Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efroland

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...a boldogság az, amit maga az ember csinál és tesz azért, hogy jól érezze magát, teljesen mindegy, hogy magát a folyamatot vagy a végeredményt vesszük alapul. A boldogság az alkotás és a harmónia, a nyugalom és a cél a tett mögött. Nakai-szan, aki a Rough World driftereivel…..
 Ma este Csíkszereda adott otthont a Mol Liga döntő ötödik mérkőzésének. Senki nem mondta ki nyilvánosan, de azért mindenki győzelmet remélt a találkozó előtt. Ismét megtelt a csarnok, ahogy mondani szokták, a csillárokon is emberek lógtak. A meccs előtt elénekeltük a…..
Palkovics nélkül küzdhet a Fehérvár 2011.01.04. 16:55 F. Kapus ..
Ismét egy párhuzamos végigjátszással jelentkezünk, ha már egyszer úgy adódott, hogy a bal sarokban Ainex, illetve a jobb oldalt elfoglaló nickname_porsche egyszerre játszotta végig ezt a remek készletet. A 7642-es szuperkészlet nagyon jó, de csak kamionmentésre szolgáló…..
I. AlapadatokNeve: Prison Tower Rescue (Szöktetés a börtöntoronyból)Sorozatszám: 7947Témakör: CastleAltéma: KingdomsKiadás éve: 2010Kockaszám: 365Minifig: 5Ára: 13 200ft-tólII. Mi van a dobozban?Maga a doboz szerintem szépre sikerült, és igazán tetszetős. A Kingdoms sorozat…..
"A legutóbbi jesenicei mérkőzéshez képest nem kell más, az akkori eredmény jó lenne nekünk most is" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője, mivel legutóbb 4-3-ra nyert a magyar bajnok a Jesenice otthonában. Szlovén ellenfelünk nagy győzelmet…..
efroland 2010.11.07 19:25:54
efroland 2010.11.07 20:14:24
efroland 2010.11.07 20:16:33
"Motiváltabbak a játékosok az edzéseken, látszik, hogy bizonyítani szeretnének Kevin Primeau-nak, és feltűnő, hogy igazán vevők az újdonságokra is" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Pénteken a Graz látogat Székesfehérvárra. A…..
"A sorok a zágrábihoz képest nem változnak, mivel senki nem lógott ki felfelé és lefelé sem – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. – Annyi változik csak, hogy a kapuban Tommi Satosaari kezd, Hetényi Zoltán pedig a kispadon." A magyar…..
efroland 2010.10.24 20:09:51
Az Almtuna otthonában nyert a Tingsryd a svéd másodosztályban. A vendégcsapat második gólját válogatott csatárunk szerezte. Bár a végén kiegyenlített a hazai csapat, büntetőkkel Vasék nyertek 3-2-re. Így is utolsó előttiek, két ponttal állnak az egy meccsel kevesebbet játszó…..
efroland 2010.10.23 22:03:34
"Nem nevezném magamat vezetőedzőnek, edző vagyok, aki átmenetileg ellátja a vezetőedzői feladatokat, amíg a vezetés nem talál végleges megoldást" – mondta blogunknak Énekes Lajos, aki hétfőn harmadszor lett a Sapa Fehérvár AV19 vezetőedzője. Mindannyiszor…..
A Sapa Fehérvár AV19 csapata az alábbi közleményt juttatta el blogunkhoz: "A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának vezetése a mai nappal felmentette vezetőedzői feladatai alól Ulf Weinstockot. A csapat az első tizenkét mérkőzésen, különösen a hazai összecsapásokon, nem a…..
efroland 2010.10.18 19:06:41
@lassyka:
egyetértek!!!
de most jelenleg - szerintem - adjuk meg az esélyt Énekes Lasjos bának!
Komoly változtatásokat hajtottak végre az edzők a Sapa Fehérvár AV19 összetételében, ahogy azt Énekes Lajos edző a hivatalos honlapon előre jelezte. Csak az első soron nem módosítottak, a második és a harmadik új lesz, a negyedik pedig a találkozó elején nem játszik. A Linz…..
efroland 2010.09.26 18:14:13
efroland 2010.09.26 20:33:58
Igazából eszem ágában nem volt legót venni szombaton az Auchanban, de aztán bemondták, hogy 20% engedmény a pénztárnál minden kiírt árból, így hát kénytelen voltam. Egy kedvesnek kinéző szettet választottam, de volt bennem egy kis aggodalom, értek már így csalódások. A…..
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A jobb helyzetben levő csapatok szoros mérkőzéseken nyertek a jégkorong OB I-ben. Miskolcon a Vasas Budapest Stars a statisztikák szerint sokkal többet lőtt kapura, el is húzott két góllal, de ahogy azt ebben a szezonban megszokhattuk, a Jegesmedvék nem adták fel, és…..
Belsőség Bunkóbbak a nők? 2010.01.27 06:51:00
  Csak a tendencia szomorít el. Ha tíz sofőr nem enged át, abból nyolc biztosan nő. Vélemények azonos című írásunkról...
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
Szerda délután küldte át TéZé az alábbi videót. A tárgyban mindössze ennyi állt: Erősen kéne. Hyundai. Először azt hittem, csak kissé megnyomta agyát a sok hibridautó és a céókettő, de miután megnéztem a videót, én is csak egy halk vazze-t nyögtem ki magamból. Uff, a…..
Belsőség A Trabant visszatért 2008.11.08 08:41:00
 Mindig is mondtam, hogy a horgászat nagyon jó dolog. Én is szeretem, és most már talán Prokee is kedvet kap hozzá. Mert a horgászok jó emberek. A horgászni induló polgárőr pedig beviszi a legközelebbi őrsre a fejreállított autóról leszedett rendszámot. A rendőrök pedig…..