Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitartó

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A címben feltett kérdést csak a Fidesz politikusai tudnák megmondani, hiszen ők szavazták meg, hogy az országgyűlési képviselők javadalmazásáról szóló törvénnyel együtt elfogadjanak egy javaslatot, ami 11 oldalban módosítja a gázüzletágról, és a villamos energiáról…..
Bő fél éve azt írtam Gyurcsányról, hogy kolonc az újjáalakuló ellenzék nyakában. Persze ettől még vannak hívei. És az egyik közülük különösen hírhedtté vált. 1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt, akkor még nem sejtettem, hogy a rendőrség fizetett ügynöke. részlet a…..
Kitartó 2011.04.15 03:15:09
@Fedor: Persze, mert oda írnak zsidók is...
         A kép eredetileg a faviccek.hu/ oldalon tanálható meg.  ..
Kitartó 2011.03.28 01:26:29
Túl vagyunk a tegnapi sajtószabadságért tartott demonstráción is. Azonban az esemény igazi jelentőségét, egy elhangzott, valóban dupla, sőt tripla fenekű sláger gyanús szám adta. Mely a listák élére tör… Az előadó Kafkaz a hallgatókra bízták a szám…..
Kitartó 2011.01.29 08:14:54
KKBK Gróf Esterházy Péter 2010.11.10 19:25:00
1991. szeptember 9. hétfő Este bejött hozzám a fehérházba Kiss Irén (írónő, Filó Kati barátnője) és letett az asztalomra egy csomó újságcikket. Különböző magyargyalázó írásokat gyűjtött egy csokorba. Ajánlotta, hogy csináljunk valami bíróság-félét ezeknek a…..
Kitartó 2011.01.09 17:16:59
Elnézést, választási kampány volt, meg miegyéb, nem értem rá blogolni. Na de most majd másképp lesz...Az első célpont rögtön meg is van: Szili Katalin. Az MSZP egykori üdvöskéje (sőt, kiemelt üdvöskéje, mert nem átallott még azzal is elég szépen visszaélni, hogy…..
  Látom, ez a téma iszonyatosan közkedvelt a blog olvasói között, ezért úgy gondoltam, elmesélem ezzel kapcsolatban is a tapasztalataimat, hátha érdekel valakit.   Háttér. Egy szerbiai magyar család felköltözött Budapestre (Kispestre) a jobb élet reményében. Az anya…..
Kitartó 2010.09.09 00:06:09
Egy hónapja írt Sebők János a hvg.hu-n egy nagyon jó cikket "Puha vagy Vona! - avagy csapdahelyzetben a Jobbik" címmel. Jól rávilágít arra, hogy mekkora utat járt be a párt a kampánytól napjainkig, mennyivel kisebb már a hangjuk, jelentőségük, önbizalmuk.…..
Kitartó 2010.08.13 03:11:00
@szorokin: Azért ezt a Lauder nevűt ne nevezzük már embernek, ha kérhetem...
Végülis miért pofáznak bele más dolgába. június 8-n irtam arról, hogy a Fidesz ismét szembe megy az Európa Tanáccsal.Az Európa Tanács ajánlásban hívta fel a magyar kormányzat figyelmét a magyarországi börtönök, és emiatt a fogvatartottak lehetetlen helyzetére. Felszólította…..
Kitartó 2010.07.07 15:45:21
@greybull: Miért ne lehetne a munkahelyet és a börtönt ötvözni? Szerintem egész korrekt kis kényszermunkatáborokat tudnánk létrehozni és fenntartani. A bűnözők nem veszélyeztetnék a lakosságot, lenne munkájuk nekik is és az őket őrző személyzetnek is.
Hát hogyne, javul. Ha már Pintér elvtárs, Gergényi elvtárs üzlettársa azt mondja, akkor biztosan javul. Elvégre az új kormány két hét alatt javítani fogja, azt mondták, és kétharmaddal minden mondás abszolút és megfellebbezhetetlen igazsággá válik.Vagy nem...Egy élmény a…..
Hát igen, a kétharmad diszkrét bája. Nem is az a meglepő, hogy Orbán Viktor minden pozíciót immár nem Fidesz-közeli, hanem kifejezetten fideszes kádereknek oszt le, hanem az, hogy semmit se tanult korábbi bukásából. Akkor is meglehetősen arrogáns volt, de most a "na mi van,…..
Miután a parlament elfogadta a trianoni békediktátumról szóló törvényt, amelyet Kövér László és Semjén Zsolt fogalmaztak meg, keresgélni kezdtem a parlamenti naplókban a mai főszereplők korábbi álláspontjára vonatkozó felszólalásokat. Sokan emlegetik, hogy a Fidesz…..
