Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodzasfanta_ (törölt)

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy bő hónapja, amikor a hazai Vodafone-ügy utórezgéseiről írtam, már említettem egy amerikai ellenpéldát arra, hogy hogyan is kommunikának normál esetben egymással például a mobilszolgáltatók, és hogy miért béna érv etikai magatartásra hivatkozni ott, ahol valójában a…..
A hirtelen ránkszakadt sok érdeklődő miatt a szabad jelentkezést sajnos fel kellett függesztenünk, de ez ne tántorítson el senkit! Néhány szabálynak kell mindössze megfelelni, hogy szuper legyen a séta: Több mint 50-en jelentkeztetek, sokan plusz főket írtak. Ne hozz, légyszi,…..
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
bodzasfanta_ (törölt) 2009.12.21 12:26:54
A Facebookon az egyik felhasználó azt a kérdést tette föl szavazásra, hogy "meg kellene-e ölni Obamát?" A válaszlehetőségek a következők voltak: "igen", "talán", "nem", "csak ha megkurtítja az egészségügyi rendszert".A szavazás…..
 Hétfőn lezajlott az Apple fejlesztő konferencia nyitó beszéde, ami sajnos nem Stevenote volt, azaz Steve Jobs nem beszélt. A konferenciát liveblogging keretében élőben lehetett követni több helyen, én a Gizmodo-n és a Macrumors-on követtem, közben folyamatosan szem előtt…..
Kerestem ilyesmit a neten, de egyelőre nem találtam. Mostanában, sok év sikeres ellenállás után elkezdett foglalkoztatni a jegyzetfüzet-dolog és természetesen rögtön egy Moleskine-t gondoltam erre megfelelőnek. Még mindig ellenállok, de akkor lenne igazán könnyű a dolgom, ha lenne…..
bodzasfanta_ (törölt) 2009.06.04 10:28:45
Múltkor már jeleztem, hogy vannak olyan magyar celebek, akik aktívak Facebookon. Akár úgy is, hogy nem tudnak róla, hogy aktivitásuk bárki számára látható, aki csak tagja a facebookos Hungary networknek. Miként a Facebookot, úgy egyelőre a Twittert sem használják tudatosan a magyar…..
bodzasfanta_ (törölt) 2009.05.19 17:53:59
Közeledik május 20-a, a tudjátok minek a határideje. Rengeteg hirdetésben próbálnak megszólítani minket a különböző szervezetek és ott van ugye a szuper Facebook-applikáció is motivátornak. Nade melyik leukémiás gyereket vagy elhagyott kisállatot válasszam? (Bocsánat a nyers…..
Lodovik Flies Izlandon vagyok... 2009.04.22 18:07:06
...és tervezem a nyarat. Össze is raktam egy listát azokról a dolgokról amiket meg szeretnék csinálni szeptember végéig - Cardiff elejéig.- A hugommal együtt megtanulni gördeszkázni - esetleg forgatni egy filmet augusztusban a trükkökröl [50 EUR]- Venni egy Netbookot - MSI Wind…..
A svéd bíróság bűnösnek találta a torrent tracker szájt négy alapítóját. A vád ellenük "jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való segédkezés" volt. A négy svéd alapító egy-egy év börtönbüntetést kapott.Bár a perlő zenekiadók (Sony, MGM, Warner,…..
bodzasfanta_ (törölt) 2009.04.17 11:49:57
Nem nagyon tudok egyedül aludni, szerencsére ritkán vagyok rákényszerülve. Ilyenkor kivackolok a tévé elé és úgy próbálok elaludni. Viszont nehéz ügy, mert a képernyő villódzik, a hangerő meg váltakozik, főleg a reklámok alatt.Úgyhogy szerintem hozzám hasonló problémákkal…..
Képviselő Funky Gordon is a Moron 2009.03.30 12:36:17
Nyilván sok olyan olvasója van a Képviselő Funkynak, aki már előre gyűlöli Bajnai Gordon potenciális miniszterelnököt, ám merő sznobságból nem hajlandó kimenni a Kossuth térre ordibálni az új jelszót, a "Gordon, takaroggy"-ot. Nekik ajánljuk a brit komikus, Jilted John…..
bodzasfanta_ (törölt) 2009.03.30 15:07:54
Critical Miss Hát kösz 2009.03.27 07:03:00
Kognitív disszonanciába kerültem: feloldhatatlan helyzetbe hozott ez az új McDonald's szendvics, az M. Ugyanis nézzétek csak, milyen szlogennel subheadline-nal (!!!) hirdetik:Megismétlem a gyengébb szeműek kedvéért: "Színtiszta, zamatos marhahússal."Ezek szerint eddig nem is…..
Akik csak a postok első mondatát szokták elolvasni, azoknak mondom gyorsan, hogy nem kell összeomlani fejben, a Last.fm továbbra sem lesz fizetős, csupán a rádiót dugják el a havi 3 euróba kerülő lakat mögé.Amúgy én eddig sem használtam a Last.fm rádióját. Az ember nem is azért…..
Critical Miss Miszcellánia 2009.03.22 07:31:00
Ma nagyon vegyesek lesznek a héten talált kis információs szöszök. Plusz szeretném még jelezni, hogy jövő héten nagyon könnyed témák várhatók.Valamennyi kultúrában az anyával történő incesztusra való utalás a legnagyobb sértés. Vagyis azt hiszem, a kínaiak fokozták ezt a…..
Év eleje óta jöttek itt sorban a hírek, hogy kik lépnek fel a nagy európai fesztiválokon, egyedül a mi legnagyobb bulinkról, a Szigetről nem tudtunk semmit, csak pletykákat. Most viszont már itt van az első hivatalos hír a fellépőkről, amik közül hirtelen nem is tudjuk…..
bodzasfanta_ (törölt) 2009.03.23 08:21:42
Last.fm Top 2008 (ami egy objektív lista hiszen a hallgatottsági adatok alapján készült)
www.last.fm/bestof/2008/artist/10

