Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meganoname

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KezdetekA Megyeri tér története a 70-es években kezdődött. Ekkoriban tömegével építették a panelházakat Pécs nyugati, illetve déli részén (Uránváros, ill. "Kertváros"). 1976-ban készült el a Megyeri tér mellett a város máig legmagasabb lakóépülete, a…..
Kedvelem a Giccspartykat, szeretek beöltözni azokba a ruhákba melyeket már anyámék is divatja múltnak tartottak és a 70-es évek zenéire ugrálni a tánctéren. Ez mind szép és jó, no de ami most következik…   Néha csodálkozom az embereken, bár nem lenne szabad. Hisz…..
Ikrázó fogaspnty. Kékeszöld testén elszórtan vörös pettyek vannak. A nősténynek hiányzik egy úszósugara a farok és a farok alatti úszójából és a színei is tompábbak.Tartása : Legjobb egyetlen párt egy akváriumban tartani. Szereti a felszínt borító dús növényzetet.…..
Finom, áttetsző, sárga teste a farok alatti úszó és a hátúszó felé sokkal ragyogóbb sárgába megy át. Az úszók a hímekben fekete szegélyűek. A szem felső része vörös fényű.Tartása : Könnyű.Viselkedés : Békés és mozgékony hal, más fajokkal együtt…..
Ikrázó fogasponty. Élénk színű, oldala pirospettyes ezüstös, lant alakú farokúszójának narancsszínű szegélye és fehér hegye van. A farokúszon és a farok alatti úszón a pettyek sötéttel szegettek.Tartása : Lágy gyengén savas vizet, tőzeges aljzatot igényel. Kedveli a…..
A naphalak családjának ismert tagja. A fején számos vörös és vörösessárga folt van. A teste ezüstös zöld, a hasa vöröses. A hátát és az oldalát szép piros keresztcsíkok díszitik.Tartása : Tarthatjuk mesterséges tóban, vagy nagy dúsan beültetett medencében ahol elegendő…..
Ezüstös hal, három hegyes tüskéje van a farokhoz közel a hátúszó előtt. A farokúszó legyező alaku.Tartása : Hidegvizü akváriumban kis csapatban más fajokkal is együtt tartható.Viselkedés : A hím területvédő és agresszív az ívási szezonban.Szaporítás : Növényi…..
 Háta tompa zöldesbarna, hasalja krémszínű, oldalán fekete foltokkal. A szaporodási időszakban a száj környékén és a kopoltyűfedőkön vörös foltok jelennek meg.Tartása : Hidegvizi hal kedveli a sekély 15cm-s vizet. Tápláléka rovarok, rákocskák, férgek, de elfogadja a…..
 Elegáns és színes hal az oldalán feketével szegett arany sáv, farokúszóján egy fekete csík húzódik. Az úszók élénk vörösek.Tartása : nagyon egyszerű, megfelel egy kis méretű szobai akvárium ami 22-24°C-os.Viselkedés : vízfelszín közelében úszik, a…..