Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bence84

3 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A ma ötvenéves színésznő a kilencvenes évek közepén két akciófilmmel robbant be a köztudatba, hogy aztán a romantikus filmek és komédiák koronázatlan királynőjévé váljon. A több, mint húsz éve a csúcson lévő színésznő azon kevés hollywoodi sztár egyike, kinek neve…..
Túl az óceánon Közlekedés 2014.04.17 04:52:14
Még otthon nekiálltam olvasni a kalifornia kreszt, de aztán a túl sok ismeretlen szó miatt inkább hagytam, és csak a legfontosabb tudnivalókat olvastam végig különféle Kaliforniával foglalkozó oldalakon. Az egyik, az európaitól eltérő dolog a négy stoptábla az egyenrangú…..
comment:com A nap képe 2011.01.07 10:00:00
A kutya zabálnivaló...
Sajnos (szerencsére?) sok a munkám és a magánéleti elfoglaltságaim sem engedik, hogy ezt a blogot elfogadható módon tudjam szerkeszteni, így bárkinek szívesen átadom a lehetőséget megfelelő motivációs levél, esetleg némi referencia beküldése után. Az email cím:…..
Augusztusban az NKH elutasította az Alstom metrókocsikra beadott típusengedély-kérelmet több okból is. Októberben aztán a BKV felbontotta a vis maior fogalmát újraértelmező szerződést a céggel. Ezzel egyidőben előkészületet tett a közlekedési vállalat az általa már…..
Ilyen az, amikor fényes nappal, a város kellős közepén robban fel egy igazi COOL-bomb! Szilvi először az utóbbi húsz év legkúlabb magyar filmjében tűnt fel, nem sokkal később pedig már a hazai kúlság két lábon járó apostola, Fabricius Gábor is lecsapott rá új kisfilmjéhez.…..
Egyszerre három cool bandában is zenélsz? Verekszenek érted a csajok? Haláli a stílusod? Hát akkor Te csakis Pills Balázska lehetsz!..
A gazdasági csúcsminiszter alacsonyabb kamatot szeretne. Tesz is róla, hogy a kamatról döntő testületben nagyobb befolyást szerezzen, megváltoztattatja a jegybanktörvényt.A politikusok máshol is - szinte a világon mindenütt - más kamatpolitikát folytatnának, mint a független…..
Ha ez egy Kevin Smith filmben lenne, még akkor is azt mondanám, hogy ez viccnek kicsit erős ... de ez bizony egy valódi hír ebből a csodálatos országból: Sorban megbuknak a nyelvvizsgán a siketek, mivel nem nagyon sikerül nekik a magnóhallgatás, azaz a hallás utáni szövegértés ...…..
Vastagbőr Újra kinyitott az OPNI 2010.11.29 13:03:00
2010. május 7. "Az OPNI 40 hektáros ősparkjának és épületének hasznosítását most készíti elő az MNV Zrt. A területen az intézmény központi épülete mellett két lakóház is van, 33 lakásbérlettel, s itt működik a Vadaskert Alapítvány is. A vagyonkezelő szerint…..
bence84 2010.11.29 13:33:54
@Seduxen: Haha, ez jó volt :)
Az utcán elszaporodott bolondok viszont tényleg közöttünk vannak, aki Budapesten kénytelen tömegközlekedni, az tudja miről beszélek.
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
bence84 2010.11.23 16:58:52
Mi is az a Quantitative Easing? Nagyon szórakoztató, vagyis szomorú... ..
bence84 2010.11.18 23:29:19
Azt eddig is tudtuk, hogy farkasfalkák terrorizálják az orosz rendőröket, de úgy tűnik, az állatok rájöttek, hogy egyszerűbb beszabadulni egy áruház parkolójába és az egyenruhások helyett, a fegyvertelen vásárlókat fosztogatni.   ..
bence84 2010.10.15 15:17:43
A gaijin-ok (ejtsd gájdzsin) a japánban élő külföldiek, szó szerinti értelemben idegenek, kivülállók. Azaz mi. Személyes tapasztalatok hijján rengeteget beszélgettünk külföldi pajtásainkkal a témáról, hogy is miként is alakulnak a szerelmi szálak a felkelő nap országában.…..
bence84 2010.06.23 23:43:02
Hamarosan dvd-n jelenik a Szomszédok című teleregény digitálisan felújított változata. A rendező, Horváth Ádám elmondta, hogy a hang és a kép digitális felújítására miért van szükség. „Ez nem egy egyszerű sorozat, ami a nyolcvanas-kilencvenes évek Magyarországán…..
Sziasztok! Amint időm engedi, kicsinosítom a blogot és elkezdem feltölteni tartalommal. Dal ajánlókat kommentbe várok, lehetőleg youtube linkkel együtt. Köszönöm és szép napot!..
bence84 2010.06.15 10:25:11
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
Bar csak egy kis varosban lakunk, azert szerencsere a sportolasi lehetosegek eleg tagak. Kezdetnek peldaul heti 2x van box tanfolyam a szomszed parkban, amire rendszeresen jarok. Ebben a parkban egyebkent van uszoda, foci-, baseball-, tenisz- es futopalya is. Eszter is ide jar futni, mert egy nagyon…..
Kérem szépen, az HBO jófejségének köszönhetően óriási megtiszteltetés érte a comment:com-ot: részt vehetünk a vasárnap kezdődő, és négy napon át tartó Monte Carlo-i tévéfesztiválon, ami ráadásul idén ünnepli az 50. születésnapját, szóval fasza puccos kis buli lesz,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.06.02 09:30:00
A Glee készítője bejelentett: a következő évadban az állandó szereplők között fel fog tűnni egy hithű keresztény is. A sorozat egyik szereplője, Jane Lynch (Sue) elvette barátnőjét, gratulálunk az ifjú párnak.Jason Priestly is szerepelni fog a Scroundels című remake-ben, amit…..
AdóManó sztorijának fergetes sikere után az Apeh versenyt hirdetett a dolgozói között (!) a folytatás érdekében. Születtek is újabb csodálatos mesék, sőt még szlogent és szignált is alkottak a szorgalmasok. A képregénykategória első három helyezettje biztos nem a Mozgó Világ…..
60 napja, március 31-én adták át a friss-ropogós-többszázmilliárdba került autópályát, az M6-ost. Bevallom, én azt hittem, az alagutakkal lesznek majd problémák, mert  ugye ott van az a pár méter vizes lösz az alagutak felett ... de nem, nem ez történt. Az M6-os…..
bence84 2010.05.31 10:32:03
@El Topo (Sgt. Elias): igazad van, átfutottam a kommenteket, de nem vettem észre, hogy más már belinkelte. bocs!
Pokorni megígérte, megcsinálja: megmenti a Turult. Az egész ügy a a szobor 2005. október 22-i felavatásával kezdődött. Mivel a volt XII. kerületi polgármester, Mitnyan György a Fővárosi Közgyűlés hozzájárulása, építési engedély nélkül építette fel a Turult, a bíróság…..
A Fidesz PR-gépezete egy újabb csodálatos kifejezést ajándékozott nekünk: Nemzeti Együttműködés Rendszere, alias "NER". Kétharmad ide, történelmi győzelem oda, nekem ez egy picit túl öntömjénező: "Az emberek azt várják el az Országgyűléstől, hogy ismerje el…..
bence84 2010.05.18 13:08:11