Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stan87

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Győzelemmel kezdett a Tampa 2011.05.15. 10:44 Ryan O'Brien..
stan87 2011.05.15 11:43:51
Keretet hirdetett a Telenor Hoki Kupára Ted Sator – derül ki a szövetség közleményéből. A november 12–14. között esedékes tornára 28 hokist nevezett a szövetségi kapitány, három kapust, tíz hátvédet és tizenöt támadót. Székesfehérváron Japán, Franciaország és…..
A 29 éves Ales Kranjc a Sapa Fehérvár AV19-ben folytatja pályafutását. A ponterős bekk az előző szezonban a Vienna Capitals játékosa volt, 63 mérkőzésen 27 pontot szerzett, viszont pluszmínusz mutatója a leggyengébb volt a csapatban, –15. A szlovéniai divízió 1-es…..
Április 20-ig összeállítjuk a koncepciót a következő szezonra, kiderül, Magyarországon versenyzünk-e a továbbiakban, és hogy előre- vagy visszafejlődünk-e – mondta blogunknak Kangyal Balázs, a Vasas Bp. Stars klubmenedzsere. Cikkünkből kiderül az is, a Mol Liga-győztes,…..
Legutóbb kedden írtunk az olimpiai keretekről, itt a folytatás, már csak Egyesült Államok csapatát nem ismerjük a 12 résztvevő közül. Szerdán öt válogatott hirdette ki 23 fős utazó keretét Vancouverre. A legnagyobb meglepetésekkel Steve Yzerman, a kanadai csapatfőnök szolgált,…..
Lezajlott az első draft az orosz bázisú szuperbajnokságban, a jelöltlistákon négy magyar hokis szerepelt, egyikükre sem csapott le a 23 érdekelt csapat valamelyike. Ahogy várni lehetett, első helyen Mihail Pasnyint, a Mecsel Cseljabinszk kiválóságát szemelte ki a CSZKA Moszkva. A…..
A finn Jarmo Tolvanen irányítja a következő szezonban az Alba Volán 19 EBEL-csapatát, jelentette be Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató sajtótájékoztatóján további fontos hírek várhatók, írásunkat folyamatosan bővítjük. Hajtás alatt Tolvanen pályaképe.Jarmo…..
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
A magyar válogatott csütörtökön belekezd története leghosszabb és legkeményebb tétmeccssorozatába. Legalább kilenc hatalmas csata vár ránk, három az olimpián, hat az A csoportos világbajnokságon. Ha hozzávesszük, hogy felkészülésileg a finnekkel, a norvégokkal és az…..
stan87 2009.02.04 19:24:46
Az ex-NHL-es Cam Severson lett a Steaua új edzője. A korábbi tréner sem távozik, Alekszandr Kulikov technikai igazgatóként dolgozik a szezon hátralévő szakaszában. Cristian Carlan jégkorongszakosztály-vezető a bukaresti Prosportnak elmondta: Severson már tartott is egy edzést, a…..
stan87 2009.02.01 15:16:00
Válogatottunk szövetségi kapitánya nagyot zsugorított az eddig 36 fős bő kereten, megnevezte azt a 8 hátvédet és 14 csatárt, akit a 3 kapus mellé vár a hétfői edzőtáborba, ahol már a lettországi olimpiai selejtezőkre készül a csapat. Ezúttal csak Benk András maradt ki a…..
A 100 éves Montreal Canadiens otthonában rendezik az idényfelező All Star-gálát. Mint mindig, most is vannak játékosok, akik ilyen-olyan kifogásokkal lemondják a részvételt, és inkább pihenéssel töltik el az időt. Erre válaszul Gary Bettman ligakomisszár kijelentette, eltiltással…..
stan87 2009.01.24 20:30:41
Két elsőfokú határozatot hozott hétfőn a Mol Liga versenybírósága a vitás mérkőzésekkel kapcsolatban. Egy mérkőzésnél nem adott helyt az óvásnak, tehát nem változtatta meg a pályán elért eredményt, a másiknál törölte a végeredményt, és 5-0-s gólkülönbséggel…..
A hátralévő 20 alapszakaszmeccsen 20 pontot vár új amerikai csatárától az Alba Volán vezetése - olvastuk a klub honlapján. Jason Guerriero 27 éves, AHL-es és finn élvonalbeli múltja van, a meccsenkénti 1 pontos átlagot a statisztikák szerint utoljára az NCAA-ben teljesítette.…..
Második meccsét is simán nyerte a magyar válogatott, a budapesti selejtezőcsoportot vezetjük, vasárnap el kell intézni a litvánokat is az utolsó olimpiai kvalifikációs körért. Az első két harmadban nagyon jól játszottunk, a harmadikban kevésbé, ez is elég volt.Az első…..