Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The_Genius

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz megmagyarázni az alábbi videóban látható teherautós viselkedését. Emberünk az út mellett parkolva egyszer csak gondolt egy merészet, és úgy döntött, megfordul a kétszer kétsávos úton. Azt azonban egy pillanatra sem észlelte, hogy mögötte, a belső sávban érkezik egy…..
Tekintetes Pálos Károly Polgármester úrnak    HELYBEN    Kötelességemnek érzem, hogy egy igen érdekes stróhmanra felhívjam nb. figyelmét.    Huszthy Sándor (Deák Ferenc utca 2. sz.) az illető. Grosz Imréné zsidónő tulajdonát képező műteremben tevékenykedik már hat…..
A 444.hu találta ezt a zseniális tuósítást, amiben a köztévé hihetetlen frizurát viselő riportere világvége hangulatban tudósít a Bielderberg-csoport dániai találkozójáról, amit szerinte sok tiltakozó igyekszik megzavarni, de a szegmensen jó, ha hatot ki lehet venni (a…..
Ha a rossz hiteleket újabb fedezetlen pénzekkel mentik ki, azzal hosszú távon csak tetézik a bajt. Egyszer kellene bátornak lenni és elfogadni a csődöt?Az emberi természet valamiért olyan, hogy mindig a kisebb ellenállás felé halad, vagyis azt az utat választja, ahol kevesebb…..
-Végleg lemondott a devizahitelesek megsegítéséről a fideszes kormányzat - nyilatkozta egy pénzügyi vezető, miután Orbán és Matolcsy nyilatkozataiból egyértelművé vált, hogy nem hajlandóak semmit tenni a forint zuhanása ellen. A hozzáértők szerint amikor a gyengébb valutákat…..
The_Genius 2014.02.01 09:01:31
@Nyers Fa: "Ugyanis több pénz marad az embereknél, ezért minimálisan, de többet fogyasztanak."
Igaz lenne, ha esetunkben nem omlott volna ossze a belso fogyasztas mar evekkel ezelott. A rezsimcsokkentesen megsporolt 1-2ezer forint nem a gazdasagot porgeti, hanem devizahitel-torlesztesre megy. Tehat nemlesz inflacio, mert mar bedolt a fogyasztas. Sajnos.
The_Genius 2014.02.01 09:04:56
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Es a bankok is nagyonszarull jartak. A 20 evre tervezett devizahiteles kintlevosegeiket most beszedhettek 2 ev alatt kamatostul. Sot! A kormany altal garantalt 185 chf/huf arfolyamon, ami ugye az atlag 145-155-nel felvett hitelekhez kepest nyereseg.
Hozamgarancia. Profitmaximalizalas. 20 ev helyett 2 ev alatt oriasi penzbegyujtes. Az ados pedog ados marad tovabbra is...
Minőségi kontent - új összefüggések, fel nem ismert valóság, Eötvös professzor háttértudása a majdnem ugyanilyen Csöpi lényeglátásával... hát.... Ötvözve. Paul Williams Walker emlékére, akit drónnal robbantottak fel... tudodkik. ..
The_Genius 2014.01.10 17:34:44
Osszeeskuves elmelet, mi?

Itt van, hogy miket tud (dokumentaltan) az NSA:

www.youtube.com/watch?v=Y4OcecAONZ0

Erdemes megnezni (magyar felirat van).
Ehhez kepest amit a csavo mond az kismiska.
The_Genius 2014.01.10 20:23:26
@jolaca: Nem az a kerdes, hogy meg tudjak-e tenni, hanem hogy barkivel barmikor eszrevetlenul megtehetik, barmifele felhatalmazas nelkul. Es akkor ebben az esetben ugyebar diktatorikus modszerrol beszelunk. Mar az is baj, hogy ennek a lehetosege fennall.
En szemely szerint utalom azt, hogy "miert ne nezhetnenk bele a szemelyes dolgaiba, tan relytegetnivaloja van?". Nem! A valasz: "Honnan veszed magadnak a batorsagot, a felhatalmazast, egyaltalan a gondolatot, hogy belenezz a szemelyes dolgaimba? Isten vagy? Itelni akarsz engem?"
Aki nem erti, nem latja ezt a hatart, annak mar reg keso. Jol mukodik az agymosas.

