Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hátsó szándék

0 bejegyzést írt és 288 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök beleegyezése nélkül biztosan nem kerülhettek volna nyilvánosságra annak a nyomozásnak az eredményei, melyben érintett Völner Pál, az igazságügyi miniszter helyettese. Ez már csak így szokás egy olyan rendszerben, melyben egyetlen ember akaratán múlik, hogy valaki felemelkedik vagy…..
hátsó szándék 2021.12.09 17:22:15
@cleanwater: ... egyrészt, másrészt a szabadideje is túl sok.
Mickey Rourke egyike Hollywood igazi fenegyerekeinek. Megjárta a poklot és a B-filmek posványát is, azonban mindig visszatalált az élvonalba, kerüljön bármibe. Karrierje során ugyan abszolút nem csak jó filmekben szerepelt, de ennek ellenére is számos, ikonikus remek szerepe van, amikre joggal lehet…..
hátsó szándék 2021.09.18 08:30:10
    Egy hete jelent meg Vági Márton Miért nekem kell fizetnem azt, ha te gyereket akarsz? című véleménycikke az Azonnalin. A jobboldali sajtó azóta is epét hány. Vajon mennyire jogos ez a felháborodás?   "Biztos, hogy a partnerem a megfelelő személy erre a célra? Nem csak azért akarunk…..
hátsó szándék 2021.02.13 08:23:02
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: alapból egyetértek, bár némi kegyelemkenyeret azért adnék az ilyen nyomoroncoknak, hadd maradjanak meg elrettentő példának.
Lehet szeretni, lehet gyűlölni, de Steven Spielberg adottságait letagadni színtiszta ostobaság. Igaz: az ember kiadott a kezei közül néhány csöpögős és egypár önparódiába hajló filmszemetet, George Lucas haverjával karöltve bedarálta a hetvenes évek szerzői filmes Új Hollywood-hullámát, és utat…..
hátsó szándék 2021.01.29 15:28:57
@MTA rendes tagja: aki alig egy év alatt megcsinálja minden idők egyik legnagyobb kasszasikerét, és minden idők legtöbb Oscart elnyert filmjét is, az nagy rendező. Persze lehet, hogy nem tetszenek a filmjei, oké, de a "nagy" jelzőt megérdemli, azt el kell ismerned.
  Lassacskán megérkezünk a jövőbe. Ami tegnap még csak a sci-fi szerzők kreatív elméjében élt, az ma már szinte a valóság: a robottechnika a szexpiacon is egyre jelentősebb szerepet játszik. Borítékolható volt azonban, hogy ezzel párhuzamosan megjelennek a hivatásos károgók is, akik a szexrobotok…..
hátsó szándék 2020.11.24 14:07:03
Végre felhozta valaki a témát.

Szerintem előbb-utóbb a szegényebb rétegnek is lesz vállalható robotnője, ha akar, de nem az elsők között, lásd pl. okostelefon, 15 évvel ezelőtt státusszimbólum volt, ma már a hómleszeknek is van - a piac megoldja, ha elterjed a technológia, lesz olyan gyártó, aki az alacsonyabb jövedelműeket célozza meg.

Régebben úgy gondoltam, valós veszélyt jelentenek a szexrobotok, lásd elidegenedés, szociális készségek csökkenése, családok felbomlása, a perverziók megerősítést kapnak, hogy igen, oké azokat kiélni, stb.. Gazdag téma egyébként, megérne néhány PhD-t is a kutatása.

Ma már inkább úgy vélem, az a réteg, aki hosszú távon is felcserélné az igazi nőket robotnőre, az alapvetően kétféle férfiból állhat:

1. incel, lúzer, béta, nem versenyképes, warcrafton és pornón élő örök gyerek - köszi, ők inkább ne is örökítsék a DNS-üket. Leszarom, hogy a szilikonból gyártott Angelina Jolie-babája jobban néz ki, mint az én valódi csajom.

