Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hun_64

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klasszikus mesterhármassal vétette észre magát a Laredo Bucks magyar támadója a Rio Grande Valley elleni CHL-meccsen. Másik remek légiósunk, Szélig Viktor is kitett magáért a Brianconban. Kóger csapata közel ötezer néző előtt egygólos hátrányba került, válogatott csatárunk…..
Továbbra is hat pont előnnyel vezeti a Mol Liga-tabellát a HSC Csíkszereda. A székelyek a Ferencvárost győzték le viszonylag simán, a 7-2 hét góljából Jozef Hruby és Nagy László kettőt-kettőt vállalt. A Miskolc ma szabadnapos volt, így csak a Dab.Docler tarthatta úgy-ahogy a…..
Első ránézésre furcsának tűnhet, hogy Mol Liga-tudósításunk címébe egy nem Mol ligás mérkőzésről szóló hír került, de hát mégiscsak az a nap legnagyobb meglepetése, hogy egy előzetesen esélytelennek vélt csapat legyőzte a magyar–székely–román bajnokság…..
A vasárnap lejátszott Miskolc–Fehérvár mérkőzésen készült eseménynapló alapján Kovács Zoltán, az MJSZ főtitkára fegyelmi eljárást kezdeményezett Kóger István, a Sapa Fehérvár AV19 edzője és Hetényi Péter játékos ellen. A fegyelmi eljárás lefolytatásáig Kóger…..
Most már biztos, hogy a bukaresti Mol Liga csapat a tavalyi alapszakaszgyőztes mumusa. A Dab.Docler nemrégiben kétgólos vezetést adott le hazai jégen, ezúttal pedig már 4-1-re vezetett idegenben, onnan fordítottak sorozatban lőtt öt góllal Georgescuék, a vége 6-5 lett. Nem járt…..