Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nekem gyanus volt mar az elejen is...

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
A '80-as és a '90-es években David Copperfield volt a legmenőbb tévés bűvész, aki nemcsak átsétált a kínai nagy falon, de még Claudia Schiffert is magába bolondította a varázslataival. A mai Youtube-generációnak viszont már nem nagyon mond semmit a neve: ők Dynamóra vannak…..
nekem gyanus volt mar az elejen is... 2014.10.09 09:59:38
Gulyás Gergely, a parlament fideszes alelnöke kedd reggel még nagyban szidta a kereskedelmi adókat, délután viszont nem nagyon tudott mit mondani arra, amikor az RTL Klub szembesítette vele: 2011-ben ingyenjeggyel nézte végig élőben az X-Faktor döntőjét. Gulyás az M1 reggeli…..
nekem gyanus volt mar az elejen is... 2014.06.11 01:45:22
#448 Honnan tudjuk, hány óra van? Valaki egyszer tudta, aztán azóta toporogva mérjük? És ott vannak a nagyon pontos atomórák, hiszen "atom", az biztosan nagyon modern. És tényleg az, atomok rezgésszáma alapján napi 0.00000001 másodperc a pontatlanságuk. DE MIHEZ KÉPEST? Mert ez a…..
Bár már mi is számtalanszor mutattuk be hírességek otthonait, itt most egy olyan lista következik, amin a legek találhatók, többek között a legszebb kilátások. Az ilyen kaliberű sztároknak fontos, hogy legyen egy kis magánéletük, legalább akkor, amikor otthon vannak, így az…..
nekem gyanus volt mar az elejen is... 2013.12.22 16:05:51
"Mindannyian álarcot viselünk átvitt értelemben" - hangzik az idézet A maszk című filmből. John Woo pár évre rá megmutatta, hogy szerinte milyen az, amikor nem csak átvitt értelemben, hanem ténylegesen egy másik ember arcát látjuk a tükörben, ha belenézünk. Hannibal Lecter is…..
Szarvasagancs Nicolas Cage 2013.11.10 10:44:06
Fájdalommal tekintek meg minden olyan filmalkotást amelyikben Nicolas Kim Coppola játszik. Nem kell sokat várni, 10 perc és repkednek a közhelyek. Minden rendben lesz, hallgass a szívedre, jaj kiscsaládom visszamegyek hozzátok. De egyébként is csak a jobb cél érdekében csinálok néha rosszaságokat.…..
Vannak bizonyos napok, amikor a nép a helyett, hogy idióták beszédjeivel foglalkozna, inkább kiszabadul a természetbe. Szarik a Birkamenetre, meg a hetven felé húzó nagy ellenállókra, tudja hogy lófasz lesz itt, nem változás. Ki akar kapcsolódni, eltölteni egy napot úgy ember…..
nekem gyanus volt mar az elejen is... 2013.10.27 09:31:38
A legtöbb ingatlantulajdonos nem sok jóra számít amikor egy albérlője távozik a lakásából és takarítani kell utána, így amikor egy kínai férfi 6 300 000 jüant (222 millió forintot) talált volt bérlője ágya alatt, sokkot kapott. Ma Guangdi éppen takarított az egyik…..
nekem gyanus volt mar az elejen is... 2013.10.19 01:55:33
Néha annak is van előnye, ha nem sikerül elsőre eladni az ingatlant – legalábbis nekünk, külső szemlélőknek mindenképpen. Ez történt most Annie Leibovitz esetében, aki közel egy évig hiába próbálkozott túladni New York-i házán. Most ismét piacra dobta, ráadásul új…..
Naiv ügyfél véletlenül elcsípte, hogyan készül a répa nélküli gyros, amibe véletlenül mégis tettek répát: Egyik (ex-)kedvenc étkezőhelyünkön, a 18.kerületi Pestlőrinci temetőnél levő Gyrososnál történt az eset. Szokás szerint rendeltem 2 Big Gyrost répa nélkül, majd…..
Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos…..
design to go Angol humor 2013.09.25 06:19:00
Hol? Clapham Common, London, Anglia Mi? Egy 3+1 szintes, felújított ház fantasztikus belső terekkel és még fantasztikusabb kerttel. Tervező? 1st Option (még több fotó itt) Mi tetszik benne? Bár első pillantásra "csak" egy flancosan elegáns polgári lakásnak tűnik, vannak benne…..
