Regisztráció Blogot indítok
Adatok
:Dudu

28 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "Korrekt játékok" sorozat folytatódik! Habár előző, Crayon Physics Deluxe-ról szóló írásom végén azt mondtam, hogy "Legközelebb rátérünk az akciódúsabb finomságokra,...", nem pont a most következő netes, ingyenes pókerjátékra gondoltam, bár a pókerben…..
:Dudu 2009.08.09 23:09:01
@csillag vagy fecske: Oké, csak előtte még kinyerem a lelküket :)
Anti-KÓMAndó FIGYELEM! 2009.07.20 13:17:00
Sziasztok! Már nyár közepénél tartunk, remélem mindenkinek jól telik a szünet, sokat nyaraltok! Pár bajtársammal személy szerint a  dékáni méltányosságra várunk,megesik az ilyesmi... Viszont ajánlom figyelmetekbe a most megnyíló blogomat, a Mastigias Blog-ot, melyet a képre…..
Sziasztok! Sajnos elérkeztünk az utolsó adáshoz, most nyári szünet jön, de utána újult erővel csapunk az éterbe! Utolsó adásunkban két vendégünk is volt, Kata és Marci, egyenesen a BME-ről! Volt egy betelefonálónk is, Piri, és ezúton köszönjük mindannyiuknak a részvételt…..
Sziasztok! Utolsó előtti adásunkat tölthetitek le, ha van kedvetek! :) Vicces hírek, Szabina sosem volt itt kezdésre, Viktor kikészült az Ősembertől, két remek betelefonáló, szóval zajlott az élet! :) Íme a link: Anti-KÓMAndó 10.adás LETÖLTÉS!..
Sziasztok!Egy hétvégényi szusszanás után újra jelentkeztünk ma reggel, témánk pedig az érettségi volt, de szóba került többek közt a ma kezdődő vizsgajelentkezés illetve sztorizgattunk a hétvégéről is. Betelefonálónkkal, Ákossal pedig megpróbáltunk megoldani egy idei…..
Sziasztok!Megkésve bár,de törve nem,sikerült feltenni idei 9. adásunkat! Képzeljétek, volt 3 (!) betelefonálónk, ezúton is köszönjük nekik a közreműködést! :D Vicces híreket beszéltünk ki, mi élveztük,élvezzétek Ti is! Voilá: Anti-KÓMAndó 9.adás LETÖLTÉS!..
Sziasztok!Ma lement az idei 8.adás, betelefonált Béla! Nos, a mai adásban szó volt a Beugró Klub-ról, vicces hírekről, illetve betelefonált Béla, és beszélgettünk vele minderről :) Íme a link: Anti-KÓMAndó 8.adás LETÖLTÉS! És itt van a 3 bejátszás, amit élőben lehet, hogy…..
Kedves mindenki! Ma lement a hetedik adás, lehet tölteni, akinek van kedve! :D A mai adás egy nagy-nagy újítást hordozott magában, ugyanis volt két betelefonálónk! Telefonszámunk: 06-26-577-077 :D Sajnos nem sikerült felvenni, mit mondtak, csak aki élőben hallgatta, az élvezhette…..
Anti-KÓMAndó 6. adás letöltés! 2009.04.21 22:22:00
Halihó! Kikerültünk a netre! Aki nem hallgatta volna élőben, annak itt a felvétel! :) Múlt hét csütörtökön végre élőben hallgathattatok minket a neten, nem tudom, sokaknak sikerült-e :) Itt a blogon, a bal oldali "aktuális" című dobozkában van link a rádióhoz,…..
Anti-KÓMAndó INTERNET! 2009.04.15 09:21:00
Sziasztok! Eljött a pillanat, mától hallhatjátok a Pázmány Rádiót az interneten! Sokat vártunk rá, de végre sikerült elérni a célt: mától kikerültünk az Internetre! Holnap élőben hallgathattok minket 14 és 15 óra között, az alábbi linken: Pázmány Rádió On-Line…..
Anti-KÓMAndó 5. adás letöltés! 2009.04.02 20:13:00
Sziasztok! Ma lement az idei 5. adás, még nem az interneten, de élőben :) Megtárgyaltuk a tegnapi rádiós megbeszélést, és az utána való Jenőzést is, szó volt Húsvétról és a jövő heti szünetről. Sajna Szabi már hazautazott, helyette volt viszont egy Dóri nevű leányzó,…..
Hello-bello! Végre sikerült feltöltenem a 3. és a 4. adást is, illetve MEGLEPETÉÉÉS! Sajnos általános hiba, hogy nem az elejétől vannak felvéve az adások a technika ördöge miatt, de jövő héttől már megoldjuk! :) Nos, a 3. adásban nem nagyon villogtunk,de legalább köztünk…..
