Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sgt. Hitman

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap derült ki, hogy a következő Drágán add az életed rész Die Hard 24/7-re címre fog hallgatni. Eddig még oké, ám ma jött a hír, miszerint a stúdió azon gondolkodik, hogy összeereszti a filmtörténelem két elpusztíthatatlan, legeltökéltebb és legkitartóbb zsaruját, John…..
Sgt. Hitman 2010.06.10 20:28:34
@Shyllard: Az.
Szembenézni a történelmünkkel nem azt jelenti, hogy homokba dugjuk a fejünk és rettentő verejtékezés közepette igyekszünk elfelejteni a múltat... Egész addig igyekszünk, mig a nagy erőlködéstől meg nem pillantjuk saját vereslő tarkónkat magunk előtt...Már meg ne sértődjék…..
Sgt. Hitman 2010.05.21 16:40:18
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
Sgt. Hitman 2010.04.03 06:46:23
  Alfőmérnök hívta fel figyelmünket Morvai Krisztina erősen pikáns szereplésére, még a nemzeti radikális ébredése előtti időkből. 2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem (CEU) színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában (TEK), a…..
Sgt. Hitman 2010.03.24 03:30:01
@hiba: Ja, de egy kiadós zsidózás sosincs ellenére.
Érdekes interjút adott ma a távirati irodának Szekeres Imre. Idézem az összefoglalót: „A politikus szerint ártanak az MSZP-nek azok a szocialista politikusok, akik most a múltbeli történésekkel vagy a lehetséges jövőbeni pozíciójukkal foglalkoznak ahelyett, hogy a lehető…..
Sgt. Hitman 2010.03.03 02:55:50
@Paradoxon88: Erről a videóról süt a demagógia, nem csoda, hogy annyian bedőlnek ennek az agymosásnak. Szép lassan bevezeti a nézőt egy kaotikus, kétségbeesett állapotba, és a végén azt az érzetet kelti, hogy ezekre egy megoldás van, a Jobbik. Szinte természetes, hogy történetesen a párt legfőbb riválisába, a Fideszbe be vannak épülve a kommunisták.
Itt akkor beszélhetünk profi munkáról, ha a kevésbé intelligens emberek agymosásáról akarunk beszélni. Mert hogy ez az. És mondom ezt úgy, hogy a Jobbik bizonyos elképzeléseivel egyetértek, pl. a Trianon-kérdésben megfogalmazott véleményükkel teljes mértékben azonosulni tudok. Ezen túl a rendszerváltás részleges sikertelenségét is elismerem, a közbiztonság és a cigány kisebbség integrációjának rettentő mutatóit, a határon túli magyarok érdekképviseletének teljes kudarcát, a magyar külügy és a jelenlegi magyar kormány inkompetenciáját.

Véleményem szerint Magyarországnak nacionalista politikára van szüksége. A Jobbik erre megoldást kínál.

