Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yoffy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves szocialista, baloldali vezetők, - az elvtárs megszólítást szándékosan hanyagolnám, tudom ez néhány kivételtől eltekintve nektek is kellemetlen, még ha a tagságnak ezt soha sem vallanátok be. Húsz évvel a rendszerváltás és nyolc évvel azután, hogy jobb híján…..
Yoffy 2010.04.09 22:45:52
 Ha nagybetűs Konzervatív lennék, kirázna a hideg attól, hogy tömegeknek szerveznek bulieseményt a múzeumlátogatásból. Ha még nagyobb betűs KONZERVATÍV lennék, akkor amúgy is az egész házam egy múzeum lenne, és ki sem mozdulnék a könyvtárszobából - esetleg csak a…..
Ha a Republikon módszereit alkalmazzuk, mindenki számára világossá és egyértelművé tehető, hogy Picasso jobb festő, mint Vermeer, Verne Gyula jobb író, mint Móricz. Miért? Mert mindkettő több művet alkotott a másiknál... Ja, és Beethoven és Dvořák ugyanolyan jók (vagy…..
"A Közgazdaságtan hús-vér embereknek kiáltvány a közgazdászokra jellemző csőlátás ellen. A szerző véleménye szerint a közgazdaságtan tárgya a tervszerű emberi cselekvés. Vizsgálódásának középpontjában az emberi gondolkodás természete áll. (...)Érzékletes…..
Mandiner blog Az első Konzílium 2008.11.21 10:50:00
 Köszönjük mindenkinek, aki eljött tegnap este az Aranytízbe, a Konzílium első rendezvényére. Mi jól éreztük magunkat, a kérdéseket is végigvettük, néhányat sajnos csak felszínesen érintve. A folytatásban, a tematikus esteken lesz majd lehetőség jobban is elmélyedni…..
(Cikkünk a konferenciáról a Konzervatórium.hu-n olvasható!) Az Acton Institute és az Europa Institut konferenciája a Magyar Tudományos Akadémián  November 8., szombat   10:30  Invokáció és nyitóbeszéd – Erdő Péter bíboros  11:05 XVI.…..