Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dora74

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      RENDSZERESEN FOGYASZTANDÓ (HETENTE TÖBBSZÖR):   BARNARIZS Gluténmentes Lúgosít Ez a legkönnyebben emészthető gabonaféleség! Nagyon sok jótékony hatása van. A legjobb a kerekszemű. Akár 3-szor is ehetsz naponta belőle. Méregtelenítő, tisztítja a beleket, nyugtatja az idegeket (segít…..
Ahogy ígértem a praktikumon van a hangsúly ebben a blogban. In medias res..... A gabonáknak kell kitenniük a tápanyagok 40-60%-át. Amit rendszeresen – napi szinten – egyél és természetesen variálj tetszés szerint: barnarizs, köles, hajdina, árpa valamint zab, kukorica, rozs. Ritkán lehet enni…..
 A makrobiotika egy gyógyító étrend és életmód. A filozófiai alapja a taoizmus. George Oshawa-t (japán származású diétaterapeuta) tartják a makrobiotika megalapítójának, aki népszerűvé tette  Európában és Amerikában is Michio és Aveline Kushi, valamint az Aihara házaspár segítségével. A…..
Az elmúlt hét (hetek) olyan érzés volt, mintha a lelkem egy turmixgépben lenne.  Össze-vissza kavarognak az érzések.  Először volt egy pár nap, amikor kezdtem úgy érezni, hogy ha nem is látom még a fényt az alagút végén, legalább kezdem elhinni, hogy van alagút…..
Azért sírok, mert nincs jobb ötletem.  Tudom, hogy egyszer majd minden rendben lesz, és erre kell gondolni, de most úgy érzem, hogy semmi sincs rendben.  Egyáltalán nincs rendben.  Érzem, hogy szétszedtek belülről és máshogy varrtak vissza, és akármennyire hiszem, hogy…..