2. A nők felett állandó dominanciára törekvő, elnyomó, csajokat dísznek tartó, nagypofájú, mindenkit letaroló alfa, aki majd megveszi a robotnők Bentley-jét, hogy ezzel is felvágjon a haverok előtt. Na ebben az esetben a nők járnak jobban, ha nem telepszik rájuk egy ilyen aggresszív állat.

Ezzel kiiktattuk a férfiak 50%-át. Köszi, több valódi nő marad nekem.

Egyébként egyes kommentelők a fentiekben igen sötét képet festenek a nőkről úgy általában: puncijukat pénzért és BMW-ért áruló, álnok, hűtlen, önző ribancok. Biztos sok ilyen van, de én azért láttam rengeteg tűrhetően kinéző, nem lelki sérült, anyaságra-otthonteremtésre alkalmas, művelt és szexuálisan vonzó csajt, aki egyszerűen annyit akart, hogy:

1. figyelj rá, hallgasd meg
2. ne legyél igénytelen a környezetedre és a testedre
3. alapvetően elfogadható szinten tudj megoldani egyes általános problémákat, pl.: munkahely, normális hajlék, pénzügyek, stb.
4. ne hozd kínos helyzetbe mások előtt
5. néha lepd meg egy kis figyelmességgel
6. ne csald meg, de ha igen, bánd meg nagyon
7. bizonyos dolgokban legyél jobb, mint ő , általános műveltség, technikai érzék, stb.,
8. ismerd el, ha ő jobb valamiben
9. alapdolgokban értsetek egyet, pl. házasság, gyerekek, stb.
10. minél gyakrabban éreztesd vele, hogy őt tartod a legjobb nőnek a világon.

Bizony mondom uraim, nem nagy dolgok ezek, és csodákat lehet elérni velük. Aki meg egy nárcisztikus, hímsoviniszta fasz, vagy egy játékfüggő lúzer, az felőlem vásároljon be mielőbb a gyártósorról.
hátsó szándék 2020.11.24 14:36:19
@CaptainG:

Felőlem... Akkor is ez a véleményem.

Egyébként mi a tököm az a "shaming language"?
Jól ismertek: 2008 vége óta (ja tényleg, már megint szülinapunk volt) visszük a blogot, és ami Nyelvészre meg jómagamra is mindvégig jellemző volt, az a megalkuvás nélküli, kapitalista, karrierista, munkaalkoholista, meritokrata hozzáállás. Dolgozz, és több pénzed lesz. Tanulj, és jobb munkád lesz.…..
  Esküszöm, hogy a falat kapartam, amikor az ATV Egyenes beszéd című műsorát néztem, Schobert Norbi és Szentesi Éva vendégszereplésével. Valószínűleg naiv vagyok, és egészen biztosan ritkán kalandozom erre a csatornára, de eddig szentül meg voltam győződve arról, hogy a képmutatásnak ez a szintje…..
hátsó szándék 2020.01.23 18:39:28
@G. Nagy László: OK. Akkor a Norbi kezdhette volna a parasztságait azzal, hogy ÁLTALÁBAN így van, de korántsem mindig. Nálam az asszony 78 volt mikor megismerkedtünk, 98 most 4 gyerek után. Az érdeklődésem nem csökkent iránta, sőt. Megjegyzem sokan megfordulnak utána. Igényes, jó fej, vagány, közvetlen, szex terén minden kúl. Miért is kéne félrelépnem, elválnom, stb.? (na jó, pornót azért én is nézek néha, hihi)
hátsó szándék 2020.01.23 19:14:18
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: felállna a bréd, ha látnád a 98 kilós nőm melleit, lúzer.
Ősanya, a férfinép által kikiáltott ellenség, spirituális női energiák hordozója vagy csak egyszerűen egy Valódi Nő? Lehet szeretni vagy gyűlölni, egy biztos: ha nő vagy, a dalai nem hagynak hidegen. (Kép forrása: Wikipédia)  Bevallom őszintén, noha tudtam ki ő, az én lelkemmel eddig még nem jött…..
hátsó szándék 2019.09.06 14:23:37
  "Nem szeretek a lányokkal cicázni, mert ha baj van, abból nehéz kimászni." - Imigyen szól a magyar nóta. Van ebben az attitűdben valami józan önismeret. Nem vagyok a magam ura, nem tehettem róla, a körülmények áldozata vagyok... - ezeket a nótákat is ismerjük. A közmondásinkban, a…..
hátsó szándék 2019.05.06 18:09:56
@sangep: királyul leírtad, köszi, így nekem már nem kell koptatnom a klaviatúrát. 12 év házasság után teljesen egyetértek.