Kitartó 2010.06.01 02:04:19
@gauche caviar: Valamivel el kell húzniuk az időt, amíg ki nem hal a fajtájuk.
    A Humanista Párt - akik a 2009 júniusi EP-választáson az LMP-vel együtt indultak - demonstrációt szervezett hétfő este hét órára az izraeli nagykövetség elé, hogy pár mécses meggyújtásával tiltakozzon Izraelnek a humanitárius segélyt szállító hajókaraván…..
Kitartó 2010.05.31 22:53:36
@lorantka_a_gall: Ja, pont úgy néznek ki...
Orbán Viktor szombaton – hivatalos megfogalmazás szerint - válaszolt a kormányprogram vitájában elhangzottakra, ezt követően pedig a parlament a Fidesz és a KDNP képviselőinek szavazatával, a három ellenzéki párt egyöntetű elutasítása mellett, miniszterelnöknek…..
Kitartó 2010.05.30 08:03:03
@jjulie: Te nagyon súlyos elmekórtani eset vagy.
  A pünkösdi hétvégén, Trianon évfordulója előtt pár nappal rendhagyó sorozatot indítunk. Ajánlót egy fájdalmasan gyönyörű határról. A Google Earth és Google Maps segítségével járjuk körbe Magyarország jelenlegi határait és a közeli látnivalókat.   A…..
Eldőlni látszik megint egy dominó: a Mandíner (előtte Reakció, még korábban UFI) blogja hirtelen rendkívül megértővé vált a felállni készülő Fidesz-kormánnyal szemben. Voltaképpen ez várható volt: hajdani vezetőjük, aba (Ablonczy) már jóval korábban a Navracsics-féle…..
Kitartó 2010.05.18 19:10:18
@Mr Falafel: A Ko(h)nzervatóriumról nem nehéz kikerülni. Nekem néhány percnél tovább nem volt látható egy hozzászólásom sem náluk. De hát Orbán is megmondta: nem tűr ellenfeleket. Szerintem focizni is azok nélkül szokott.
Kitartó 2010.05.18 19:11:56
@Kitartó: Erre meg megjelenik. Ért a szakmájához, aki összedobta, na.
Örvendeznek a sportújságban: Csányi Sándor, az OTP vezére elfogadta a jelölést az MLSZ elnökségére.Hurrá. Éljen. Most aztán olyan foci lesz itt, hogy még! Elvégre Magyarországon a csodamenedzserek korát éljük: milyen kár, hogy a rendszerváltásig nem tudhattuk, hogy ilyen…..
Most aztán hamar megláthatták a naiv Fidesz-szavazók, hogy néz ki az a híres rendcsinálás. Már az rendkívül fura volt, hogy Orbán miért ragaszkodik az enyhén szólva is kétes múltú és jellemű Pintér Sándorhoz, aki már első belügyminisztersége alkalmával is kétes…..
Nem tudom, ki emlékezik még arra, amikor Orbán Viktor korábban kijelentette a Magyar Gárda kapcsán, hogy majd adunk nekik két pofont és hazazavarjuk őket. Most, hogy Vona Gábor gárdista mellényben akar megjelenni a Parlament alakuló ülésén, azonnal ez az ígéret jutott eszembe.…..
Szeretne a Fidesz demokratát játszani? Szeretnék elhitetni a választókkal, hogy ők bizony a demokratikus értékek elkötelezett védelmezői, bármit is állítson a gonosz média? Szeretnék megfosztani a baloldalt az elmúlt tizenkét év legtökéletesebb támadási felületétől, a…..
Kitartó 2010.05.13 04:39:26
@dupla vé: Szegény Grabowski még hisz a tündérmesékben.
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
Kitartó 2010.05.01 22:23:44
@anal_intruder: Pontosan.
Ma végre kiderült milyen jó hírrel áll ki a budapestiek elé Horváth Csaba főpolgármester-jelölt: "Az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten. Az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó…..
parakovacs A Moszkva tér egy... 2010.05.01 16:11:00
  ... hihetetlen hely, pedig már jártam Karcagon és Szekszárdon is, de vallom, az ilyesmit csak kitalálni lehet, jelentős mennyiségű tudatmódosító szerek bevonásával, mert azért az mégiscsak különös, hogy amikor tegnap ballagtam hazafelé (nem túl késői óra, talán 11), a…..
Kitartó 2010.05.01 22:10:37
@Bollockbuster: Ott a pont.
Történelmet írt a 2010-es választások alkalmával a Fidesz. Az a kétharmados felhatalmazás, aminek birtokába jutott a - még pár napig legalábbis - legnagyobb ellenzéki párt, mindenképpen példátlan világviszonylatban is, legalábbis ami a demokratikus berendezkedésű országokat…..