Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hugsz

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, amikor annyira ennék egy jó bundáskenyeret, de a fránya diétám miatt a szegény, jó bő olajban sült finomság nálam tiltólistán van. De nem fog ki rajtam egy kis akadály. Megugrom. Meg én! Méghozzá úgy, hogy olaj helyett sütőben sütöm ki. Minden más marad. Így a kecske is jól lakik és a…..
A sci-fi, azaz science fiction (vagyis tudományos fantasztikum) műfaji meghatározását sok vita övezte mindig is. Sokszor felvetődött már, hogy végülis mitől sci-fi a sci-fi. Ha  például egy történet a világűrben játszódik, attól már feltétlenül science fiction lesz belőle? Ha egy űrhajón megölnek…..
hugsz 2019.03.05 18:08:55
hugsz 2019.03.05 18:14:57
@Argus.:

Ok, de akkor is egy kalap szar.
A szkafandert egy idegen bolygón csak úgy lekapó tudóstól lecsapott a bizti.
Sajnos az egész biztosítékszekrényt kicsapta ez a film. Viszont jól néz ki és amit írtál az igaz, csak kevés egy filmhez.
Hamarosan választ az ország. Az egyéni körzetekben a visszalépések miatt még nem végleges az indulók névsora, a pártok országos listái azonban már ismertek. Korrupciós-közpénzes sajtóadatbázisunk alapján összeszedtük, hogy a bejutásra esélyes pártok (némileg felülbecsült) befutó helyein kik vannak…..
A legjobb politikai videók egy csokorban!..
hugsz 2018.04.01 10:05:26
@szepipiktor:

Jé!

Egy értelmes hsz...

Remélem a választások után Bödöcs megújul mert kezd nagyon egysíkú lenni.