Kár, hogy ezeket csak egy jó adag zsidózással, cigányozással, demagóg baromságokkal, általánosítással lehet eladni.
Már két napja van BKV sztrájk szeretett fővárosunkban. Mindkét nap úgy döntöttem, hogy az autómban jelentkező utas hiányt leküzdendő buszként fogok közlekedni a munkahelyem felé. (Egy olyan vonalon közlekedem, ahol elvileg alvállalkozó üzemelteti a járatokat, tehát elméletben…..
Sgt. Hitman 2010.01.14 03:36:26
 Fidesz –párti beszédet tartott a köztársasági elnök újévkor.Ha az hangsúlyozza, változásra van szükség, s a szocik a béka segge alatt vannak, s a választás a változás eszköze, akkor nem lehet másra gondolni, mint a nyerésre álló jobboldali koalíció…..
Sgt. Hitman 2010.01.01 22:55:51
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..
Sgt. Hitman 2009.11.19 02:09:31
Nem értem én ezt a dolgot.Itt van egy többé-kevésbé friss turbómagyar szerveződés, a Betyársereg. Azt írják magukról, hogy ne bántsd a magyart, mert pórul jársz, vagy hogy Rózsa Sándor egykori seregét tekintik elődjüknek. Meg azt is, hogy többségüknek van priusza, illetve…..
Sgt. Hitman 2009.11.07 00:18:29
A magyar labdarúgásban több mint húsz éve nem látott bravúrt ért el a magyar utánpótlás válogatott, miután ezüstérmet szerzett a kínai U18-as (korábban U20-as) világbajnokságon. Bár a döntőben a világbajnoki címét másodszor megvédő Libéria simán, 3:1-re verte a…..
Sgt. Hitman 2009.10.22 12:58:28
Hármat aludtam a történtekre, hátha megszépülnek a dolgok, vagy a srácok szenzációs teljesítménye elhomályosítja produkciójuk prezentálását, de nem. Nagyon nem. Elmondom, hogy ennek egy kicsit is normális televízióban hogyan kellett volna kinéznie.16.35 – Jó napot…..
Sgt. Hitman 2009.10.19 21:26:46
Az F1-főnök az egyik legismertebb brazil újságnak adott interjút. Botrány van. "Ayrton Senna halála nagy szomorúságot okozott, de végül jót tett a Forma-1-nek. Sok ember, aki addig nem is hallott róla, a brazil balesetének köszönhetően kezdett…..
Sgt. Hitman 2009.10.18 19:55:51
Szűk hónap múlva jelenik meg a Rammstein Liebe Ist Für Alle Da című új albuma, amiről az első kislemez már pörög is itt-ott, már ahol hajlandóak lejátszani. A címe az, hogy Pussy, és igen, arról szól, amire most mindenki gondol. Alább meg is lehet nézni, szigorúan csak 18 éven…..
Egy nap alatt másfél millió forintot spóroltunk meg azzal, hogy nem fizettünk ki a BKV-nak jegyre, bérletre, azaz utasbaszogatásra, utasverésre, off-shore üzletekre, luxusnyaralásokra, sokmilliós végkielégítésekre. A bojkottban virtuálisan kicsivel több mint 1000 ember jelezte a…..
Sgt. Hitman 2009.09.16 23:19:37
Kíváncsiak vagytok hogyan alakult Daddy "oknyomozó" experiensze a pedofillal? (Azoknak, akik most kapcsolódnak be: nem is olyan régen egy kedves olvasónk felhívta a figyelmünket egy szexoldalon hirdető naív pedofilra. Előzmények itt.)  A pedo viszonylag sok…..
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
József Etella a nagy szubeurópai költő, József Attila költött nővére. Közös tudást és szellemi anyagot birtokolt az öccsével, miközben életét kiscselédként tengette. Ő írta a magyar irodalom legnagyobb verseskötetének, a Medvetáncnak néma női társkötetét: ez a máig…..
Mindig fura nekem az, amiről Gábor mai levele szól, mégpedig hogy az emberek mennyire közömbösek tudnak lenni bármi kapcsán. Ez a "bármi" ezúttal egy égő autó volt, amit szorgosan kerülgetett mindenki, de segíteni meg nem álltak volna. Az eset tegnap este 6 körül…..
A transscrotal piercing egy igen érdekes és egyáltalán nem hétköznapi piercing. A herezacskó elülső oldalán hatol be és a herezacskó hátulsó oldalán jön ki, tulajdonképpen keresztül halad az egész herezacskón, ezért gyakran hívják scrunnel-nek is (scrotal…..
Sgt. Hitman 2009.09.11 19:23:49
A Big Brother című valóságshow legutóbbi kiadásába bekerült egy modellcsaj is, akit első látásra sokan elintéztek egy legyintéssel, buta, nagymellű szőke picsa, három hét és kihullik, mondta mindenki, aztán jött a pofáraesés, mert Sophie Reade az istennek nem akart kikerülni a…..
Sgt. Hitman 2009.09.09 15:58:55
A szomszédos országok elitje nem fogja abbahagyni a magyar kisebbség vegzálását, csak egy erőt mutató, nemzetközileg beágyazott és jól működő biztonsági szervekkel ellátott Magyar Köztársaság nevű állam határozott fellépése esetén. Ilyen jellemzőkkel leírható ország…..
Sgt. Hitman 2009.08.04 00:39:46
Pénteken Michael Schumacher 2008 áprilisa után újra F1-autót vezetett, hogy felkészüljön visszatérésére. Az olasz Sky csatorna videóra vette.A 2006-ban visszavonult, 40 éves német 67 kört tett meg az istálló 2007-es autójával a házi tesztpályán Mugellóban. Közben folyamatosan…..
Sgt. Hitman 2009.08.01 10:16:52
Egészen ijesztő dolgot írt meg nekünk Yappyapp, méghozzá azt, hogy ha az ember az Auchanban vesz egy értékesebb műszaki cikket - ő például LCD tévét - akkor hiába hiszi azt, hogy van normális, plusz ha rendelt mellé, akkor úgynevezett Auchan-garanciája is, valójában jól meg van…..
Hitlert éltette a hétvégén, majd bocsánatot kért “idiótaságáért” Bernie Ecclestone F1-főnök a Német Nagydíj előtt. Félreértelmezték, állította, de azért még egyszer elnézést kért a német Express című lapban. Néhány pilótája kiállt…..
Sgt. Hitman 2009.07.10 19:59:08
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..