Győr belvárosában kapta le a helyi lap egyik olvasója ezt a csendéletet. Nagy terepjárók sorakoznak a Wesselényi utca és a Bartók Béla út kereszteződésében. Alattuk bicikliút. Fotó: kisalfold.hu "Ilyenkor szégyellem, hogy nekem is terepjáróm van. Tudomásul kellene venni,…..
A családi adókedvezmény kiterjesztése nagyon szép gesztus, gondolom, a kádnéppártosok meg is hatódtak és szorgosan törölgetik a könnycseppeket a szemük sarkából, hogy most akkor ők mennyire fasza gyerekek meg minden, azt hiszik, az asszonyok innentől kezdve Harrach Péter képeket…..
Az, hogy szexszel mindent el lehet adni, nem újdonság. Az, hogy férfimagazint is, meg főleg nem. Az viszont örömteli, hogy a jelek szerint még pénzért sem kapható mindenki mindenre. Íme, egy lista arról, melyik hírességnek mennyit ajánlottak azért, hogy közszemlére tegye…..
Michael Dobbs, az angol konzervatív politikus '89-ben egy feszült politikai-krimivel, a House of Cards című regénnyel debütált mint író, s kevesebb mint öt év alatt trilógiává is bővítette azt. A BBC hamar lecsapott mind a három könyvre, elkészített belőle három minőségi…..
nekem gyanus volt mar az elejen is... 2013.07.21 14:01:22
Nem tévedés, nem az autó kerül ennyibe, hanem az ápolása. Nem akartunk mosást írni, mert az mégis milyen snassz, és tényleg többről van szó, de azért a 153 ezer dolláros ár még így is húzósnak tűnik, különleges szuperviasz ide vagy oda. Az rendben van, ha az ember…..
Folytatjuk a „Mi lenne,ha…?” kérdésfelvetés feszegetését. Mi lenne Földdel, ha csak úgy, mondjuk egy kevésbé békés UFO látogatás, sáskajárás, meteorit becsapódás, vagy valami isteni igazságtétel során az embereknek nyomnánk egy deletét. A bolygónk jól meg lenne,…..
nekem gyanus volt mar az elejen is... 2013.07.09 18:52:57
Nem csak Magyarországon kap néha kézhez megdöbbentően magas számlát a gyanútlan turista. Britek jártak hasonló módon Rómában, ahol négy fagylaltért majdnem 19.000 forintnak megfelelő összeget fizettek ki. Lássuk, melyek azok a valóban exkluzív desszertek, amelyekért bizony jó…..
Időről időre érkeznek olyan levelek, történetek, amelyek kissé árnyalják a külföldi életről szóló képet. Zsófi mai írása is ilyen, ő Németországban találkozott olyan megalázó jelenségekkel, amilyenekkel szerinte Magyarországon egy külföldi nem szembesül. „Több…..
A Blikk nagyszerű oknyomozását nem tudjuk kihagyni a mai bulvártermés szemezgetésénél, hiszen egy Dream Girls Hungary nevű escort oldalon ráleltek az Éden hotel méltán elfeledett Szandra nevű szereplőjére, akit mi csak Pókmajomként emlegetünk már két éve. A csaj a műsorban…..
nekem gyanus volt mar az elejen is... 2013.03.26 14:06:02
Modorosblog Gyűlölöm a havat 2013.01.14 20:15:23
Örömködsz? Szereted a havat? Imádod, ahol kószán hullanak alá a szeleburdi hópelyhek? Kiállsz az utcára, égnek tátott szájjal, és megpróbálod bekapdosni őket? Akkor jó, ugyanis jöhetsz hozzánk lapátolni. Én kibaszottul gyűlölöm ezt a mocskos csapadékot. És gyűlölök…..
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Eszter most következő írása komoly tanulságokkal szolgál – elsősorban arról, mit kell kiállnia annak, aki arra adja a fejét, hogy hajón dolgozva keresi meg a betevőt. „Hat évet dolgoztam folyami hajón egy francia cég alkalmazásában. Fél évre készültem, de annyira…..