Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marvell

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Köszi, gyökér! 2011.12.16 18:18:00
Ma egy kicsit később értem be a szerkesztőségbe a megszokottnál. Jó mentségem volt: Károly kutyámmal állatorvosnál voltam, ami nincs is annyira messze a lakásunktól és a szerkesztőségtől, de annyira éppen, hogy autóval kelljen menni. Szinte végig a szentendrei úton. Az idő…..
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..
Belsőség Nesze, Mondeó! 2011.09.02 07:00:00
Ez nem egy Aston Martin? Ja, vagy azt már eladták! Mivel a rengeteg program mellett volt hat-hét órányi üresjárat, elugrottunk a közeli műszaki múzeumba, a helyi sajtós Petra szervezett nekünk egy fullextrás Transitot, amihez hasonlót ritkán látni. Nagy élmény volt. Mai…..
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
-by Szpinya. Ezt az idézetet főképp a leendő merci tulajok "kivátképp a W126-ra áhítozók" figyelmébe ajánlom. Én már felhagytam vele, és beletörődtem a sorsomba, amit persze egy percig sem bánok. Világ életemben szerettem a nagy és méltóságteljes autókat,…..
Végül is, ha megmakkan a jármű, soha jobbkor. Zsoltival amúgy is terveztük a szétbombázást, egy új alumínium hűtő és egy váltóolajhűtő beépítését. Meg egy alapos porlasztóbeállítást, mert az első mért fogyasztásom 23 liter lett, azt pedig Zsolti abszurdumnak tartja,…..
by Cuccolós Na szóval ott hagytam abban, kis történetemet, hogy 97-ben sajnos meg kellett válnom 300-as dezsőtől. Ez után ismét váltották egymást alattam a vasak és valahogy mindegyikből hiányzott valami megfogalmazhatatlanul összetett dolog, érzés, mit tudom én!  2002…..
Marvell 2009.03.25 13:50:50
Olyan ez, mint az építkezés. Az ember tervez, állapotot mér fel. az alapján költségvetést, időtervet kalkulál, osztán belevág a munkába. Az emberbe meg a ménkü, előbb-utóbb. Az egész úgy kezdődött, hogy nem lesz ezzel semmi gond, kicserélünk pár ezmegazt, beállítunk…..
Tudják, a fekvőlámpás Mercedesek egyik legzavaróbb hibája, hogy az üléseik leszakadnak. Főleg az elsők, kiváltképp a vezetőé. Már egy átlagautó szivacsülése is elég pocsék tud lenni, amikor valami benga nagy ember szétüli, de a W123-asban epedás az ülés, mint minden Igazi…..
ChPh Tuning világ - Audi A4 2009.01.24 17:40:00
Az eddig írogatott sztorik után szeretnék az autós világba visszatérni, azon belül is, egy manapság divatos ágáról szeretnék bemutatni autókat, ez nem más, mint a tuning világ. Gondolom, aki ezeket a sorokat olvassa mind látta a témával foglakozó trilógiát, a Halálos Iramban…..
ChPh Tuning világ - Lotus Elise S2 2009.02.20 09:00:00
A mai alanyunk, már gyárilag sem hétköznapi autó. Talán az utolsó ismertebb angol cég, aki még sportautó gyártással foglalkozik. (A cég maga már Maláj (Proton), csak egy angliai divízió a Lotus, ami 2 részből áll: Lotus Engineering, fejlesztőmérnöki iroda az autóipar…..
Ó jaj, még mindig nincs vége? Nem volt még elég a Mustang fastbackbe épített Nissan sorhatosból? Nem hiszem, hogy a Fast and Furious-sorozat nem a tuningalkatrész-gyártók titkos üzleti húzása. Tudjuk mindannyian, mekkora mese, de sajnos vannak sokan, akik bedőlnek neki és…..
  Cikkünk tanulsága: a legkisebbtől a legnagyobbig bármi lehet jó női autó, csak jól kell tudni hordani. Smarttól GMC Yukonig mindenféle szerepel a tesztben, csak győzzék olvasni. Vélemények az azonos című cikkünkről...
 by TommoGyerekkorom nagy álma alapvetően a Mercedesen belül is egy w124 es,de hogy ne legyen egyszerű dolgom természetesen a csúcsmodell tetszett a legjobban.Az 500E/E500!Nem próbáltam szuperlatívuszokban élni,és Ferrarikról meg Lamborghinikről álmodozni (bár egy Countach-al…..