10. Santogold
09. Does it Offend You, Yeah?
08. Bon Iver
07. Foals
06. The Last Shadow Puppets
05. Katy Perry
04. Fleet Foxes
03. Sara Bareilles
02. The Ting Tings
01. MGMT

Ezek közül jön a Ting Tings, tavaly meg volt az MGMT. Gáz. Ez 2009 nem Fatboy Slim meg a Placebo.

Inkább legyen rövidebb, 2-3 napos Sziget, de legyen sokkal ütősebb
Kétéves szorgalmas linkelgetés és posztolgatás után elérkezettnek látom az időt, hogy a KMK saját erőforrásaival is hozzájáruljon a gazdasági világválság mélyítéséhez. Olvasói levelekben visszatérő téma, hogy miért nem írunk ki játékkészítő versenyt, elvégre a…..
bodzasfanta_ (törölt) 2009.03.17 12:01:50
Ki gondolná, lassan két éve, hogy elindult a Twitter magyar mashupja, a Turulcsirip. Ebből az alkalomból felfeszítettük Benedek titkos ládikáját, melyben a statisztikai adatait rejtegeti. Nos, két év alatt összesen körülbelül egymilliószor csiripeltek a magyarok. Jóllehet, ennek…..
bodzasfanta_ (törölt) 2009.03.10 22:17:14
Ma van az elsö olyan nap múlt csütörtök óta, hogy nem rosszabbul, hanem egyenesen jobban érzem magam. Ezt meg is fogom ünnepelni a University of Iceland kávézójában egy 3 óra múlva kezdödö jazz koncerttel, majd egy közeli baráttal megnézzük a Wrestlert. Bulizáshoz sajnos még…..
bodzasfanta_ (törölt) 2009.02.26 18:02:51
Néha az ember olyan költői kérdéseket tesz fel magának, mint például "vajon mekkora lehet a 'Gusztos Péter rajongói' és a 'nagyon unatkozó emberek' halmazok metszete?". Bár ki tudja, lehet, hogy nincs ebben semmi költői, és Magyarország tele van ennek a különös,…..
A hétvégi Webisztán-post láthatóan megmozgatta a fantáziátokat. A több mint 60 kommentelő döntő többsége részt vett a játékban és beküldte saját együttese első albumát.A post után sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok-sok blog terjesztette a random zenekargenerálást. Az Indafotó…..
Webisztán Bemutatom a zenekaromat 2009.02.21 10:47:00
A recept a következő:  1. Kattints rá a Wikipedia "random article" linkjére. A szócikk címe lesz a zenekarod neve. 2. A "random quotation" oldalon válaszd ki a legutolsó idézet legutolsó 4-5 szavát. Ez lesz a zenekarod albumának címe. 3. Majd a Flickren az…..
December végén jeleztük, hogy a Google térképalkalmazása megháborodott, és a magyar fővárost "Budapeste" néven kezdte el emlegetni. Akkor azt feltételeztük, hogy egy portugál Google-munkatárs tenyerelhetett a gépére. Mert - tudtunkkal - egyedül a portugálok hívják…..
Tegnap még csak azt tudtuk, hogy hamarosan jön, mára viszont a Google frissítette is fordítóprogramját. Úgyhogy mostantól lehet fordítani magyarra és magyarról a Translate-ben. Íme például a TechCrunch egyik postja magyarul: Ez pedig az Index nyitóoldala, angolul:  Kicsivel…..
Webisztán Steve Jobs mellett 2009.01.14 23:21:00
Szóval kívánjuk a legjobbakat Steve Jobsnak. Akárhogy is a sok flame, meg idétlenkedés, hogy melyik a jobb gép/oprendszer/szoftver, Jobs az egyik legkiemelkedőbb figurája annak a világnak, amit szeretünk és tisztelünk.Szorítunk érte, és természetesen együttérzünk az…..