A posztíró - egyébként leginkább farokméregető-macsóskodó - szövegével egy ponton tudok azonosulni csak:nekem is bejön, ha az asszony elismerő pillantásokat kap. Néha kifejezetten bíztatom, mutassa meg, amie van. :)... Ő meg a bepróbálkozásokat profi módon kezeli le, tök szórakoztató az egész.
hátsó szándék 2019.05.06 18:16:56
@darlacko: mi is toltuk a hármast meg a négyest egy időben, de rájöttünk, hogy a szexhez kell minimális érzelmi kötődés is, ha viszont az megvan, akkor meg sérül a házastársi lojalitás. A swingerezés kezdetben izgalmas, de nem vezet sehova. Tehát igazából csak egymással akarunk szexelni. Mik vannak... :)
A héten történt állítólag, hogy egy gyerekes anyukát kiraktak az egyik belvárosi étteremből. Az anyuka először a Pesten Hallottam csoportban krákogott egy picit, de posztja alatti véres komment háborúból ő jött ki vesztesen. A tiszavirágéletű sírás, alig egy órát volt ott míg valaki nem törölte. Az…..
hátsó szándék 2018.06.10 22:13:36
@Szerda Úr: lényegtelen, hogy zsírcsöcs, vagy Emily Ratajkowski. Egy szoptatós anyát nem minősíthetsz az alapján, hogy szép maradt-e a melle. A viselkedése alapján viszont igen. Ha van diszkrét szoptatós helyiség, illene azt használnia.

Így utólag nem merült fel, hogy az étterem inkább benyelhette volna ezt a kínos incidenst? A kellemetlen vendég úgyis távozik előbb-utóbb, most viszont híre ment, hogy bunkó a hely. Még ha indokolt volt kiküldeni őket, akkor is torzul a sztori a neten, nem lehet jól kijönni belőle.
Az MTVA streaming oldala, a Teletéka az új előfizetők számára elindított egy külön oldalt csak azért, hogy a magyar rögvalóság legszebb krónikáját, a Szomszédokot egyhuzamban lehessen nézni. 11 évad, 331 rész...
hátsó szándék 2016.10.12 15:52:43
@Kettős Billy: ...és nem egymással beszélgetnek, hanem a kamerába nyomják bele direktbe az okosságot. Nincs konfliktus, jellemfejlődés, csak didaktikus közhelyszerű megállapítások. Imádom!

Ja, és minden karakter ugyanaz: az esendő, kisebb-nagyobb jellembeli hiányosságokkal bíró, de azért alapvetően rendes, küszködő kisember. Kivéve Etus: ő tökéletes.

Szerintem annyira szar, hogy az már jó.
Gyerek vagy nem gyerek...Kényes téma, mely naponta szembe jön velem mindenhol. Kezdjük azzal, hogy 35 fölötti, hajadon gyermektelen nő vagyok. És hogy miért? Ennek rengeteg oka lehet: nem akartam, nem lehetett, nem jött össze, nem volt megfelelő partner hozzá és szerintem tudnánk még pár okot…..
hátsó szándék 2016.09.30 13:18:43
@'it's cool to know nothing': Teljesen egyetértek. Nem tudom, létezik-e ilyen statisztika, de szerintem jóval többen bánták meg a halálos ágyukon, hogy NEM vállaltak gyereket, mint akik igen...
hátsó szándék 2016.09.30 13:27:31
@Kamiko555: "A nőknek ahhoz,hogy gyereket szüljenek, jobb esetben egy stabil és megbízható partnerre van szüksége, ami lássuk be a mai világban igen ritkaságnak számít."