Sziasztok! Képzeljétek el, már leadtak két adást is az Anti-KÓMAndóból, ma (csütörtökön) ment le mindkettő, az első felvételről, a második pedig élőben! Az elsőn Szabival, Gabennel, Viktorral beszélgettünk a vizsgaidőszakról, tantárgyfelvételről, a kommunikációs…..
Anti-KÓMAndó Helyzetjelentés 2009.02.24 14:40:00
Hella!Itt ülök a Pázmány Rádió stúdiójában,ma egész nap itt csöveztem,akarom mondani tanultam. Most is itt vagyok, megy a felvétel,a technika még nem az igazi... Majd kialakul. Hamarosan Anti-KÓMAndó is lesz!csocsesz..
Hello-bello!2009 van,emberek!Már több,mint egy hónapja!És persze itt a suli is,épp egy órán vagyok,de az,hogy írjak Nektek,természetesen elsőbbséget élvez! :D Piszok nagy hó van,és jó hideg...De majd lesz egyszer talán meleg is... :)Remélem valamikor sikerül felvenni műsort,és az…..
Sziasztok!Azt hihetnétek,meghalt az élet itt a blogon,és igazatok is van! :D Gondoltam írok most már valamit, mert így uncsi az egész. Namármost. Semmi különleges hír nincs az Anti-KÓMAndóról, vizsgázunk,mint mindenki. A hivatalos első adás fent volt a blogon, de a Cenzúra…..
Anti-KÓMAndó IGAZI PREMIER! 2008.12.09 16:25:40
Sziasztok! Elérkezett az idő, örömmel jelenthetem be: holnap, azaz 10-én, vagyis szerdán, elindul a Pázmány Rádió, és benne az Anti-KÓMAndó első hivatalos igazi adása! JUPPÍÍÍ!!! Meglepő és mulatságos, de reggel vettük fel, szerintem ez majd kihallható lesz... :D Hallgatni…..
Helóka-nyalóka! Nos,úgy tűnik,elérkeztünk a Pázmány Rádió megnyitójához!Alant egy levélből idézek,melyet Besze Erika kolegínánk írt mindenkinek,aki rádiós:  "A Mikulás meghozza a Pázmány Rádiót is!   Hivatalos megnyitó ünnepség: 2008. december 10.,…..
Anti-KÓMAndó No Comment... 2008.11.29 03:59:00
Sziasztok! Most értem haza,kb. 3:36 perc, amikor ezeket a sorokat írom. Esik az eső, hideg van... Namármost. November 28-a, sőt, most már nov. 29-e... Ma lett volna a Pázmány Rádió első adásnapja, de ez sem jött össze... Nem tudom mikorra várható, de addigra kb. két db.…..
Halihó! Képzeljétek, 28-án megszólal a Pázmány Rádió, és most már biztos, hogy az Anti-KÓMAndó is! Most pénteken jeles nap következik be az Úr 2008. esztendejében, sor kerül a Pázmány Gólyabálra Pöstön, illetve megkezdi adását a Pázmány Rádió :) Minket ért a…..
Heva!("hello" és "szeva" összevonásból)Képzeljétek el, tegnap (vasárnap) végre a stúdióban is jártunk, és vettünk fel anyagot! Hihetetlen technika, hihetetlen technikusok, hihetetlen hangulat! Ugyanakkor a 28-i adás még nem fixált, ugyanis nem biztos, hogy a…..
Hello-bello! Ma volt rádiós megbeszélés, és sok okosságot megtudtunk! Először is: lehetséges, hogy a műsor menni fog! :D Kissé átdolgozva, de úgy tűnik, megvalósul az Anti-KÓMAndó a Pázmány Rádióban! Másodszor: a premier napja (dobpergés...) november 28-án lesz, amikor maga…..
Halihó! Új: Egy-két kisebb változtatás az oldalon, illetve két szavazás elindítása! Az egyiken arra szavazhattok, hogy szerintetek egy reggeli műsorba több zene kell-e, vagy esetleg több szövegelés a műsorvezetőktől. Íme: http://doodle.com/pnbe9v3zu65gvu8c A másikon pedig…..
Anti-KÓMAndó Próbaadás-tuti 2008.11.17 17:44:00
Sziasztok! Sikerült felraknom a próbaadást egy másik oldalra is, ez egy 40 megás verzió, remélem működik mindenkinek! http://rapidshare.com/files/164693764/Anti-K_MAnd_.mp3.html A régi link is itt van, ki tudja... http://data.hu/get/836838/Anti-KOMAndo.rar.html Hallgassátok meg kérlek,…..
Kedves Mindenki! Elkészült az Anti-KÓMAndó első nemhivatalos próbaadása. Természetesen a tökéletesség igénye nélkül követtük el mindezt, jó pár műsorelemet ki kellett hagynunk (pl. interjú, montázs, stb.). Ez csak egy jelzés színtű hanganyag, arról ad képet, hogy mi…..