Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tBm

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár CIB vs Macintosh 2012.05.25 13:42:00
Péter sérelmezi, hogy a CIB nevetséges javás onlinebanki termináljában 10 év alatt nem sikerült megoldani, hogy OSX alatt is lehessen nyomtatni: CIB szolgáltatással kapcsolatban küldök észrevételel. A banknak sok éve vagyok ügyfele. Három éve váltottam Macintoshra és szerettem…..
tBm 2012.05.25 15:59:01
Más ügyfélnek is meggyűlt már a baja a szolgáltatóval, a GVH is bünteti, és Szg története sem tett sokkal jobb benyomást a társaságról. Óvatosan hát az ügynökökkel.Péntek délután csengetnek. Egy srác és egy csaj (igen ez a helyes kifejezés, bár bizniszmódiba voltak…..
Az autós műsorok non plus ultrájának tartott brit Top Gear tegnap este azzal indította a még a hozzám hasonló gépjárművek ellen beoltott laikus lámerek számára is rendkívül szórakoztató műsor 13. évadát, hogy leleplezte a Stig nevű, eddig csak bukósisakban mutogatott…..
A Sport TV-n láthatjuk legközelebb Overdose-t. A Kincsem parkból ugye a TV2 közvetített, az első angliai versenyt az RTL-en láthattuk volna, de azon mégsem indul szegény ló. Dózi első Royal Ascot futamára június 16-án kerül sor, ezt a versenyt viszont a Sport TV fogja közvetíteni…..
Meg kukkolókat, meg kannibálokat. A szöveg: "Nikon S60. Képes akár tizenkét arcot felfedezni." Vicces fényképezőgép-hirdetések a szingapúri Euro RSCG-től, kattintásra megnőnek. (via Ads of the World) ..
tBm 2009.02.06 13:23:13
Másra nem nagyon lehet gondolni akkor, amikor a Pushing Daisies és a Dirty Sexy Money (Halottnak a csók és Édes, drága titkaink) készítőitől olyan információk szivárogtak ki, hogy egyik sorozat hátralevő epizódjai sem kerülnek adásba még jó ideig, pedig január 7-én páldául a…..
Nem warezolni akarunk, mert nem az a dolgunk, csak megemlítjük, hogy ha valaki nagyon türelmetlen, akkor közepes, screener minőségben már elérhető a 24 hetedik évadának első négy órája. Nem mondjuk meg honnan lehet letölteni, tessék kreatívnak lenni, vagy megvárni a holnap…..
Subba Szombaton is dolgozol 2009.01.10 07:52:00
Nagyjából ezt a videót érdemled.   ..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
tBm 2009.01.08 16:02:40
@bestújságíró: Komoly, vagy egyáltalán bármilyen, újságíró ne használjon halmozott írásjeleket! Egy magyar nyelvtan érettségi elég ahhoz, hogy ezzel tisztában legyünk!
Csütörtökön megjelent a Gartner jelentése az okostelefonok piacáról. 2008 harmadik negyedévében rekord gyenge volt a növekedés. Világszerte 36,5 millió okostelefont adtak el, csupán 11,5 százalékkal többet, mint egy évvel ezelőtt. Roberta Cozza vezető elemző szerint a globális…..
tBm 2008.12.04 19:28:40
Rémálom blog Scientology alert 2008.12.01 20:32:00
Csak egy apró figyelmeztetés mindenkinek, aki a BME/ELTE felé a hídfőtől vezető sétálóutcán kialakult kis ideiglenes karácsonyi vásárban közlekedik a közeljövőben: egy szcientológus kirendeltség is kitelepült oda, Ingyenes stressz teszt álnéven. E-méter, Dianetika,…..
A CBS égisze alatt futott Moonlight 2007-ben indult, a sztrájk sújtotta viharos időkben, s a látszólag érthetetlen kaszáig 16 részt ért meg. A keresztségben a Holdfény címet kapó sorozat nem rengeti meg alapjaiban a vámpírokról alkotott világképünket, ám azért szolgál 1-2…..
A blog felfüggesztve, ha akad aki továbbvinné az jelentkezzen.Kommentek csak moderáció után...
Fene sem gondolt hogy igy megugrik a látogatottság  ..
tBm 2008.11.14 11:24:05
tBm 2008.11.24 15:41:55
Milyen jó lenne ilyenkor süketnek lenni, mikor az Indonéz popszakma ontja a csillagokat. Mit csillagokat, ezek már meteoritok, kb ilyen hatással vannak a hallójárataimra ezek a zenék. Komolyan milyen kutyafejű bírja ezt élvezettel hallgatni. Kb mintha a tökömet tekerném mákdaráóba,…..