Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rohir

8 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szex napló Megan 2. 2013.10.13 01:16:10
Az előző posztban írtam, hogy milyen érdekes is az élet, hiszen egy álmom vált valóra, ha nem is teljesen úgy, ahogy elképzeltem, de mindenképp pozitív kimenetellel. Az üröm az örömben viszont az volt, hogy Megan, azaz Móni nem sokkal a látogatásom után eltűnt, azaz megszűnt a…..
Szex napló Megan 1. 2013.08.29 01:09:08
Érdekes dolgokat produkál az élet. A bevált partnerkereső oldalamon, nem sokkal azután, hogy láttam a Transformers film első részét Megan Fox-al a főszerepben (nyálcsorgatás) az egyik leányzóról azt írta valaki, hogy olyan az arca, mint Megan-nak. A hírdető lány képeit…..
Barna hajú lányok Divina 2013.03.12 07:34:00
..
..
Rohir 2013.03.12 13:00:50
Kedves Barátunk egy Galaxy SIII-at vásárolt újonnan, aztán az első bekapcsolás után konstatálta, hogy nem tud vele felcsatlakozni az otthoni WiFi hálózatra. Mit volt mit tenni, berobogott vele a legközelebbi Samsung szervizbe, ahol a legnagyobb jóindulattal rendelkező szervizesek sem…..
Rohir 2013.02.18 13:30:32
@pparker: inkább ne comment-eltél volna :D ... amúgy az én telómmal meg lehet telefonálni kikapcsolt állapotban is ... csak miután kikapcsoltam, be kell kapcsolnom :P
Abodi Dòra honlapja hamarosan megújul, addig is a facebookon csepegtet nekünk részleteket az idei ősz kollekciójából. A 2012-es sorozat legfőbb anyaga a bőr, ami színében is tükrözi a hideg, fémes hatást. Kabátokban a Dora Abodi Designe szintén a kékre voksol, stílusában hozza…..
Amikor Gisele Bündchenről látok újabb editorialeket, minden egyes alkalommal leesik az állam. Női szemmel is azt kell mondanom, hogy ez a nő több mint gyönyörű... A világ három legszebb nője közé sorolnám. Azonban Gisele sem a legfiatalabb már, hisz 10 nap múlva lesz 32 éves,…..
Rohir 2012.07.11 13:36:28
@polly graph: én ennél szebb Nőkkel voltam már együtt, úgyhogy nem álmodik a nyomor.

Lehet szép ez a Nő, de nincsenek mellei. Ami Neki van az nem mell. Nem véletlenül keresett modell. A divattervezők, főleg a nevesebbek a deszka nőkre tervezik a ruháikat, mert nem tudnak mást, vagy nem a nők iránt vonzódnak és inkább férfiakra terveznek női ruhát :P

