Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drecki

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
Drecki 2010.04.12 23:33:04
@facsipesz: Köszi,de sajna ezt az adót nem fogom.Esetleg valami más alternatíva?
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Drecki 2009.03.25 15:52:36
@Klip:Szörnyű,tragikus,hírtelen,felfoghatatlan.Ezek a szavak keringenek a fejemben.Egyidős volt velem.Sok erőt kívánok a családnak a hozzátartozóknak,csapattársaknak a fájdalom a gyász és a hiánya elviseléhez.
NYUGODJ BÉKÉBEN!
SOHASEM FELEJTÜNK!
Már nem százszázalékos az NZ-Stars az OB I. középszakaszában, a káposztásmegyeriek alaposan megszenvedtek péntek este a Ferencvárossal, csak büntetőkkel tudtak nyerni, a két pontot jelentő rávezetést Holéczy Roger abszolválta, 2-3. A szintén esélyes Dab.Docler rosszabbul járt,…..
Drecki 2009.02.14 14:15:08
@Fradi-Mate: Teljesen igazad van,semmi különöset nem csinálnak,csak nyernek!
Jégkorong Olaszország következik 2009.02.06 12:33:00
A pénteki és a vasárnapi találkozókon kiderül, milyen esélyekkel várhatjuk az áprilisban kezdődő A csoportos világbajnokságot. Olaszország és Ukrajna azt a színvonalat képviseli, amilyen válogatottakkal a kiesés elkerüléséért harcolhatunk Zürichben és Bernben. Pat Cortina…..
A magyar válogatott csütörtökön belekezd története leghosszabb és legkeményebb tétmeccssorozatába. Legalább kilenc hatalmas csata vár ránk, három az olimpián, hat az A csoportos világbajnokságon. Ha hozzávesszük, hogy felkészülésileg a finnekkel, a norvégokkal és az…..
Válogatott hátvédünk a HC Csíkszeredától a magyar fővárosba igazolt, a szezon végéig. Sille a Mol Ligában nem szerepelhet, mivel az átigazolási határidő lejárt, így csak az OB I.-ben számíthatnak játékára. Az olimpiai selejtezőre és az A csoportos világbajnokságra…..
Drecki 2009.01.23 19:31:20
@OliBLOOD: Ebben nem is vitatkozom,de a topic címe ez:Sille Tamás az NZ-Starsban folytatja!
Drecki 2009.01.23 19:44:27
@zubov: "Egy dologban pedig jobbak a fent említett "öreg" játékosok a fiatalabb trón követelőknél az pedig az hogy amikor kell( válogatott összetartás, válogatott edző mérkőzések)jobban, meggyőzőbben oda tudják tenni magukat a feladathoz. És ez nem csak a rutin kérdése hanem akarás, alázat a sport és a társak iránt. Szóval van még egy Olimpiai selejtező, néhány előkészületi mérkőzés a VB kezdetéig, lehet bizonyítani azoknak az ifjú titánoknak akik Svájcba AKARNAK utazni!! "

Maximálisan osztom a véleményed!!!
Az elmúlt két napban kissé elfáradtunk. Nem a cikkek írása és szerkesztése amortizált le bennünket. Hanem az, hogy csúnyán elromlott itten a hangulat. Olvasóink egymásnak estek és ránk támadtak. Az elmúlt 48 órában egyebet sem tettünk, csak kommenteket olvastunk, válaszoltunk,…..
Mint a témába vágó tegnapi írásunkhoz fűzött kommentekből kiderült, a parlament a két jégkorongos módosító indítvány egyikét megszavazta, a másikat meg nem. Ezek szerint tehát az utánpótlás kap 170 millió forintot, a felnőttválogatott A csoportos szerepeltetésére ellenben…..
Kedden délelőtt dönt a parlament arról, kapjon-e a magyar jégkorong plusz 270 millió forint állami támogatást 2009-ben, vagy sem. Az előjelek arra utalnak, hogy nem jön össze – de sose lehessen tudni. Megpróbáljuk elmondani, miről is van szó. És drukkolunk. Egy héttel…..
Drecki 2008.11.24 20:55:22
597 215 forintot, valamint 1123 eurót dobtak be a perselyekbe, illetve költöttek tombolára a szurkolók az Alba Volán vasárnap esti meccsén. A kettő együtt jóval több, mint a klubra a Salzburg-meccs után kiszabott 2500 eurós büntetés. Ocskay Gábor szakosztályfőnök a blogunknak is…..
Szurkolói ötlet alapján – amelyet ugye blogunkon öntött formába törzsolvasónk – gyűjteni fogják a hozzájárulásokat az Alba Volán vasárnap esti mérkőzésén. Ocskay Gábor szakosztályfőnök elmondta, két helyre tesznek ki perselyt, a bejárat mellé, illetve a…..
Az elsöprő olvasói igény alapján adok-veszek-keres-kínál rovatot indítunk. Hátha mindenki megtalálja, amit keres egyfelől, hátha elsózhatja fölös portékáját másfelől. Kinőtt, használt felszerelésektől kezdve a megunt asztalihoki-asztalig bármit hirdethetnek olvasóink, ami…..
Második meccsét is simán nyerte a magyar válogatott, a budapesti selejtezőcsoportot vezetjük, vasárnap el kell intézni a litvánokat is az utolsó olimpiai kvalifikációs körért. Az első két harmadban nagyon jól játszottunk, a harmadikban kevésbé, ez is elég volt.Az első…..
Jégkorong 1 éves a jégkorongblog 2008.11.08 13:53:00
2007. november 8-án 13:53 perckor élesítettük a jégkorongblogot. A születés pillanata azonos a Vagyunk kik, akarunk mit című írásunk publikálásának pillanatával, noha korábbra dátumozva feltöltöttünk más szövegeket is, hadd legyen mit olvasni a legelejétől. A napokban…..