Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dallas

9 bejegyzést írt és 676 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajtóinformációk szerint a Jobbikból decemberben kizárt Pősze Lajos országgyűlési képviselő új radikális mozgalmat indít a hétvégén, melyhez reményei szerint az "anarchikus rendszerű" Jobbikból is csatlakoznak majd tagok és képviselők. Mindez csak tetézi a…..
Számomra a zenehallgatás, a zene élvezete, az egyet jelent a koncert látogatással. A bakelit és a CD, meg a többi csak laboratóriumi körülmények között készült lenyomat. Persze mivel többször be tudok tenni egy Chili lemezt a játékosba, mint ahányszor megnézhetem őket…..
Egy kicsit ma békén hagyjuk Rajnit és a többieket! Mert sajnos elhunyt Leslie Nielsen a több generációt megnevetető komikus, aki már vagy 30 éve ugyanúgy néz ki. Pedig karrierje nem komikusként indult: 1956-ban a Tiltott bolygó főszereplőjeként (még barna hajjal ) úgy nézett ki,…..
Brian Rogers, a Legendary Pictures stúdió egyik producere nemrégiben nyilatkozott a 2012-re ígért új amerikai Godzilla-filmről. Bár a lény eredeti "otthonával", a Toho-stúdióval már 2007 óta tárgyalnak egy lehetséges új amerikai filmről, a tárgyalások még csak most…..
 Egy volt főpolgármester-jelölt, egy volt miniszterelnök-jelölt és egy volt főpolgármester-helyettes...
Dallas 2010.09.08 15:29:28
A Guns N' Roses négy év után lépett fel múlt héten angol földön, de a visszatérést önmagához méltó módon prezentálta. Axl Rose és zenekara pénteken a Reading Festivalon, vasárnap pedig a Leeds Festivalon lépett fel. Előbbin egy órát késett, de mivel a nagyszínpados…..
Geekblog Predator 1+2 2010.08.18 11:30:00
Az a legcoolabb, ahogy Arnold kiszáll a helikopterből. Előreengedi a többieket, közben szivarozik. Kidobja a zsákját, és csak aztán ugrik ki ő is. Ezt tanítani kellene a színművészeti egyetemeken - filmben ezentúl csak így lehet kiszállni helikopterből. Vagy meghalni. Ahogy a…..
Ez is csak Magyarországon történhet meg! A soproni VOLT fesztivál egyre nagyobb érdeklődésre tesz szert, ezáltal egyre több külföldi fellépő és vendég is megjelenik a fesztiválon. A VPOP és a MAHASZ úgy gondolta itt az ideje "ország imidzset" építeni, és…..
  A fenti vízalatti felvétel egy hosszúszárnyú bálnáról Bermudától 15 mérföldre készült. A felvétel szerzőjének kommentárja: Tíz hét alatt 300 órán át próbáltam vízalatti felvételeket készíteni a vándorló bálnákról. Április vége volt, és egyetlen…..
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
a hölgy szinte összes tetoválása a szex fontosságára hívja fel a figyelmünket, valamint bensőséges információkat árul el viselőjéről. ..
Dallas 2010.01.13 16:36:30
Maurice Thorez francia kommunista politikus mondta egykoron, hogy egy sztrájkot nem csak elkezdeni – de abbahagyni is tudni kell. A magyar munkásosztály mindeddig felettébb gyakorlott volt ez utóbbiban: sőt, odáig fejlesztették a sztrájk-abbahagyás művészetét, hogy néha el sem…..
Dallas 2010.01.13 15:58:05
Varánusz K.D.Sz.M.Sz.Sz. 2010.01.12 12:01:00
Ébredés után az első tiszta hang ami elért hozzám, az az ablak alatt elfutó troli sivítása volt. Gondoltam is rögtön, lófasz van itt baszd meg, nem sztrájk. Kinéztem az ablakon, a megállóban lézengő néhány nyugdíjason kívül embert sem láttam. A kávé mellett elolvastam a…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
Blogunk ugyan rapszodikusan ritkán frissül, egyvalami azonban állandó. Semmit nem szeretünk annál jobban, mint amikor egy magyar politikus viccelni próbál. Illetve egy dolgot mégis. Amikor egy magyar politikus egy másik magyar politikuson próbál viccelődni. Hú és erről jut eszünkbe,…..
comment:com Lúzershow a Tv2-n 2009.11.09 12:33:00
Erre az évadra a Tv2 is összeütötte a maga átváltoztatóshow-ját, persze minimálban, és olyan eldugott időpontban sugározva, hogy lehetőleg maguk a szereplők se tudják visszanézni. A Macsólabortól már a címe alapján se vár sokat az ember, értjük mi a címválasztást, ez az a…..
Olasz fórum Bud Spencer 80 éves 2009.10.31 08:08:00
Rémlett, hogy mostanában van a szülinapja ezért rákerestem. Igen, Carlo Pedersoli 1929. október 31-én született. Nápoly ajándékozta meg a világot vele. Filmjeinek töredékét sem tudnám felsorolni. Szerintem a rajongóknak is lehetetlen kihívás. Előttem pedig teljesen…..
Mivel az RTL nem ad címeket a hétfőn beindított Benkő of Love epizódjainak, én fogok, alulmúlni a jelentkezők szellemi színvonalát nem fogom, azt hiszem. A trash reality műfaj egyik koronázatlan királya a VH1, ahol a Flavor of Love című társkereséssel valami hihetetlen dolgot…..
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..