Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yvn77

14 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napon elindult az EyeEm fotó suli, megkaptuk az első anyagot és az első leckét is. Anyag: Keress új perspektívákatLecke: 3 képet feltoölteni, amely a megszokottól eltérő perspektívából készült. Az én példányaim    ..
A Ztylus egy különleges kit-et állított össze mobil kamerával dolgozó újságíroknak, dokumentumfilmeseknek, hobbifilmeseknek. Az összeállítás különlegessége, hogy a mobil tartó aljára markolat és állvány, a tetejére pedig akár mikrofon vagy fényszóró is rögzíthető. Rendelni innen lehet:…..
Az EyeEm fotó ügynökség ingyenes fényképező tanfolyamot indít 10 héten keresztül regisztrált tagjainak. Minden héten más-más téma köré csoportosul az oktatás, amelyet neves fényképészek adnak elő videón keresztül. A kurzusok egy-egy aktuális misszióval lesznek össze párosítva, így a frissen…..
A Nikon Magyarország 28 témában írt ki fotópályázatot. És hogy miért érdekes ez egy mobil fotósnak, hát mert mobilfotósok is nevezhetnek a képeikkel. Részlet az oldalról: “Játék időtartama: A pályázat 2016. szeptember 12. 10:00-tól 2016. október 9. 23:59:59-ig tart, azaz összesen 28 napod van,…..
Az EyeEm bejelentette, hogy az összel online fotós sulit indít. Hétről hétre más és más témában adnak ki oktatási videót, és a házi feladatokat az éppen aktuális küldetéseik köré szervezik (pl. feketefehér streetfotó). Az első szemeszter 2016 okóber 4.-én indul, jelentkezni ingyenesen lehet minden…..
Múlt héten adták ki az EyeEm mobilapp talán legjobban várt frissítését. Az EyeEm Vision technológiának köszönhetően a mobilapon keresztül feltölteni kívánt képek elemzésre kerülnek, majd a kép tartalmának megfelelő tag tengert ajánl fel az alkalmazás. Így pillanatok alatt lehet releváns tagekkel…..
iPhotography Variációk 2015.12.31 13:27:04
A képek ztyus revolverlencsével készültek. ..
iPhotography Hamarosan... 2015.12.27 15:13:15
Összehasonlító teszt következik. :)..
iPhotography Toll 2015.12.16 15:31:55
Nem kell mindig túlbonyolítani, néha az egyszerű dolgok a legszebbek...
Kattints ide a cikkért...
Az előző részben már átnéztük, hogy mit tud az alap fényképező alkalmazás, de mi a helyzet ha többet akarunk? Íme egy lista az általam használt alkalmazásokról (iOS verziók), amelyekkel többre lesz képes a telefonod, és Te is. :)  Kezdőknek ajánlott fényképező…..
A Ztylus egy igazán jól használható, és kiváló minőségű megoldással kényezteti el a mobilfényképezés szerelmeseit. Egyedi tokjuk kiváló védelmet biztosít, nagyon elegáns és mindemellet rendkívül jól bővíthető.   A Ztylus rendszer lelke a tok hátoldalán taláható…..
Milyen mobillal érdemes fényképezni? A jó munkához jó szerszám kell, ez nem vitás. Mobil fényképezésre felsőkategóriás Androidot (Samsung Galaxy S3-tól fölfele), vagy iPhone készüléket javasolok (iPhone 5-től felfele), illetve felső kategóriás WindowsPhone-t. Alapok Nagyon…..
iPhotography Beköszöntő 2015.12.02 16:54:53
Üdv Mindenkinek! