Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vargabélabálint

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Botswanaban fotózták le a rózsaszín bébielefántot egy nyolcvan elefántból álló csordában. A szakértők szerint egy albínó egyedről van szó, amely az afrikai elefántok körében hihetetlenül ritka. Szerintük a borjú nem fog sokáig élni, mert az erős, afrikai napfénytől…..
vargabélabálint 2009.03.24 01:13:28
Nos, rákerestem, hogy van-e már orvosi kifejezés a graffititől való félelemre, de sajnos a phobialist.com oldal alapján erre még nem született szakszó. Graffóbia, vagy valami ilyesmi lehetne. Ha van jobb ötletetek, írjátok meg kommentben, ugyanis ausztráliában érik valaki(k)nek…..
Időről-időre megpróbálkozom azzal, hogy a családban közösen olvassuk a Szentírást. Nem csak a felnőttek, hanem mindannyian, a négyéves és a hétéves fiú is. Eddig még nem nagyon volt sikerem, a fiúk unatkoztak, izegtek-mozogtak, nem nagyon bírták ki még a legrövidebb történet…..
Ha van sorozat, amiben sokat káromkodnak - Gordon Ramsay-t nem számítva - az a Sopranos, vagyis a Maffiózók, amelynek főhősei egy olasz maffiacsalád tagjai. Én imádom ezt a sorozatot, gyakorlatilag végtelenszer újra tudnám nézni az egyes részeket, ezért mindent, ami ezzel kapcsolatos…..
vargabélabálint 2009.02.10 10:45:56
Az ember, aki jelen esetben én vagyok, néha mélységesen megsajnálja egyházát, egyházvezetőit. Most épp azért, mert eljutott hozzám egy egészen hajmeresztő szövegű, zagyván vádaskodó Bölcskei-ellenes levél, amelyet kanadai magyar református atyafiak írtak, és küldtek szét…..
vargabélabálint 2009.01.28 15:50:55
@Berci_JCHC: ami természetes egy afrikai vagy amerikai néger gyülekezetnek, az elég nevetséges egy egész más kultúrájú nép egyházában. Mások vagyunk és kész.
Mellesleg szerintem az USA lassú erkölcsi és kulturális hanyatlása a polgárjog mozgalmakkal kezdődött, például a közoktatást többek közt a deszegregáció lökte abba a röhejes mélységbe amiben most van (és Hillerék alatt a magyar iskolák is ezt az utat kénytelenek járni úgymond az "esélyegyenlőség" nevében).
Arról posztot írni, hogy mi mindent lehet Párizsban enni, balgaság lenne, enyhén szólva. Mert mindent, és mindenből mindenfélét, és mindenféléből bármennyit. A tipikus francia kávéházi reggeliről, a cafékról és a párizsi pincérekről már regéltem, nézzük most, hogy…..
 (Eredetileg ezt is A gázhiány dícsérete című poszt részének szántam, de úgy érzem, megér egy önálló bejegyzést.) Szomorúan olvastam a Srbijagas vezérigazgatójának újvidéki bejelentését, miszerint Magyarország nem ad kölcsön gázt Szerbia számára. Itthon Molnár…..
Olyan országban élek, ahol megtörténhet, hogy éjszaka felgyújtják a házamat és lelőnek, olyan országban élek, ahol agyonverhetnek, ha az autóm elé ugrik egy gyerek az országúton, olyan országban élek, ahol a nyitott ablakomon kővel dobhatják fejbe a tízéves lányomat, olyan…..
Mocskos fideszesnek nevezték, megverték és leköpködték a Humanista Párt kampányaktivistáját a IX. kerületben. A ferencvárosi időközi választásokon a Humanista Párt a párt elnökét, 2006-os fővárosi listavezetőjét, a 29 éves Várady Tibort indítja.>>> az Index…..