Monica Belucci meg nem tehén, hanem ízig-vérig NŐ csupa nagybetűvel.
Általános öröm a szerkesztőségben: előkerült Nastyfiú és újabb kalandját osztja meg velünk!A masszázsblog  ötödik évfolyamát írjuk és talán másodszor fordul elő, hogy olyan sztorit közlünk, ami masszázs+dugás szolgáltatásról szól, a mesterségesen ritkuló…..
hogyvolt Éden hotel - 2x45 2012.05.22 07:00:00
Hatan maradtak a mexikói édenben, no meg Juan, Elias és a takarítónőkommandó, kiegészítve a T69.2-t működtető karbantartókkal. Kong a hotel az ürességtől, gondolom, csak Hiper üvöltözése törheti meg a csendet, meg Roli hitetlenkedése arról, hogy még mindig bent van a…..
IDDQD Az év barátnője 2012.05.18 21:20:00
Nem is kell hozzá különösebb kommentár, hogy miért. (via tumblr)..
Nem sokkal azután, hogy megismertem az én kis Tündérkémet, a szemem elé került egy igencsak figyelemfelkeltő kép az ismert partnerkereső oldalon (a mellékelt képek illusztrációk, mellesleg Lisa Boyle-t ábrázolják) Mondanom se kell, gyanakodva nézegettem a képeken látható Hölgy…..
A játékcsajrovatnak adott már néhány kuncsaftot a pornóipar (Asia Carrera, Tera Patrick) és a visszafogottabb erotikában utazó Playboy is (Erika Eleniak, Jenny McCarthy, Maria Whittaker). Most az utóbbi csapatból jön egy újabb cica, Jo Garcia akt- és fehérneműmodell, aki 2008-ban az…..
Szex napló Dóra a vadmacska 2012.04.05 17:41:00
Dórával több alkalommal is találkoztam, több helyszínen is, mert többször is átköltözött. Nekem a belvárosi helyszín a közlekedés miatt, a 13-ik kerületi pedig a lakás miatt tetszett nagyon. Bár az is igaz, hogy mindegyik helyen, a helyszíntől függetlenül ugyanolyan vad…..
Szex napló Éjszakai járat 2012.03.11 12:00:00
Az előadás délután igencsak fárasztó volt. A professzor nem kímélte sem magát, sem a diákokat és csak egy rövid pihenőt engedélyezett. Az előadás végén mindenki elcsigázottan és fáradtan állt föl azzal a biztos tudattal, hogy életük legnehezebb délutánján vannak túl.A…..
Fiatalkoromban gyakran fantáziáltam arról, hogy megjelenik elöttem egy tündér, lenge ruhában és teljesíti a kívánságomat. A kívánságom persze az volt, hogy vetkőzzön le és szeressen egész éjszaka. De a fantáziám sosem vált valósággá. "- Ilyen állat márpedig nem…..
Az előzmények szerintem nem lepnek meg senkit. Azt kell hogy mondjam, én is beleestem abba a hibába, hogy túl okosnak képzeltem magam. "Soha ne mondd, hogy soha" - tartja a mondás és nagyon igaza van. Azóta, hogy finoman szólva koppantam, mint egyszeri bázis ugró, aki esernyőt…..
Szex napló Ahogy elkezdődött ... 2012.02.14 00:00:00
Fiatal volt és ártatlan. A szó szoros és nemesebbik értelmében is. Akkoriban még nem volt ez szokatlan az ő korában, 16 évesen még csak nagyon keveseknek volt az ártatlan csókoknál komolyabb tapasztalata. Ő pedig még a társaihoz képest is ártatlanabb volt, részben a természete,…..
Természetesen a címmel lehet vitatkozni, de az biztos, hogy a tegnap este lezajlott a Victoria's Secret divatbemutatón gyönyörűszép modellek vonultak a szokásosan színpadias stílusban feltuningot fehérneműkben. A látványos show-n Jay-Z, Kanye West, Nicki Minaj és Adam Levine is…..
hogyvolt Aranypart - 1x31/32 2011.10.14 07:14:00
Két hónappal ezelőtt nem hittem volna, hogy maradandó agykárosodás nélkül megérem az első igazi magyar trash-reality utolsó epizódját, és tessék, itt vagyok, és még csak körbe sem szarom a szobát, mit a 95D elüldöző tyúkok. Esős reggelre ébredünk, Niki és Korvettádám…..
Bear Gryllst ezúttal Mordor felett dobják ki, bár nincsen gyűrű, és nem a Végzet-hegye felé tart, hanem épp az ellenkező irányba. De hát Bear túlélő típus, nem várhatjuk el tőle, hogy öngyilkos küldetést vállaljon. Új-Zéland felett repülünk, alattunk a Déli-Alpok, ami…..
hogyvolt Aranypart 1x27/28 2011.10.07 07:55:00
A retró buli másnapján vagyunk, akkor, amikor Levi a Szara miatt széjjelrúgott egy kerti széket és azt mondta, basszameg. A buli hozadékaként Niki tanítja főzni (?) 95D-t a konyhában, és mint jó anyós vagy muter, a tegnapi estéből csak egy dolog maradt meg a fejiben: Zsibbadt Száj…..
UPDATE: Végre elértük a hírt kiküldő sajtóst, akinek feltettük a kérdést, hogy melyik filmmel is van dolgunk. Ő sem tudta megmondani, kért 15 percet, hogy megmondja, mert ő is úgy tudta, hogy az Aaron Eckhart-féle filmnek lesz a premierje, nem a béna verziónak, amit Mark Atkins…..
Rohir 2011.09.29 15:31:23
@Rohir: ja ez mégsem az ... pfff ez még annál is szarabb
1997. március 29. kellemes kora tavaszi időjárás, vagy valami hasonló, ám ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. A Haladás a Videotont fogadja otthon, közepes érdeklődés, 7000 néző. A pályán olyan héroszok feszülnek egymásnak, mint Balassa, Szekér, Usvat, Fehér…..