Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaby 72

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan játékok, amelyekről első ránézésre látszik, hogy jól sikerültek. Ilyen a The Forest Temple is. A játék érdekessége, hogy rögtön két szereplőt irányíthatunk: az egyik a tűz, a másik a víz. Persze nem véletlenül vannak ketten, egymás segítségével tudnak csak…..
Könny szökik a szemembe, drága munkakerülő kollektíva. Alig 15 hónapja ígértem meg, hogy lesznek KMK-pólók, és máris megvalósul mindannyiunk álma, a bombermannal ékesített ruhadarab, minden valamirevaló flashjátékgeek vágyainak netovábbja! Annyira finisben van már a projekt,…..
A KMK-n bemutatott játékok jelentős része nem való óvodásoknak és kisiskolásoknak, mert megabájtszám folyik bennük a vérvörös pixel. A Pupzzle viszont kifejezetten a kisebb gyerekeket szólítja meg. Point-n-click kalandról van amúgy szó a szokásosnál jóval egyszerűbb…..
Régi adósságot törlesztek a The Impossible Quizzel, ami bátran indulhat a „szemétparaszt” kategóriában, sajnos csak angolul tudóknak. A játékban kérdésekre adott négy helyes válasz közül kell kiválasztani a megfelelőt. Legalábbis látszólag, ugyanis a választ néha…..
Nem bírtam abbahagyni a Bloody Fun Dayt, amíg meg nem szereztem a százezer pontos badge-et (114725 ponttal). Pedig viszonylag egyhangú logikai játékról van szó, aminek sikerült úgy megalkotni a szabályait, hogy addiktív legyen. A halállal kell különböző színű lelkeket learatnunk…..
Ebben a postban Yarner kartársnak adom át a szócsövet, a Gateway II-t fogja ajánlani: „Kellemes grafika, jó játszhatóság, a sztori pedig kalandjátékhoz képest elég meglepő stílusú. A különböző rejtvények megoldásával egy történet darabkáit rakhatjuk össze.”…..
Nem találok jelzőket a meghatottságomra, így különösebb kommentár nélkül közlöm Péter művét. KMK, ki vagy a blog.hu-n, szenteltessék meg a te neved. Jöjjön be a te főoldalad, és legyen meg a te frissítésed, miképpen a proxyn, azonképpen itt a gépemen is. Mindennapi…..
Gaby 72 2008.12.10 20:03:50
Az In the Doghouse pedig régi adósságom. Nitrome-os cucc, tehát cuki grafika és nehéz pályák garantálva, a cél pedig egy kutya eljuttatása egy ház egyik pontjából a másikig – ehhez azonban a megfelelő elemek tologatásával meg kell építeni a kutya útját, ráadásul egy…..
Ma eszembe jutott, hogy régen jártam a Nitrome oldalán. Felnéztem, és rögtön találtam egy príma logikai játékot, a Numbskullt. A játékban egy csontváz fejét kell a helyére forgatni úgy, hogy a pályaelemek közül egyszerre mindig csak egy négyzetnyit (2*2-est, 3*3-ast, és így…..