez a mai nap piros betűs ünnep, remélem végre lesz egy vagány, és kemény pókember, aki tényleg odacsap.
(pl akit nem tud meglőni egy rendőr pisztollyal)
Korábban még csak pletykaszinten merült fel egy a Szellemirtók női változata, ám időközben hivatalossá vált: a Columbia kukázta a túlontúl sokáig elhúzódó Szellemirtók 3-at (melynek késlekedésében Bill Murray nyammogása és Harold Ramis sajnálatos halála is bejátszhatott), és inkább a reboot mellett…..
Annak köszönhetően, hogy Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) a Viadal után a Mészárlás végkimenetelébe is erősen belepiszkál, kitörölhetetlenül forradalmi jelképpé válik, és az ennek nyomán Penam-szerte kitörő lázadásokra a Kapitólium durva megtorlóakciókkal felel.…..
aeon flux filmklip: whiplash (2014) 2014.10.02 08:05:00
Ódákat zengtem róla, a benne rejlő feszültségről, a játékról, ahogy a tanár kóstolgatja... indukálja... katalizálja diákját. Ez itt az első találkozó, amely máris megsemmisüléssel ér véget (miközben Simmons karaktere már rég levette, mekkora kinccsel lehet dolga). ..
replugged 2014.10.03 09:58:02
@Deepblue Noir: hűha, erre kíváncsi lennék?
miért ennyire kártékony a film?
Az előző trailert magyarul is megnézhettétek, most viszont jött egy új előzetes, amely nem csak hosszabb, de jóval több akciót és szörnyet kínál, bónusznak pedig egy tuti kis kutyaviadalt. Gareth Edwards filmjének folytatását a Londoni Filmfesztiválon mutatják be, a magyar…..
replugged 2014.09.03 12:15:38
Facebook-oldalunkon már írtuk, hogy Arnold Schwarzeneggerrel valami olyasmi történt, ami még soha: az új, egyelőre még forgalmazó nélkül álló filmjét beválogatták a Torontói Filmfesztivál versenyprogramjába. Egyeseknek már ez is elég nagy sokk, de ha még azt is hozzávesszük,…..
replugged 2014.08.13 10:31:39
bírom az öreget, és sztm nem rossz színész, nem tudom miért gondolják róla ezt sokan.

egy színész nemcsak az arcával, hangjával játszik, hanem az egész testével, kisugárzásával. és eddig elég sok filmben tökéletesen hozta azt amit kell. nélküle nem is működtek volna. azért nem volt véletlen, h egy időben tömegek rohantak minden filmjére.

ráadásul nem csak színészként vett részt a folyamatokban, ugyanolyan tudatosan részt vállalt az elkészülésükben, mint ahogy az élete többi területén tette azt.
plusz jó komikus is lett idővel, remek ritmusérzékkel.

nyilván nem ér fel egy de niro-val, bill murray-vel stb.. de nem mondanám tehetségtelennek. max a kiejtése vicces.

azért jelentős része volt abban, hogy a filmjei milyen minőségűek lettek.

érdekes, h klasszikus akciófilm sztárjaként van elkönyvelve, pedig a terminátor, predator, emlékmás, két tűz között, menekülő ember stb kilógtak a tipikus nyolcvanas évek b filmjei közül.

emiatt nem értem, h miért ebben az irányban tért vissza, a last stand, meg a szupercella tipikusan olyan filmek, ami nem volt rá jellemző.
neki ismét komoly forgatókönyvek után kellett volna kajtatnia.

emiatt örülök ennek a filmnek, remélem meg tudja mutatni, h még mindig lobog benne a tűz.

jah, meg elkönyvelik h buktákat csinál, pedig depp is elég komolyakat zuhan mostanság, és mégsem csökkent az ázsiója.

sztm Arnie-ban simán benne van még pár jó film.

egyébként érdemes elolvasni az életrajzi könyvét.
Gyerekként ismertem meg, egy úr volt az űrből, oda voltam érte, a Mork név azóta sem jön a számra, és ez már így is marad. Később, fiatal felnőtt koromra már nem mondhattam magam a rajongójának, de most rá kellett jönnöm, hogy számos alakítását tudom igen jó szívvel…..
replugged 2014.08.12 09:55:23
@Prof. William:

sztm a 200 ember egy iszonyatosan jó film, persze Col lehetett volna bátrabb a rendezéssel, de akkor is nagyon jó.
bármikor meg tudom nézni.

