Regisztráció Blogot indítok
Adatok
satellite

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem vesz el egyetlen parkoló helyet sem az autók elől a függőleges kerékpártároló. Az amerikai ötlet előnye az is, hogy a működtetéséhez nincs szükség külső energiaforrásra, és még fel is dobja az épületek kopár falait. A New York-i székhelyű Manifesto Architecture…..
Futóblog Meleg! 2010.07.15 17:28:00
Nyavalyogtunk, hogy mennyire rossz az idei nyár, de néhány hete olyan kánikula robbant az országra, hogy most azon nyavalygunk, hogyan éljük túl a hőséget.A hőség napról-napra fokozódik, én nem egyszer láttam a városban nyilvánosan kirakott mérőállomásokon 40 fokot jelző…..
Egyetlen nap alatt 20-30 bringatulajdonos találta meg ellopott gépét a rendőrség rekord fogása után. Egy meglopott tulajdonostól kaptak információt arról, hogy a teszvesz.hu-n látta viszont eltűnt bringáját. A rendőrök a hirdetés alapján jutottak el a XX. kerületi…..
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete sajtótájékoztatót tartott, ahol megtudhattuk, hogyan teljesítettek a magyar autóvásárlók szeptember végéig. Hát, srácok, rosszul. Vettetek autót, de nem eleget. Íme a táblázat, amelyben egyrészt ott van az eladott autók száma, illetve…..
Hagyományőrző jelleggel évek óta nézem november első vasárnapján a New York Marathont. Ebben az évben arra gondoltam, kissé kiterjesztem ezt a szokásomat másokra is. A csütörtöki köremailem éhes gyomrokra talált. Kilátásba helyeztem egy nagyobb szabású uzsonna lehetőségét.…..
comment:com Fiala lemondott 2008.11.07 17:10:00
Feladtuk. Továbbra sem értjük, hogy mi miért történik a Fejükre estek-ben, úgyhogy nem erőlködünk, hátradőlünk és élvezzük, ahogy Fiala hisztizik Afrika közepén, ő többet nem szól senkihez, Bódiék szarkeverők, nem szeretne velük egy levegőt szívni Afrikában,…..