Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NewBoy22

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
A Dante’s Inferno marketingkampányáról már írtunk (pontosabban arról, hogy a játékhoz igazítva újra kiadják Dante Alighieri művét), de az EA megint kitalált egy reklámfogást, ami eléggé wtf ahhoz, hogy megemlékezzünk róla. Történt, hogy egy olvasó írt a Kotakunak, hogy…..
Még régebben egy videón keretén belül azt mondtam, hogy fogok készíteni végigjátszásokat úgy, hogy közben magyarul beszélek alatta. Sikerült végre elkezdenem ezt a tervemet, viszont a játék amit választottam, nagyon hosszú. Biztos vagyok benne, hogy több mint 30 részes lesz…..
NewBoy22 2010.01.11 21:19:51
@Othala: XD én hazaértem és rögtön elkezdtem vele játszani, a fejtörőkkel se volt gond meg hogy hova kell menni mert nekem mindig eggyértelmű volt
NewBoy22 2010.01.12 00:14:34
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
  A 2. "évad" első játékbemutatója, amelyben egy abszolút ismeretlen, mégis kiváló játék kerül bemutatásra.Vigyázat! Poén- és izgalommentes "bemutató" videó! Csak saját felelősségre!A 2. részben a filmjelenet a 'Blöff' (Snatch) című…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Sokan kérték tőlem,hogy mutassam be ezt a játékot és mivel már nagyon régóta halogatom,ezért dupla epizódot kaptok belőle!            ..
Nem, nem. Ez nem megint valami szivatós hülyeség, ez kivételesen most egy jó dolog! Emlékszem, hogy a HEAT videóimnál elég sokan megjegyezték, hogy egész jó zenéje volt. És valóban, gyakorlatilag (csak) arra nem lehetett panasz. Jó kis pörgős, riffes számok. Így gondolta ezt…..
IP:amd.poison-hosting.com:19400Password/Jelszó: gmodAz új szerver kedves sRaH barátunknak köszönhető! A szerver nonstop megy, fix IP-címe van és 1GB (le/fel) internet sebesség (a laggot el lehet felejteni :) )Remélem mostmár többen fogják látogatni a blognak a szerverét! Nos…..
Garry's mod Készülőben! 2008.12.19 17:33:00
Nah a szünetben elkezdjük felvenni a hülyeségeinket, amiket összemarháskodtunk a szerver fennállása óta:) Az Intro-t sikerült felvennünk tegnap, szóval erősen tervbe van véve :) Rohadék youtube nagyon lebutította úgyhogy katt erre,ha nem eléggé látható.Érdemes meffigyelni…..
Garry's mod Holly S**t 2008.12.11 10:52:00
Azért ez a motor semm semmi, bár sztem a dugattyús jobb mert az legalább nem vág agyon ha mellé állsz :D..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..