Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senon

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Kafkai koppintás 2011.07.01 19:35:00
 Nem tudom, dr. Bodonovich Jenő úr olvasta-e Franz Kafka A per című regényét? Felteszem, jogászdoktor, nem a bölcsésztudományokból doktorált, s nem is valami dögész (ahogy a jogásznóta az orvosokat oly kedvesen nevezi).Mindenesetre, ha ismeri doktor Bodonovich Josef K.…..
A Szabad Sajtó Napja alkalmából Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere március 11-én köszöntötte a meghívott újságírókat, és egy roppant őszinte beszédet mondott nekik. Én szintén március 11-én írtam le a véleményemet a magyar sajtóról. Valószínűleg jól olvastam…..
A Katolikus Püspöki Konferencia az újpogányság és a fantasztikus múltig látó magyar történelemszemléletet veszélyeire felhívó körlevele óta élénkült a közbeszéd a magyar koratörténet vitás pontjai és a szinkretista vallások megítélése körül: az utóbbi időben minden…..
 Amikor a fideszesek még zsengék voltak, utálták a kettős beszédet. A komcsik komcsik voltak, s akik együttműködtek velük, azok rossz emberek.   A Fidesz akkor azt mondta, üzente, hogy vannak dolgok, amelyekben nem lehet megalkudni.  Aztán persze kiderült, hogy sok…..
Érdekes módon a magyar médiumok nagy része nem foglalkozik a témával, még komment szinten sem.Ugye jól bevált módszer, hogy amiről nem beszélünk az nincs is.Galgagyörkön odáig fajultak a romák egymás elleni háborúja, hogy a kirekesztettebbek már nem hitték el a Rendőrségnek,…..
senon 2009.09.21 20:51:49
Hát, ezt a semmitmondó sz@art igazán kár volt megírnod. Inkább pihentél volna. Az "agymosott" médiában ennél "kicsti" különb írások vannak. Ezt a kommentet is csak azért írtam, hogy ne búsulj, és hogy legalább 1 db véleményed legyen.
Ha Gyurcsány Ferenc a visszatérésre készül, akkor mainstream problémákkal és nem marginálisokkal kell foglalkoznia. Gyurcsány Ferenc az utóbbi hetekben határozottan pozícionálta magát. Hosszú idő után először jelent meg a nyilvánosság előtt a meleg felvonuláson és most a…..
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
 Általában nem tudhatjuk pontosan, mi is egy nemzet érdeke.A nemzet ugyanis – lévén köznév - hallgat. Nekem legalábbis nem súgja a fülembe: „Te, Sanyi, én vagyok a nemzet, ez és ez az érdekem, légy szíves, eszerint cselekedj, ha jót akarsz, mert te is részem…..
 Jó gyomor kell ahhoz, hogy miközben kormánypolitikusaink a megszorítások elkerülhetetlenségét hirdetik, a takarékosságot, mértékletességet kérik számon a lakosságtól, ők maguk a legkevésbé sem járnak elöl a jó példával. Nekem és velem együtt százezreknek pedig…..