Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hellmutth

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barack Obama a mostanság beinduló elnökválasztási kampány részeként ismét nagyot álmodott, és mondott egy szívhez szóló beszédet az aktuális közel-keleti helyzetről. Ebben a legtöbb reakciót kiváltó mozzanat, hogy sok elődjéhez hasonlóan megígérte a palesztin-izraeli…..
A magyar médiában csak a legolvasottabb híroldalakon jelent meg, de Németországban már jó ideje sajtótéma a Bundesmarine háromárbócos kiképzőhajójának esete. A felzúdulás előzménye, hogy a Gorch Fock fedélzetén még 2010. novemberében az árcbócról lezuhanva halálos…..
Nem kizárt, hogy még a tavalyinál is zseniálisabb idény elé néz a világ legfaszipántosabb bajnoksága, azonban az kizárt, hogy mindenkit eltaláljunk, akire érdemes lesz figyelni. Megpróbáljuk viszont, mivel ahány frappáns facebook-ismerős, annyiszor olvashatjuk el mottóként, hogy…..
Hogy túlságosan ne kényelmesedjetek el, mindaddig, amíg az általatok megszavazott meteós poszt el nem készül, egy újabb vitaanyagot szeretnék a rendelkezésetekre bocsátani, melynek előzményeit egy másik blogból másolom át. A vita központi témája (amit odaát csak egy rövid…..
Futballcsuka-fetisizmusunk és Zidane bálványimádásunk kettős igája alatt totális vereséget szenvedtünk az Adidas legújabb reklámkampánya ellenében. Zidane és Messi főszereplésével készült zseniális trilógiát ajánlunk figyelmetekbe némi Diablo utóérzéssel; beetetésnek mi…..
Nou San Trafford OFFTOPIC! 2009.07.07 08:00:00
Abban az esetben, ha Anglia válogatottja megszerzi a 2010-es dél-afrikai VB-n való szereplés jogát, Fabio Capello magaslati edzőtáborba viszi a fiúkat Ausztriába, hogy szoktassa őket a ritka levegőhöz. Ez nekünk nagyon ismerős valahonnan, és már előre röhögünk, még akkor is, ha…..
Ezentúl minden héten jelentkezünk egy bónusz poszttal, melynek funkciója abban merül ki, hogy teret adjon a kötetlen beszélgetéseknek, a marhaságok bekommentelésének és megvédje a többi posztot a szélsőséges szétoffolástól. Tehát ki a jobb, Cé vagy Messi? Mi lesz a Real…..
Ne szépítsük, 2006 világbajnoka szénné égett az Európa-bajnokságon. Olaszország ugyan csak büntetőkkel esett ki a későbbi győztes Spanyolországgal szemben, de az egész tornán az ég adta világon semmit nem mutatott. Illetve dehogynem mutatott: megmutatta minden gondját, baját…..
Perdöntő fordulóhoz érkezik a Bundesliga, a bajnokság végkimenetelét alapjaiban határozhatják meg a ma délutáni események. Tovább után a Bayern nyilatkozat-dömpingjén húzzuk fel magunkat, a Hertha után a Hamburgot is elbúcsúztatjuk az esélyesek közül, tovább növelve sötét…..
Látva a Manchester United töketlenkedését a Porto ellen – nem kisebbítve persze a portugálok érdemeit – már óvatosabban kell közelítenünk a Barcelona esélyeivel kapcsolatban is, még ha ez Bayern a kanyarban sincs a Portóhoz képest, akkor is. A bajorokban egyébként is…..