Van egy pár gyermektelen házaspár ismerősünk, akiknek nem biológiai okokból nem lehet gyereke, hanem mert állítólag az asszony nem akar.

Négy gyereket szült feleségem véleménye: ha a férfi, akit szeret a felesége, egy jó kis szex közben az asszony fülébe súgja, hogy "gyereket akarok tőled, most" - na annak kevés nő tudna ellenállni...

Szóval vagy nem szereti, vagy nem szexelnek, vagy nem súgja a fülébe... Úgyhogy egyetértek veled, ez a férfiak felelőssége is, nem szabad a frigid, önző nőkre fogni mindent.
hátsó szándék 2016.09.30 13:39:21
@aranea: "40 év ráadásgürcölés-idegesség-túlhajtottság-pénztelenség és hobbi nélküli örömtelenség az életében."

Hú, basszus most végre felvilágosítottál róla, hogy ideje a vonat elé feküdnöm.

Szerintem a véleményed totálisan nihilista és destruktív. Ha nem akarsz gyereket, akkor ne vállalj, sőt, az emberi méltóság és önrendelkezési szabadság nevében a gyerek-nem-vállalási jogodat még hajlandó vagyok védelmezni is.

Csak ettől a rossz dumától kímélj meg, mert egyszerűen baromság.
Movie Tank Dűne (1984) 2016.06.01 10:36:06
David Lynch a filmtörténelem egyik legtöbbet emlegetett alkotója. Viszonylag ritka, hogy neve negatív kontextusban kerüljön elő, általában szuperlatívuszokban szokás beszélni róla a Mulholland Drive, a Twin Peaks, vagy éppenséggel a Kék bársony kapcsán. Azonban amikor a neves filmművész egy népszerű…..
hátsó szándék 2016.06.02 20:09:35
@Szmeagol72: Feyd Rautha-t főszereplőnek nevezni a filmben kis túlzás szerintem, de Sting alakítása akkor is korrekt. Ilyen perverz és kegyetlen arcot azóta sem láttam. A film egyébként nálam arra volt jó, hogy felhívta a figyelmem a könyvre, ami izgalmas, romantikus és filozofikus is. Mai szemmel a film gagyi, és szerintem alapvetően - perverz.
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
HM!-összeállítás Március 8.: piros betűs ünnepnap ez a nőknek és a virágárusoknak. Arról már ne is beszéljünk, hogy ha valaki nő és virágárus is egyszerre - márpedig vannak ezzel így egy páran. Mi most azonban nem a legközelebbi boltba ugrottunk be egy csokorért, hanem szerzőinket kértük arra,…..
Földi László magyar-történelem szakos tanári diplomával rendelkezik, tehát nem buta ember. A volt hírszerző, műveleti igazgató, aki érintett volt a Nyírfa-ügyben és a Defend-sztoriban, sokszor szerepel a médiában, mint a biztonság, a hírszerzés, a külpolitika állítólagos…..
Nemrég láttam Szijjártó Péter fotóin, hogy az eleinte csak diszkréten csúcsosra zselézett frizurája időközben egészen vad irányt vett. Miközben a meghökkentő hajkoronát nézegettem, lassan megfogalmazódott benne a kérdés: mégis kinek akar imponálni ezzel a viselettel? Kiket…..
hátsó szándék 2015.10.15 20:28:40
A Forbes újságírója  több száz interjú után úgy döntött, összegzi azokat a közös pontokat, amelyek minden általa ismert sikeres emberben megtalálhatóak. 1., Tudják, hogy mikor maradjanak és mikor lépjenek tovább.  Egy sikeres ember mindig tudja, hogy mikor kell…..
Nehezen tudnám megfogalmazni, mi olyan magával ragadó bennük, de mindig is vonzottak a posztapokaliptikus filmek. Úgyhogy arra jutottam, ha már összeállítást készítek belőlük (és ha már mindenféle hulladékot is hajlandó vagyok végignézni belőlük), nem érem be kevesebbel, mint…..