Robin fantasztikus színész volt, nagyon sajnálom h így szállt ki a játékból. A depresszió egy rohadt szemét betegség, sokszor nincsenek is látható tünetei, de az érintett komolyan el tud tévedni a saját agyában, poklában. igazán talán nem is lehet gyógyítani, állítólag inkább genetikai típusú dolog, ami egy életen keresztül mérgezi a lelket.

mindenesetre köszönöm neki azt a rengeteg sok szép pillanatot, órát amit a filmjeivel okozott.
hétvégén fogok is csinálni egy Robin Williams maratont.

nyugodjon békében! remélem Bajorral koccintanak egyet!!
aeon flux con air 2? jöhet! 2014.07.30 22:40:00
First things first: IMÁDOM a Con Airt. Minden idők egyik legnagyobb bűnös élvezete, melynek minden egyes pillanata túlcsordul, és elejétől végéig fuldokol a tesztoszteronben. De most komolyan, ehhez a filmhez képest Michael Bay univerzuma macskaszarral teli homokozó csupán. És az a…..
aeon flux trailer: tusk (2014) 2014.07.26 11:05:00
Ha azt hitted, hogy Edgar Wright filmötleténél ma nem hallasz furábbat, akkor tévedtél, hiszen Kevin Smith is új trilógiába kezd, amelyben beavatja majd a világot Kanada misztikumába. Az első felvonás már ősszel a mozikba kerül, ebben egy fiatalember (Justin Long) készít…..
replugged 2014.07.26 18:45:16
@freddyD: sztm csak jól érzi magát és hülyéskedik :)

megteheti, van egy nagy rakás pénze, csodás élete..
Oké, mindig próbálok a jövőbe nézni, haladni a korral, nem leragadni divatjamúlt dolgoknál, stb-stb., de könyörgöm, a South Park is (részben) azért jó, mert gagyin néz ki: miért kellett ezt tenni SpongyaBobbal, Patrikkal, Tunyacsáppal, Rák urammal és a többiekkel?! (A kép…..
replugged 2014.07.25 10:49:10
Nos, Ben Affleck Batmanje ezen az új képen sem tűnik sokkal vidámabbnak. Persze, tegye fel a kezét az, aki látott már boldog Batmant. ..
A zene tiszteletéről, szakmaiságról, meg a távlati célkitűzéseiről mantrázott demagóg dumái mellett Dj Jeszy másik vesszőparipája, hogy a lemezlovasok érdekvédelmi szervezetének DJ Szövetség tagjai a szakszerű és színvonalas munkavégzésük során szigorúan a szerzői jogi…..
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
A Moviehole névtelen, de állításuk szerint alaposan beásott forrása azt állítja, hogy a Terminator Genesis nem csak az eddig bejelentett (és jól ismert) karaktereket fogja szerepeltetni, hanem konkrét jeleneteket is visszahoz a korábbi filmekből. Hogyan lehetséges ez? A részletekért…..
Vagy V.3.0, ha beleszámoljuk Roger Corman soha be nem mutatott nullköltségvetésű csodáját. De ezt most hagyjuk. Hogy a jogok vissza ne szálljanak a Marvel Studioshoz, és ezzel együtt a Disney-hez, a Sony Pókemberéhez hasonlóan a Fox is kénytelen keményen hajtani a (még) birtokában…..
replugged 2014.02.20 15:35:55
@Llew: de miért erőltetik ezt a tini cuccot, nem elég a gimnazista (de valójában 30 éves) pókember?

ehh, annyira kár h nem a Marvelnél vannak a jogok, ott legalább 4-es osztályzatú korrekt filmeket csinálnak..
Pókember is egyre bénább
Jim Carrey és a műorrszarvú, Schwarzenegger és a műkrokodil, Nicolas Cage és a VX-gáz, Keanu Reeves és a nagyon gyors motorbicikli, Demi Moore és a ruhátlanság: ezeket a filmeket láthattuk a magyarországi mozikban 1996 folyamán...
Kopasz szuzukis története is megér egy misét. kit kell legéppuskázni? Az 50 feletti "semmirekellőket", vagy a 20-as évei közepén járó utód (de)generációt?A 25-35 éves, fasisztoid, magukat kurvajólképzettek miatt eléggé sokat szop az az 50-es, "tetűlusta"…..
  Ó hát ki tudná elfelejteni ezt a szőrös majomembert. Májkell Nájt, nem csak egy kiló farhát. K.I.T kapcsolj SPM fokozatra!!! Pajtás, turbó meghajtás. K.I.T keres? Kérem, magát, kit? És ez még csak az egyik élete két főműve közül. A másikat is nyílván mindenki ismeri.…..
A dolog egy sérülés sámánisztikus kezelésével kezdődött…Nem. A dolog korábban kezdődött, ha jól emlékszem valami agykontrollos tanfolyammal. Az efféle hóbortra persze még a legjózanabb materialista is azt mondja, hogy hmmm…talán van benne valami, ártani meg biztosan…..
replugged 2008.12.16 18:42:44
tisztelt konzervativ ur!

nem vagy se bal, se jobb, se kozep, mert nem hiszek a mostansag ervenyben levo szocialista demokraciaban/kapitalizmusban. mert nevetseges amit ma politikanak neveznek.
egyetlen dologban hiszek, hogy gyulolkodes, uszitas, es masok lenezese nelkul kellene elni.
mindenfajta szelsosegtol kivagyok, teljesen ertelmetlen.

