Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kollegák

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lengyel mindig is szimpatikus írott nyelv volt, mert van benne sz, a regionálisan egy kalap alá vett tematikus tévécsatornákon véletlenszerűen futó reklámokból pedig a beszélt is bájosnak tűnik. Jó tíz éve a Szigeten még a polak wegier dwa bratankit is elsütöttem -szerintem…..
Kollegák 2010.02.23 01:36:11
@Thresher: Jaja, én is a hagyományosra gondoltam. Nekem amúgy simán egy kategória egyébként, ha dönteni kell mit igyak aznap este: mert ugye kettőt nem keverem, berúgni viszont egy este csak egyszer tudok. És 10-ből nyolcszor nem a zsubi nyer.

Ránk egyébként úgy néztek Krakkóban, mint a hülyére, mikor a Harapós kutyában forraltbort kértünk, viszont adtak helyette málnaszörpalapra csapolt megfűszerezett sört mikróban megmelegítve. Barátnőmnek ízlett, de szerintem broáf volt.
Rengeteg motoros sztorink volt már idén amióta kitavaszodott, a motorizálatlan kétkerekűekről viszont valahogy kevesebb szó esett, pedig Bandi is a megmondhatója, hogy velük kapcsolatban is történnek mindenféle kalandok. Azt tudjuk, hogy nagyon sok helyen nem túl jó minőségűek a…..
Spektátor Söradó 2008.11.16 16:04:00
Alaszka adópolitikája az elmúlt évtizedekben többször is érezhetően befolyásolta az alkoholhoz köthető halálesetek alakulását. Egy 1983-as adóemelést követően 29%-kal estek vissza az ilyen esetek, 2002-ben pedig 11%-kal. Ha gondjuk támad, az emberek nem menekülnek az alkoholhoz,…..
Kollegák 2008.11.17 02:39:14
Hát, azt tegyük hozzá, hogy Alaszka a 7. helyen áll az egy főre jutó GDP tekintetében az USA államai közül, és az alkohol-adó a hihetetlenül kevés állami szintű adó egyike, például nincs állami szintű forgalmi adó sem. Így aztán az összes alkoholtermékekre rakódó adóteher így is a legalacsonyabb az USA-ban:

www.akrepublicans.org/pastlegs/22ndleg/press/prmurkowski104032002.shtml

Az tehát meglehet, hogy valamelyest csökkent az alkoholhoz köthető halálesetek száma, de az a mondat, hogy: "Ha gondjuk támad, az emberek nem menekülnek az alkoholhoz, mert az drága, és így nem is halnak meg miatta.", valóságtartalmában megegyezik azzal, hogy "A gólya Tasmániában élő szárazföldi cet, melyet hasi páncéljának zöld-lila mintázata különböztet meg a nagyon hasonló Fiat Uno ablakmosófolyadék-tartálytól".

Az országos adatokhoz viszonyítva még mindig kiugróak az alkoholhoz köthető halálesetek és közúti balesetek száma Alaszkában.

És még egy gondolat: Az alkoholizmus az indián és inuit őslakosság körében mutat különösen kiugró számokat, az általam ott töltött 4 hónap alatt még szinte mutatóban sem találkoztam józan őslakossal.
Azt hiszem, hogy ennél jobb példát nehezen fogok találni a közeljövőben a sikerre, mint amit a mi pólósaink mutattak meg ma az egész világnak! :)A kommentátor is elmondta, hogy zsinórban harmadszor lett OLIMPIAI BAJNOK A MAGYAR VIZILABDAVÁLOGATOTT!Most azonnal letöltök egy rakás…..
Kollegák 2008.08.29 14:17:30
Webisztán Indageo, at large 2008.06.12 16:22:00
A Meetupon már láthattátok a demót, most pedig végre elkezdi erős béta életét élni az Indageo. A Yahoo térképalkalmazására épülő szolgáltatásban nekem a legjobban az tetszik, hogy viszonylag egyszerűen lehet MMS-képeket telefonról felküldeni a térképre. A szolgáltatás…..
Sajnos a rendszerváltozás nem terjedt ki a humoristák lecserélésére, ezért a magyar ember számára a "humor" meg a "paródia" még mindig Sas József, Farkasházy (akin én még az életemben el sem mosolyodtam soha), az Irígy Hónaljmirigy (ők egy rockzenekar voltak,…..
A Zugügyvéd megint egy cikket tesz ki, de talán megbocsátható, hátha néhányan lemaradtak hétvégén a hírről. Az Index és mások  szerint olyan részleteket tud E. Zsanett mozgásáról egy fórumozó, amiket csak megfigyeléssel szerezhetett, állítja a Múzeum körúton…..
Igazi egész hétvégén kitartó topikra talált holdfénytolvaj egy erdélyi falusiturizmus-prospektusban: Anna leveléről jutott eszembe, hogy nemrégiben kaptam egy képet, melyen tisztán kivehető, hogy a Homár kommentezői csak csipájukat nyitogató egyszerű kezdők az ősi szokások…..
Na ez még nekünk is hihetetlennek tűnik, de kábé egy év alatt sikerült visszajutnunk oda, ahonnan elindultunk, azaz újra lehet kommenteket írni a Homár posztjaihoz. Ez persze így ebben a formában túlzott önbecsmérlés: a dolog nem pont ugyanaz, hiszen mostantól csak a regisztrált…..
A Duna Tv sok kellemes meglepetést szerzett már sorozatrajongóknak, ment itt a Hivatal, és az amerikai hegemónia megtörésére hivatott Pétervári banditák is, de a legújabb zsákmányuk előtt valóban le a virtuális kalappal: a Drót az utóbbi évek legelgondolkodtatóbb és egyben…..
Anne Heche új sorozatával úgy vagyok, mint a hajnal kettő tájékán hirtelen felindulásból elkövetett töltött káposzta evéssel: tudom, hogy nem kéne, de azért csinálom. Ez a sorozat szerintem nem férfiaknak való (a Szex és New Yorkot sem néztük, mert nem akartuk megtudni a…..
Egy olvasónktól kaptuk az alábbi képet, ami előtt mi ugyanolyan döbbenten állunk, mint ő, vagy valószínűleg Önök. Olvasónk a képhez annyit tudott hozzátenni, hogy az újpesti piac mögött fotózta. A környéket nem ismerő városlakók kedvéért elmondjuk, a piac nem valami…..
Szemünket behunyjuk, mélyen beszívjuk a levegőt, le a hörgőcsillocskákig, elménket tisztára sikáljuk és valami szépre gondolunk, például legbensőbb énünkre, a bennünk lakozó rózsabimbóra, vagy egy tányér borsólevesre. Érezzük, ahogy lassan eggyé válunk…..
Csáp Géza Bada Dada halálára 2006.07.06 09:09:00
Meghalt Bada Dada? Egy nagy francot! Ilyesmit nem tehet velünk, nyomulós kis senkiháziakkal, akik iránytű nélkül maradnánk ebben a trágyatengerben.  Bada Dada egyszerűen nem hagyhat magunkra, tisztasága és zsenije kötelezettségekkel jár! Bada Dadának kutya kötelessége…..
Kollegák 2006.07.06 14:39:02