Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aprósütyi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hipotetikus a kérdés, mivel a picuri garzon a nyóckerben már betöltötte a "venni" kategóriát, épp csak ki tudom fizetni a hitel részleteit - ugyanakkor albérletben élünk.Ezzel együtt is megpróbálom összeszedni, amit erről gondolok, amit megéltem és amire készülhetek.…..
Aprósütyi 2010.07.14 14:30:12
@Pista bá':
De ha eladom (ha tudom), akkor megint jön az, hogy hova tegyem a cuccaimat, hol alszom, amikor Magyarországon vagyok, stb. Szóval kezdődik a cigányélet, hiszen elég esélytelen, hogy a belátható jövőben újra összejön valami ingatlan.
Igazából tényleg a távfűtés a szívás, mert hiába lakótelep (amúgy tégla), azért jó beosztású lakás, normális környéken, normális lakóközösséggel, úgyhogy ha ingyen tudnám üresen tartogatni, akkor azt tenném.
A kiadás elvileg megoldaná ezt, de mivel piti összegért tudnám csak kiadni, ezért félek, hogy többet veszítek rajta, mint nyerek azzal, hogy fizetik helyettem a fűtést...
Nincs jó megoldás :(
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
A repülőterek – különösképpen a katonaiak – harci helyzetben tuti, hogy dobogós helyen szerepelnek az ellenség által megjelölt elsődleges célpontok listáján. A kifutópályákkal nem nagyon lehet mit kezdeni, ellentétben a hangárakkal, amelyek álcázására rengeteg…..
A dublini ODOS Architects mérnökei tervezték az írországi Ballymahon területén álló, tradícionális farmház felújítását és bővítését.  A négyzetes alapú farm közepén épült fel a kifutó jellegű nappali, amely modern vonalaival a teljes épületegyüttes arculatát…..
A "Kedvesség" című festményt Elena Moskaleva festette és ügyesen elrejtett benne valamit, amit meg kell találnotok...
Aprósütyi 2010.01.21 00:49:53
Biztosan hallottátok, hogy az Egyesült Államok egyes részein rekord mennyiségű hó hullott mostanában, ezzel DÁ is jól megszívta egy szerencsétlen pillanatnak köszönhetően, de aztán meglepően és egyben pozitívan zárult a történet. Tegnap bezártam az egyetlen kocsi kulcsom az…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Kedvenc hipermarketem pénztárainál, a sorban állás közben tudományos megfigyeléseket végzek. Ezen kutatás eredményei alapján döntöm el mindig, hogy most éppen melyik sor végére álljak. A bevásárlástudományban teljesen járatlan (= totál amatőr) vásárló mindig az éppen…..
Sokszor van szó száguldozókról, esztelen gyorshajtókról, sokkal kevesebbszer emlegetjük viszont a másik végletet, Márk ezzel kapcsolatos elmélkedését osztotta meg velünk, mert legalább ugyanannyira jelen van a közlekedésben ez a helyzet és a türelmetlen autósok miatt akár…..
Aprósütyi 2009.10.31 16:49:21
@ruskyy: tudod, én sok embert ismerek, sok mellett ültem autóban, és az évek során rá kellett jönnöm, hogy a sofőrök legnagyobb hányada NEM bunkóságból tötyörög, hanem ilyen-olyan, számára nyomós okokból. Ezért azóta igyekszem ezt az opciót is figyelembe venni, mielőtt felhúznám magam a 80-nal vonatozáson. És, hogy ismételjem magamat, ezek a vezetők vagy nem tudnak gyorsabban menni az adott pillanatban, vagy nem akarnak, mert az már nem lenne biztonságos senkire nézve.
Azt mondod, hogy amiért láttam az érem másik oldalát is, már tutibiztos, hogy szódásszemüveges, vezetni nem tudó, mindenkit szántszándékkal feltartani akaró, kalapos szuzukis nénibácsi vagyok? :DDDD
Aprósütyi 2009.10.31 17:07:06
@ruskyy: "Mindegy, ugyse fogod megerteni. Idopazarlas." Mondom én, látnok :P
És szerinted mennyire reális, hogy nem fog autóba ülni az, akinek nincs ezer százalékig rendben minden a kocsijával, rakományával, utasaival, nincs kikapcsolva a telefonja, ismeretlen tájékra kell utaznia, satöbbi??? Mert igenis autóba fognak ülni. (még te is) Akkor is, ha szerintünk nem kellene. (főleg addig, amíg a tömegközlekedés ennyivel drágább és szarabb) De én, veled ellentétben, azt gondolom, hogy míg arra legtöbbször nincs ráhatásunk, hogy ki és hogyan közlekedik (vagy csak negatív kimenetelű ráhatásunk van), azon viszont igenis változtathatunk, hogy hogyan állunk hozzá a tötyörgős vezetőkhöz. Lehet úgy is, hogy első fára felcsavarodást kívánunk neki, és különböző pedagógiai módszerekkel leckéztetni akarjuk, meg lehet úgy is, hogy elkönyveljük magunkban, hogy áhh, biztos kínai vázát szállít, és úgyse használ, ha idegeljük a dudálással.
De biztos neked van igazad;)
Amint azt korábban A modoros strandoló 1. részben nagyon találó módon nosferato felvázoltaM, strandolás közben megjegyezhetetlen mértékű tapasztalat szerezhető, ami jegyzetfüzet nélkül nem is adható át az utókornak. Strandolásban ismerszik meg a legjobb barát. A modoros…..
Aprósütyi 2009.07.15 22:48:04
@Maxim_Isayev: Jaj ez fájt. Sajnos közelről ismerek példányokat ebből a típusból. Bizton állíthatom, a zokni nem tetoválás, de a zokni az KELL. És még letűrni sem szabad a szárát, pedig akkor talán messziről és hunyorítva lehet, hogy páran nem vennék észre. Ja, az ing/póló alatt kötelezően atlétatrikó lapul. Vagyis nem lapul, mert a körvonalai kirajzolódnak a háton. Az autóstáska kérlekszépen csakis autózós programokhoz dukál, egyéb esetben az övön a mobiltelefon tokja mellé erősített bőr nyeregtáska-utánzat viselendő. Stimmel, a gizda utódfaja. Spórolós. Szuzukis. Sokat tud Nagymagyarországról. Előnytelen arcszőrzet borítja a képét. Csak a nagyon egyszerű vicceket érti. Hűtőtáskás. Sötétkék strandpapucsa van. Keresztrejtvényt fejt. Mindig mindenben le van maradva. Fél az Öblöstől, de a legjobb barátja is az. A gyereke SOHA nem Alfa, inkább dagi fehér kisfiú, akinek eltapossák a homokvárát.
Aprósütyi 2009.07.16 00:33:05
@zsanka: Á, dehogy. Az Imre (a zoknis-szandálos-hűtőtáskás-mobiltokos-trikós-autóstáskás ex-gizda) - megfigyeltétek, milyen sok az Imre köztük? Szóval az Imre soha nem jár nudista strandra. Szaunába sem. Az extremitás iránti igénye kimerül abban, hogy Imikét (a dagi fehér omegakisfiút) alkalmanként egyszer befizeti az óriáscsúszdára.