Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DjAddy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Hülye tánc: Anima Libera 2008.12.15 09:25:00
A videó bátran indulhatna a hülye zene kategóriában, de ott túl könnyen nyerné meg a kategóriát. Amennyiben már látta a kedves olvasó, idézze fel a kellemes emlékeket bátran. Ani-ani-anima! ..
DjAddy 2008.12.18 20:53:43
Jó a videó:)

A replikáim egyes kommentekre a következők:

Subba Zsazsa-> Egyáltalán nem hülye a zene, de még ha nem is tetszene valakinek, nem kötelező a videót nézni, a hangsávot hallgatni pedig végképp nem. Ezen felül nekem tetszik a zene, és szerintem ezzel nem csak én vagyok így a jelenleg több mint kilencmillió nézője közül. Senkinek nincs joga ilyen szilárdan kijelenteni valamit, főleg ha ennyire szubjektív dologról van szó, mint egy zene megítélése.

farkavezés-> Nem tartom valószínűnek, hogy a videó alá utólag lett volna vágva a zene. Tény és való, hogy a videó és a zene nincs összhangban, de ez bármikor elcsúszhatott. A "koreográfia" pedig szinte tökéletesen követi a zene változását.

A Hannibal Lektűr-attitűd-> erotikus tánc, jellegzetes zene, kétes poszt, vegyes kommentelők, érdekes blog...

C10H12O6-> Lehet, hogy neked humorosnak vagy jópofának tűnt a kommented mielőtt beküldted, de biztos vagyok benne, hogy azok akiknek tetszik a zene, a teljes videó, vagy csak a csaj NEMigazán értenek veled egyet. Kizártnak tartom, hogy ismernéd annyira, hogy ilyen véleményt írj a táncoló lányról. Cáfolj meg ha nem lenne igazam:).

Xezs-> neked sem üzenek többet mint az előző kommentelőnek, meg aztán sokmindent elmondtak előttem, amit szerettem volna:).

Gecc-> Remélem te sem gondoltad komolyan. A tiednél feltehetően nem jobb.., ettől másnak tetszhet, és úgy hiszem az eddigi nézők közül ők vannak többségben:)