Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t_tamas

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A két kép közt talán másfél év különbség van, na és még valami: a norc.hu-n még látszik a harmadik házon az FKGP (ifjabbak kedvéért Független Kisgazdapárt) híres neonreklámja, a jobboldaliról már eltűnt. Vajon mi lett vele? Nyugodtan bekerülhetne ez is a Magyar…..
Ami falba vésett huliganizmus pár évig, az száz év elteltével történelmi emlékké nemesül. Ezzel a papírdarabbal ugyanez a helyzet. Nem tudom, annk idején kinek lett volna kötelessége eltávolítani ezt a választási felhívást - mindenesetre kissé elkésett vele. Szerencsénkre.…..
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
A WAZ (nálunk Pannon Lapok Társasága és HVG) „Bátorság-díjat” alapított. Bármilyen újságírói munkával lehet pályázni (bár ha jól láttam, alapvetően printet és online-t várnak), ami valamilyen formában szembeszállt a hatalommal vagy a korrupcióval.Határidő:…..
A Magyar Telekom Mindennapihősök karrieroldalára készített kisfilmet az Akció-Nxs. Érdekes, hogy online-ra ennyi pénzt szántak Téék, látszik, hogy nagyon komoly munka van mögötte. A végeredményt illetően a szerkesztőség némiképp megosztott, de mondja el, ön mit gondol…..
"Hamarosan megnyithatja első hazai üzletét a budapesti Váci utcában a Starbucks." - írja a Világgazdaság (na persze mint azt megszokhattuk, mindezt csak másodkézből olvashatjuk ingyen). Ezek szerint mégsem a Corvin közben ülhetünk a kávézóba először Pesten, ahogy azt egy…..
Léteznek a következő dolgok:multimédiás oktató ívhegesztő robotrendszerműanyag trágyarácsLétezik ilyen munka:játszóterek ütéscsillapító homokburkolatának karbantartásaForrás: Közbeszerzési Értesítő..
A tegnapi világsajtós címlapkörkép után, ahogy ígértem, nézzük, mit gurított a magyar print sajtó csütörtökre, azaz az első olyan napra, amikorra már egyáltalán guríthattak valamit.Nos, néhány pozitív példát és egy csomó szürkét (tartalmilag – a címlapokat lásd…..