Akik meg itt gyalázzák egymást remélem sehol sincsenek döntéshozó pozícióban. Sem szakmai, sem magánéletben.
Szégyen!
Hanyag álláshirdetőként sokan egyszerűen letudják az elvárások listájának megírását: vagy azt kell tudni azonnal, belépéskor, amit a lelépő kolléga 10 év alatt szedett fel náluk, vagy azt, amit egy másik hirdetésből kimásoltak. Nem állítom, hogy minden álláshirdető így működik, de sokszor egyértelmű…..
Ami jó, azt miért ne vennénk át a különböző kultúrákból, nem igaz? Azon persze el lehet vitatkozni vérmérséklet, világkép és megszokás alapján, hogy a mai posztban leírtak mindegyike pozitívum-e (gondolom, majd meg is teszitek), ám elgondolkodni mindenképpen érdemes rajtuk. Sőt, arra bátorítanálak…..
  A minőségellenőr házaspár Nagyon szeretnének már egy minden igényüket maximálisan kielégítő hotelban pihenni végre, de mindhiába, nekik sajnos minden szar. Mindenre lehet fintorogni, mindent le lehet fokozni, minősíteni, megpiszkálni, arrébb tolni. Nekik ez remekül megy. Az már eleve…..
A felmérések szerint hazánkban a 15-34 évesek 5,7 százaléka szokott kannabiszt szívni és mindössze 0,6 százalékra tehető azoknak az aránya, akik kokaint használnak. Ezekkel az adatokkal Magyarország a lista 6. helyét szerezte meg. De vajon melyik európai ország került az utolsó…..
A meleg nyár kétségtelenül elkerülhetetlen, és ezzel együtt az erkélyek, teraszok létezése felértékelődik. Hiába a pusztító napsütés, bárkinek jól esik, ha a teraszán esténkén kiülhet meginni egy fröccsöt. Az életérzés a lényeg a teraszos lakásoknál, pláne, ha azok a…..
Az enyhe kifejezés, hogy a visszájára sült el a sajtótájékoztató, amit a simicskázós plakátok miatt tartott a Fidelitas salgótarjáni szervezete.  ..
Elhiszed, hogy lehet hiszti, noszogatás, könyörgés nélkül, rohanás és fejetlenség helyett nyugodtan is kezdeni a reggelt? Azért, hogy hatékony, kellemes és vita nélküli legyen a készülődés, legfőképpen a szülőnek kell változtatnia. Néhány, könnyen kivitelezhető és megtanulható szokás segíthet…..
Nos, a „reklámügynökségnél szövegíró” vonal nem megy olyan jól. Az elküldött jelentkezéseimből mindössze egy interjúmeghívást kaptam, de már azt is, mondhatni, elszúrtam. A marketinges/kommunikációs munkatárs csapáson jóval előrébb járok. Több interjún is voltam és már a második adag próbafeladaton…..
A listázás valószínűleg a legélvezetesebb felesleges elfoglaltság, főleg év végén, hát még kultúrtájékon! Jómagam olyannyira lista-mámorban szenvedek, hogy egy egész diplomamunkát írtam a filmes listákról és kánonokról, 2015 végéhez közeledve pedig egyébként is szokás számot vetni és kattintást…..
HM!-összeállítás Mind tudjuk rég, a pénz önmagában nem boldogít. De ha minden nap a megélhetésen kell aggódni, az nagy eséllyel boldogtalanná tesz. De hol mennyit kell aggódni? Az aggódásnak ugyan még nincs mértékegysége, de annak igen, hogy egyes termékek vagy szolgáltatások kifizetéséért…..
Gondolom nem csak én izgultam magam halálra a napokban a moziban a Mentőexpedíció történetén, büszkén dagadt a honleányi kebel, hogy milyen jó filmet hozott össze nálunk Ridley Scott és Matt Damon. Talán azért szólhatott ekkorát ez a remek alkotás, mert senki nem várt tőle…..
FashionKilla 8 tipp az őszre 2015.09.09 10:49:25
Eljött az ideje, hogy búcsút intsünk a nyárnak, valamint a napsütésnek, hiszen lassan beköszönt az ősz és vele együtt a hűvösebb időjárás is. Ruházat szempontjából ez egyet jelent a rétegelt öltözködéssel. Nézzük mely darabokat ajánlott beszerezni a hidegebb klíma…..
hugsz 2015.09.09 20:30:03
hugsz 2015.09.09 20:30:22
Négy keréken száguldó őrület George Miller, az eredeti Mad Max trilógia atyja az ezredforduló óta mindössze három filmet rendezett, amiből akárhogy nézzük, kettő bizony táncikáló pingvinekről szól. Ám az animált sarkvidéki állatkák cukisággyárát bezárva úgy…..
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
hugsz 2015.02.27 22:10:06
Ma reggel robbant a bomba, amikor az MNB hatóságilag felfüggesztette Magyarország legnagyobb brókerházának a tevékenységét. Kivonultak a biztosok, akik mostantól tüzetesen átvizsgálják a cég ügyeit, intézik a folyó ügyeket. A felfüggesztés nem jelent automatikus bezárást,…..
De miért vigyorog mégis és mi történik, ha kopognak a rendőrök hajnalban? Valamint keressük a jó amerikai autót 2000-2010 között. Ön tud ilyet? Írjon! Az Égéstér 148. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Racing Dream Loeb levelét megírta 2014.04.11 11:35:44
Sziasztok! Hát itt vagyunk, becsöngettek: nemsokára debütálok a WTCC-ben… Annyi év ralizás után a hétvégén Marrákesben valami egészen más kezdődik el nekem és a Citroënnek. Első versenyünk, első időmérőink, első éles futamaink az új sportágban… igazán különleges…..
hugsz 2014.04.11 14:36:53
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
Kiteszem a fotelt. Nem, abban olyan jól össze tudunk bújni! Akkor az egyik szekrényt. De így hova teszem a játékokat? Naponta gondolkodom azon, hogyan kellene nagyobb játékteret varázsolni a gyerekszobában. Roberto Gilnek is hasonló problémái lehetnek, nagyon empatikusan kezelve…..
Próbáld ki! ..
hugsz 2012.12.07 05:33:07