Marvell 2009.02.16 13:04:51
@Tommoka:

Tuti,hogy az megvan Tommoka?:)))) Pakolnak ott jobbra balra...:)
Eltelt majdnem egy hét a motorkivétel óta. Persze nem ültünk tétlenül. Rögtön megfosztottam a motort az eredetileg horganyzott alkatrészek nagy részétől, hogy azok újfent az eredeti sárga csillogásukat visszakaphassák. Az egyik ilyen darab a hővédő lemez a kipuffogó csonkon.…..
Marvell 2009.02.05 11:23:53
BRÉKING NYÚZ BRÉKING NYÚZ (alul piros szalagon úszva) Működik a váltó !!! Alapvető funkcionális dolognak egy autóban rég örültem ennyire, ez tény - dehát ettől lesz szép a dolog, és ettől marad ilyen az ember elmeállapota. Részletek sorjában... Szóval szét kellett…..
   Szeretem az autókat, mióta az eszemet tudom. Az autók közül is a mai youngtimerek a kedvenceim, hozzájuk kötődöm a legjobban, hisz egy korosztály vagyunk, együtt nőttünk fel, a youngtimerek és én. Használtuk őket, bámultuk őket, vágytunk rájuk, matchbox-ként…..
Marvell 2009.02.02 14:26:21
Hazaértünk. Ennek így nem sok információértéke van, de ha azt is elmondom, hogy nagyjából akkora halt meg teljesen a váltó, azzal valamit érzékeltetek tán a húbakker jellegű szituból. Pedig jött a gép rendesen hazafelé az ungarische autobahnon hasítva. (a kilométerszámláló…..
Van én nekem még egy projektem. (a legújabb, számszerint a harmadik)Ő a Halálosztó kupé.Hogy ne vágjunk az Immédiás néni résébe, röviden elmondom hogy indult, de a postok lényege a feltámasztás lesz.Már régóta piszkálta a csőrömet, hogy OK hogy a w126 a legjobb autó amit…..
Belsőség Tót garázdák 2009.01.27 08:30:00
A minap ismét együtt dolgoztunk Árpáddal. Sajnos kamerát is vittünk. Az eredmény vasárnapra várható.Majdnem jó volt...
Marvell 2009.01.27 10:08:16
Marvell 2009.01.27 13:23:34
@ommm: Hátuljába bele van sütve a GM meg cikkszám,már ha gyári.. és akkor nem kell tippelni az olvasás meg már csak megy, ha az ....:)
Hosszú és rögös volt az út. Más szavakkal: Olajos, piszok drága és izzadtságszagú. És még hol a vége???  Én a többséggel ellentétben, semmiféle Freudi, gyerekkori BENZ-es traumát nem tudok mentségemre felhozni. Familiáris csóróságból adódóan zsigulin…..
Marvell 2009.01.27 13:20:01
- "Te egy állat vagy!!!" - mondta nemes őszinteséggel a Bende, amikor megmondtam neki, hogy. - "Téged se lásson már orvos!" - ez volt Kugyi prof. véleménye a dologról. Ez a post ugyanis arról fog szólni, hogy hogyan lehettem anmnyira hülye, hogy látatlanban vettem meg egy autót.…..
Belsőség Heti merítés 2009.01.11 15:27:00
Egy kis év eleji Z Mások szerint kicsi. Ha valaha már volt szerencséd beleülni tuti nem gondolod ezt. Szervo nélküliség kicsit izzasztó szűk hegyi utakon,de talán a hajtás mindenért kárpótol. Egy éve vettem meg álmaim autóját Ettől jobbat nem is tudok elképzelni. Minden meg van…..
Marvell 2009.01.12 11:41:28
Elég sokan értesültek róla itt a Belsőségben, hogy lyukas, öreg, szürke állólámpásunk, Bazeg, aki két éven át hű társunk volt itthoni és külföldi nyaralásaink során, eladósorba került. Elég sokan kifogásolták, miért nem tartom meg, úgy látszik, nem értették a…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..