nekem is van olyan baratom aki arra a szintre jutott, hogy mar azt is elhiszi, hogy isten eredendoen magyar volt stb...

a zsidokrol meg kulonben peldat kellene venni, igen, tudom sokkal konyebb gyulolkodni, kenyelmesebb, azon nem kell tul sokat dolgozni...
(mellesleg nem vagyok zsido...)

ha tenyleg annyira fenyes a magyar nep, akkor miert uldozzuk ki az orszagbol a tehetsegeket? akkor miert nem vagyunk kepesek egyutt dolgozni, kozosen tenni valamit? akkor miert kell megkulonboztetni egymast, es magyarsagi szintekre bontani a tarsadalmat? es miert kell folyamatosan bizonygatni felsobbrendusegeteket? te mitol vagy magyarabb, mint barki aki az orszagban el???
ja, csak azert, mert elolvastal nehany konyvet, meg verset. huha!

ha pedig valaki diszmagyar, akkor az vegyen csak is kizarolag magyar termekeket!!! lehet kapni szinte mindent. ja! hogy azert valamit tenni is kell???

nem azzal vagy magyar, ha megterited a masikat, es meggyozod arrol, hogy mi seggunkbol jon a napfeny, hanem azzal, ha segited az orszagban elo tobbi embert. (fuggetlenul a vallastol, szarmazastol stb...)

a masik meg. kulfoldiekkel dolgozom, javareszt kulfoldre. meg mielott megkerdezned, azert mert otthon keptelenseg ervenyesulni a szakmamban. konkretan ket valasztasom volt. vagy nem elem meg az almomat, es azt amiert egesz eletemben dolgoztam, vagy pedig huzok kulfoldre. kiraly!

viszont, egy ideje mar jobban megy, vegul bekerult egy magyar ceg, egy kepviselet is a kepbe, es mi tortent? rogton beindult a furas, a balhe es a hiszti!!! az elso magyar kicsapta a biztositekot... remek!

kerdem en, ha ennyire buszkek vagyunk, akkor mi a francert nem lehet vegre egyutt dolgozni egy jobb jovon???

en buszke vagyok arra, hogy magyar vagyok! nem is kicsit, de ami az orszagban van az elviselhetetlen.

RezegaRezega Gelka - Less is more 2008.10.11 14:05:00
triphop with sena, best hungarian female mcA félig ghánai kiscsaj megint nem bír magával, és újabb formációban hallhatjuk, a megszokott fasza színvonalon, ezúttal egy trip-hop együttesben, akiket úgy hívnak, hogy Gelka, és a stílus adta korlátokon belül egész korrektek, csak ne…..
Martin Laing art director beszél a Terminator negyedik részéről, a három és fél perces videóban láthatunk néhány robotot és néhány pár másodperces jelenetet. ..
replugged 2008.11.09 14:26:20
Madness:

Termeszetesen igazad van abban, hogy elore butasag fikazni, de az aggodalmaimat hadd irjam le.

Hidd el, eleg nagy mozi fan vagyok, eleg regota kovetem nagyon sok filmnek az utjat, es csak tapasztalatbol beszelek. A legjobb legutobbi pelda a Max Payne, ott is hatalmas elokeszuletek voltak, ment a parasztvakitas, es vegul megis egy vegtelenul buta film lett a nagy, komoly munka eredmenye.

En alapvetoen rendezoket kovetek, hiaba jo a szinesz, hiaba jo a forgatokonyv, ha rossz a rendezo.
Viszont ellenkezo pelda sok volt mar, egy tehetseges, megalkuvast nem ismero rendezo csodakat tud tenni meg egy rossz szinesszel is. Szamtalan pelda volt mar ra.
Termeszetesen az a legjobb, ha minden kozremukodo tehetseges, de az utobbi idoben ez sajnos ritka, foleg a hollywoodi filmeknel.

Erre nagyon jo pelda az En a robot, es a Legenda is.
Rettegve varom a Randevu a Ramavalt, kivancsi vagyok, hogy a filozofikus, szinte csendes konyvet hogyan redukaljak akcio filmme. Mert biztos, hogy sikerulni fog.

Most mernek penzt tenni arra, hogy a T4 maximum Transformers szintu, bugyuta matine lesz. (Mert sztm azt is nagyon elrontottak a logikatlan forgatokonnyvel, a mosogatogep ertelmi szinvonalara redukalt robotokkal, es az amerikai valasztasi kampany film szeru zenevel...)

Es abban remenykedem a legjobban, hogy nem lesz igazam.

Visszaterve Cameronra, mar nagyon olcson meg lehet venni a dupla DVD-s T2-t, erdemes megnezni a werkfilmeket, meghallgatni, hogy milyen aprolekosan tervez meg egy filmet. Nekem az az etalon...

McG pedig egy atlagos klip rendezo, de semmi tobb. (Gondry is az volt, de egy kisse magasabb kategoria) Es nehogy mar a Charlie Angyalai legyen a belepo egy Terminatorhoz.