Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phoenicis

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huniblog 2010.02.02 21:04:00
Közérdekű közlemény:Utaljatok pénzt. Nekem. Mindenki szándéka szerint. Köszönöm.Közérdekű közleményünket olvasták. Meglepő, de ismét pénztelenségben szenvedek. Azaz még nem egészen, hiszen van némi cash, de valószinűsithető, hogy holnap ilyenkor már nem lesz. Tegnap…..
Hihetetlen milyen emberek vesznek körül... Szar anyagi helyzetem miatt már teljesen lemondtam arról hogy ott leszek a Club 126 velencei találkozóján hétvégén. Aztán jön minap reggel egy telefon, hogy szeretek e sátrazni. Válaszom igen, majd közlik velem, hogy jó, mert akkor ott…..
Kispolgári életem Csekkek 2009.06.19 17:07:00
 Mostmár kezd kurvára elegem lenni a csekkekről, amik csak ömlenek, és nem tudom egyiket sem kifizetni. Vajon vége lesz ennek valaha? Nemtudom mennyi köze van ennek a válsághoz, de azt tudom, hogy amióta kitettek K-F-től, elég erősen legatyásodtam...persze érthető, 100ezerrel…..
AC Milan:-A csapat már keresi Kaká lehetséges utódját, amennyiben a brazil tényleg a Real Madridba igazol, kiszemeltjük a 24 éves Hernanes a Sao Paolo csapatából aki 20 millió fontért csatlakozhat a vörös-feketékhez. Az egyetlen (egyelőre) ellene szóló érv az, hogy támadó…..
Olasz foci Bevezetés... 2009.06.04 13:11:00
Rengeteg helyen rengeteg pletykát és információt olvashatunk az olasz futballal kapcsolatban nap mint nap. Ezen infók egy része megbízhatatlan, akad megbízható, de sem itt a blog.hu-n, sem máshol nem találkoztam még egy igazán összefoglaló oldallal, ami napi rendszerességgel…..
Íme egy párperces részlet a vasárnapi adásból. A felvételen könyörtelen biztonsági őrök csapnak le rám és Fitti kollégára. Jó szórakozást!..
Pimasz úr 140 kg 2009.04.30 19:49:00
Mindenek előtt köszönöm a tippeket, nagyon jól működött, és be is igazolódott valamennyi – ma már túl is vagyunk a forgatáson. Így hát ezennel köszönöm mindenkinek, aki bekapcsolódott, de ne fájdítsátok tovább a szívemet a jobbnál jobb ötletekkel e témakörben, mert…..
Pimasz úr Felhívás! 2009.04.26 18:30:00
Ezennel jó tanácsokért fordulnék a kedves olvasóhoz. A napokban a bolti, áruházi biztonsági őrök lelkivilágát vizsgálnám meg. Gyanítom, nem vagyok egyedül, aki furcsán viseli, mikor a hátában elmozdíthatatlanul ott liheg a folyton gyanakvó biztonsági ember. Hogy nyilván mit is…..
Lakat levele szerint a Decathlon elég szabadon értelmezi az ár feltüntetése dolgot. A vásárlónak feltűnt, hogy a pénztárhoz érve 1700 forinttal megdrágult a kiválasztott nadrág, ezt azonnal szóvá is tette az eladónak, aki erre manuálisan átírta a pénztárgépbe bevitt árat.…..
Ezekben a válságos időkben már az euróárfolyamot sem lehet követni. Kinek van ideje hetente átárazni a teljes készletet? Ezt gondolhatták a Homár egyik kedvenc internetszolgáltatójánál, az Externetnél is, ahol januártól biztos, ami tuti alapon 15-szörösére emelték fel az…..
Phoenicis 2009.02.18 15:41:03
A múlt héten rendezték meg a 6. Anilogue fesztivált, ahol animációs filmeket tekinthették meg az arra vágyók. Cyberpanka idén hiába vette meg jó előre a jegyet, a feliratosnak hirdetett Libanoni keringőt hangalámondással lett volna kénytelen végignézni. A nemzetközi jelzővel…..
Nehéz eldönteni, de nekem talán ez eddig a kedvenc Homár-sztorim. Fél órája olvastam, még most is göcögök és rázom a fejem, a kedvem ennek megfelelően - mellhártya ide vagy oda - napsugaras. Pedig amit itt olvasni fognak, egy pánikolásra legkevésbé sem hajlamos állapolgárt is…..
Phoenicis 2008.11.26 12:39:20
Bölcs vendéglátósok élnek a nyugati végeken: nem kötik a vendégek orrára, hogy a 14800 forintos szobaárhoz éjszaka nem jár fűtés, no meg azt sem, hogy a szobák alatt hajnalig nyitva tartó kocsma üzemel. Mivel a legbölcsebbekből politikus lesz, történetünk főszereplője a…..
Petiék 4000 Ft-oz fizettek egy cukorbetegeknek ajánlott teakeverékért, aminek a gyártó szerint  mellékhatása nem ismert. Ám a betegtájékoztató már máshogy fogalmaz: mivel a hatását pontosan nem ismerik, cukorbetegek részére nem javasolják a fogyasztását. Pofátlan…..