No de maradjunk az autoknal:
www.businessinsider.com/ford-exec-gps-2014-1

:D :D :D
Májusban az amerikai jegybank egyszer már ráijesztett a feltörekvő országokra, könnyen lehet, hogy hamarosan ismét izgulhatunk.Májusban, miután az amerikai jegybank elnöke, Ben Bernanke megszellőztette, hogy hamarosan szigorítás következhet a monetáris politikában - vagyis lassulhat…..
The_Genius 2013.11.24 16:50:23
@bankvezér:
Kozgaz alapokat miertkell itt magyarazni?

Tapering = ertekkiaramlas reszvenybol, eszkozbol = dollar erosodes. (Ez lenne a szerencsesebb ut, dollar-index alapjan ez latszik most inkabb).

Tovabbi QE (lasd Yellen) = tovabbi lufifujas = penz nem fogja talalni a helyet, mert nem lesz hova = hiperinflacio. (Ez pedig a jelenlegi kommunikacio).

Plusz ott van meg a kinai lufi, es a kozel-keleti krizis, ami meg csak most fog beindulni.

Sok a kerdojel, es egyik kilatas szebb mint a masik.

Forintra visszaterve a QE es a Templeton akik fenntartottak az eddigi 300 korul is eros forintot.
A real ertek teljesen ma lenne, de az megboritana a lakossagot. Ezert is megy a devizasmentes ezerrel. Nomeg a foldosztas, urambatyam gazdagitas leplezetlenul. Nincsmas valasztasuk, legalabb a sajat kor keszuljon fel, aztan utanuk a vizozon...
Képzeljük el, hogy a budapesti Kossuth téren több mint 30 ezer ember él összezsúfolódva, össze-vissza, engedély nélkül épített házakban, a másfél méter széles utcákon macskányi patkányok rohangálnak, iszonyatos a szegénység és a bűnözés. Nos, ez a hely volt a hongkongi…..
Judit új területet nyit meg: gyógyszeres betegtájékoztató még nem volt, legalábbis nem emlékszem rá. Illetve azt hiszem, én egyszer találtam ilyenben félrefordítást, de még nem sikerült megírnom, tehát addig nézzük ezt: Nagy élvezettel olvasom a blogotokat, de úgy látom…..
A Fidesz-es György István módosító indítványt nyújtott be a kisajátítási törvényhez. Ebből megtudtuk, hogy képviselő úr szerint ha egy állami vezetőnek megtetszik egy lakás, akkor a kormánynak meg kell adni a lehetőséget arra, hogy ezt a lakást kisajátítsa a…..
Az állatok baromi hülyén néznek ki bunda nélkül. 2009 egyik legmeglepőbb híre az volt, amikor kiderült, hogy milyen is egy medve csupaszon, miután a lipcsei állatkertben valami rejtélyes okból kettőnek is kihullott a szőre. Ilyen: latimesblogs.latimes.com index.hu Most egy…..
The_Genius 2013.06.02 13:54:56
Ennyire egyszerű! A mélyszegénységben élők egyenek rovarokat! Ezzel a remek javaslattal rukkolt elő az ENSZ egy héttel ezelőtt az éhezés megoldására. Az ehető rovarok ugyanis sok fehérjét és ásványi anyagot tartalmaznak, ráadásul rengeteg van belőlük. Mért is nem jutott ez…..
The_Genius 2013.05.25 13:10:07
Ti rabszolgak, szedjetek ossze a szart a foldrol es egyetek azt:

www.digitaltrends.com/international/japanese-scientists-creates-meat-out-of-feces/

Egyetek bogarat.
Ez jar, ennyi.

