Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobFleming

7230 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
mélyen a szívembe kellett néznem, hogy kimondjam, hogy elmúlt a szerelmem a blog.hu iránt. vagy mondjuk inkább azt, hogy jött egy új szerelem, ami egy sokkal izgalmasabb arcát mutatta a filmek kritizálásának. úgyhogy mostantól új helyen találkozhatunk egy-egy édes randevúra!..
Kedvenc film az Oscar szezonból: Promising Young Woman Legjobb moziélmény: Dune, Part One A nyár feelgood filmje: In the Heights Év képregényfilmje: Spider-Man: No Way Home Bárcsak moziban láttam volna: The Last Duel Az év vizuális orgiája: The Green Knight A legkényelmetlenebb vígjáték: Shiva…..
filmek az univerzumból Shiva Baby 2022.01.14 15:36:53
(Danielle és a süvet) (2021) (r.: Emma Seligman) hát milyen vígjáték az, ami fogja a bennem zizegő összes szorongást, és feltekeri őket a max fokozatig...? én az a fajta vagyok, aki ki nem állhatja a családi tömegrendezvényeket, mindig számolom a perceket a kényszeredett mosolyom mögött, hogy mikor…..
(Mátrix: Feltámadások) (2021) (r.: Lana Wachowski) óh ne, lecsapott újra a last jedi szindróma, tudjátok, ez az, amikor egy alkotó szembemegy az elvárásokkal, és emiatt az ’igazi rajongók’ egy rakás szart öntenek a nyakába. és nekem nincs kedvem végigélni megint a parttalan vitákat. újra. és.…..
(2021) (r.: Jack Clough, Josh Ruben) szóval az idei év sem volt szívderítőbb, mint a tavalyi, a netflix-nek meg elég nézőt hozott az a fanyar viccelődés, amit kifacsartak az elbaszott 2020-as esztendőből, úgyhogy megérkezett az újabb adag, ahol kollektíven szégyenkezhetünk az emberiség miatt,…..
(Az utolsó párbaj) (2021) (r.: Ridley Scott) már a bibliában is benne van, hogy ’ne hazudj’ (no meg az, hogy ne kívánd felebarátod feleségét). de számtalan közmondást és idézetet ide lehet citálni azért, hogy érezzük, hogy az embereket mindig is érdekelte az igazság és a hazugság kettőssége (az…..