Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torony11

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy évvel ezelőtt A Sztárok még nem vesztettek pontot címmel indítottuk az utánpótlás-bajnokságokról szóló cikksorozatunkat. Arról már szóltunk, hogy komoly átrendeződés zajlott a fiatalok mezőnyében, és ennek eredményeként a korábban komoly sikerrel rendelkező klub…..
Torony11 2010.11.03 15:20:46
Szeptembertől sokak örömére újraindul a magyar juniorbajnokság. Jelenleg négy biztos résztvevője van a sorozatnak, de lehet, hogy bővül a mezőny. Csütörtökön ligaülést és MJSZ elnökségi ülést is tartottak. Sok fontos döntés és elhatározás született. Kezdjük a…..
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
Azt már megmutattuk, hogyan olt villanyt Kangyal Balázs, a válogatott csapatkapitánya, de azóta megvan a svájci vb Sport Tv-s promójának másik két darabja is, úgyhogy itt az ideje összegyűjtve posztolni mindhármat. A kötényes Palkovics Krisztián, valamint Vaszjunyin Artyom és…..
Tizennégy góllal játszott jobban a magyar ifjúsági válogatott a divízió 1-es vb minszki csoportjában, mint két napja. A csúnya vereségre gyönyörű győzelem jött, simán vertük azt a Kazahsztánt, amely sikere esetén a feljutásért játszhatott volna vasárnap. Az első harmad…..
Az OB I.-döntő összes mérkőzését közvetíti a Sport 1 vagy a Sport 2, akárhány lesz is. A Magyar Jégkorong Szövetség összegyűjtött jó néhány érdekes adatot, közleményt adott ki, ennek fontosabb pontjait ismertetjük, amelyekről még nem esett szó nálunk. Az Alba Volán és…..
Torony11 2009.03.10 16:59:50
Jóval az EBEL-átlag feletti szint az, amivel itt találkozunk, értékelte Énekes Lajos edző a rigai olimpiai selejtezők első két mérkőzésének tapasztalatait. Aztán elmesélte nekünk, mi indent csinált a csapat szombaton, és hogyan készül Ukrajna ellen. A válogatott története…..
Torony11 2009.02.08 11:41:58
@krakéler: Íme fgy ujjabb öntömjénező interjú, miért kell mindig tovább állni.
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
Torony11 2009.01.29 15:28:04
@üveg: Háttal ülsz a dolgoknak Csak KA kirakatát bámulod.
Sorolj fel 4 nevet a válogatottból akit ő nevelt ki. Segítek aki huzzák a csapatot Ocskay, Palkovics az volán Horváth, Kovács, Svasznek ujpest Kangyal ksi ute ftc volán a fiatalok sem az ő neveljei és csatlakozom b23 hoz Ladányi az igen de nála sem ismerte fel a tehetséget, mert a pad végén nem azok ülnek.
Torony11 2009.01.29 15:38:09
@emlékező: igazad van!

HAHÓ ÉBRESZTŐ

Torony11 2009.01.29 15:41:02