Mi gazdagok pedig elhederelunk a luxus jachtunkon, es ilyet zabalunk:

www.kobe-beef-store.com/

Meddig turjuk meg?
Március 15-e alkalmából kitüntették a Videoton edzőit, a kommunistából lett nyilas, echótévés Szaniszlót, Orbán egykori politikai háziasszonyát, Kudlik Júliát, a szélsőjobbos Kárpátia zenekar tagját, a Fidesz-kampányba beszálló CBA-vezér Lázárt, az ezüsthajós Káelt,…..
ProgBlog Narancsőrség 2013.03.09 21:27:53
„Madrid határán állunk a vártán,Állunk tűzözönben minden poklon át.Őrködünk a vártán, Madrid népe álmán.Álljuk vad hadaknak minden ostromát.” Komját Aladár és Arma Pál: Madrid védői - 1936   Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója drámai hangú felhívást…..
Először két Wikipedia-szócikk, aztán egy mai hír: Az SA Sturmabteilung (rohamosztag) a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt paramilitáris szervezeteként működött és kulcsfontosságú szerepet játszott a nemzetiszocialisták hatalomra jutásában, hiszen a párt gyűléseit…..
Véreim! Aztamegbaszta kurvaélet! Hát nem megtámadtak minket? Mit megtámadtak, egyenesen beültek kapun belülre a jogállamterroristák, és a kiabálásuktól még az én kezemből is kihullott édes Finkelstein mester legutóbb itt hagyott szentírása. Pedig azt nekem már ékezet stabilan…..
Ha valamilyen ezo-bio-öko-összeesküvés-elméletes online folyóirat jövendöl világvégét a pénzpiacon, akkor csak legyintünk. Azonban ha a világ legnagyobb alapkezelőjének első embere teszi ezt, akkor akár kétségbe is eshetünk.Nem ritka, hogy népszerűségük növelésére a…..
The_Genius 2013.03.06 00:55:59
Csak ennyit tennek hozza:

gainspainscapital.com/2013/02/22/europes-fine-just-ask-depositors-who-saw-their-savings-go-to-zero/

market-ticker.org/akcs-www?post=217965

Ok nem kevesbe hiteltelen elemzok, mint Gross.
Szerintuk nehany het, jobb esetben nehany honap van hatra...
The_Genius 2013.03.06 00:58:23
Azoknak, akik nem ertenek Angelusul:

Graham Summers a következőket mondta Spanyolországról:Kevésbé tudott tény a spanyol válsággal kapcsolatban, hogy amikor a kormány egybeolvasztja a bajbajutott bankokat, a betétesek megtakarításait részvényekre váltják. Tehát, amennyiben a fúzióval létrejött új bank szintén csődbe menne, a megtakarítások köddé válnának. És ez alatt nem azt értem, hogy az amerikai FDIC mintájára a bankbetétekre biztosítást nyújtó intézmény majd idővel visszafizeti az elveszett betéteket. Nem. Azok végleg elvesznének. Ezért olyan komoly dolog a Bankia csődje. Egyetlen lépéssel hét bank betétesei tulajdonképpen mindent elveszítettek. Az európai pénzrendszer dióhéjban: egy fizetésképtelen adósságszemét lerakat, amit korrupt karrier politikusok vezetnek, akiknek fogalma sincs arról, hogy hogyan hozzák helyre a gazdaságot… és ami egy nagy kövér nullát eredményez azoknak, akik voltak olyan bolondok, hogy ott befektessenek. Legyen ez figyelmeztetés! Az elkövetkezendő hónapokban sok Bankia-eset kerül még napvilágra. Aki még nem készült fel a rendszerösszeomlásra, tegye meg most. Szó szerint néhány hónapra, de lehet, hogy néhány hétre vagyunk az európai bankválságtól, ami akár az egész pénzrendszert is magával ránthatja. A Fed több százmilliárd dollárt pumpál az EU bankokba jelenleg, hogy ezt valahogy megelőzze.

A kongresszus elpazarolta az időt, amit az európaiaktól kapott arra, hogy „ideiglenesen” rendbe tegye a helyzetet. Nem tettek rendbe semmit, ahogy azt az olasz választási eredmények megmutatták. Most, hogy fennáll a veszély a költségvetés felrúgására és a kiadáskorlátozások megszüntetésére (az Egyesült Államok mintájára), a piacok felismerték a veszélyt, ami tulajdonképpen egy percre sem múlt el az elmúlt években.Egyszerűen csak hazugságokkal takarták el.Amerikában Bernanke mesterkedései és néhány másik manőver négy évet adott a kongresszusnak, hogy elvégezze, amit kell. Nem tették meg, mert ugyanez az ajándék idő, egyúttal elaltatta veszélyérzetüket a piacok felől érkező sürgetéssekkel szemben.Krugman és a hozzá hasonlók állítják, hogy minden rendben és nyugodtan lehet költekezni. Nincs igazuk.
A kongresszus kifutott az időből. A deficitet növelő költekezésnek véget kell vetni, függetlenül a gazdasági károktól, amit ez okozhat.
Rossz az, aki a cím alapján rosszra gondol. Nem gondolom, hogy a parlamenti képviselők buta majmok. Tisztelem Hazám parlamentjét, és a megválasztott képviselőket, kik a parlamentben dolgoznak. Viszont önálló individuumként saját véleményem van. Remélem, ezzel nem…..
Beültették a hintába Áder János köztársasági elnököt a párttársai, nem is akár hogy - amennyiben a parlament elfogadja az Alaptörvényünk 4.0 módosítását, úgy neki kell döntenie: feltétlen lojális a Fideszhez és annak vezetőihez vagy inkább a saját útját járja és…..
Megnyugtató, hogy nem csak itthon stand uppolnak a politikusok, ugyanúgy Kanadában is beillik paródiának egy nap a Parlamentben. Igen, ezek itt tényleg elviszik a témát a zombik irányába. Röhej. ..
The_Genius 2013.02.17 19:59:29
Magyar idő szerint péntek hajnali 5 óra körül több meteor csapódott a Föld légkörébe az Urál-hegység dél részén található Cseljabinszk felett.  A jelenség nagy fénnyel és hangos robbanásokkal járt. Több lakos rögzítette a látványos jelenséget, ahogy a meteor hosszú…..
A New York-i Harlemben felnőtt, osztályharc, szegénység, intézményes rasszizmus témákkal foglalkozó, az amerikai külpolitikát előszeretettel bíráló rapper Immortal Technique egyik freestyle-jában hangzik el, hogy: „I can't rest a second alone/I got homeland security tapping my…..
The_Genius 2013.02.15 15:12:47
@téridő:

Nemnem!
Erre az lenne az igazi megoldas, ha szabadon tarthatnal fegyvert, es te lohetned le a betorot. Es ezt tudvan inkabb nem is menne betorni. Csakhat balkan, ugye...
Közhely, de lehetetlen úgy rámozdulni a világhálóra a reggeli kávé mellé, hogy ne valami irtózatos pofátlanság fogadja az érdeklődőt. Persze ha pornóval nyitsz akkor más a helyzet. Amikor ennek a bejegyzésnek az ötlete megfogant az agyamban, éppen az Alaszkáig bűzlő…..
A Klubrádió kiderítette, hogy Fidesz-képviselőjelölt volt a hallgatókat fenyegető debreceni focidrukker-vezér. A vagy.hu tudósítása alapján nagyjából ez történt: Szepesi Miklós Zsolt az előadók helyére ülve magához ragadta a mikrofont és kb. tíz percig minősíthetetlenül…..
Derült égből villámcsapás... senki sem számított arra, hogy XVI. Benedek pápa ma bejelenti, hogy február 28-án lemond a pápai trónról. A Szentatya rendkívül idősen, 78 évesen vált pápává még 2005-ben, így élemedett kora és ezzel együtt megromló egészsége miatt hagyja ott…..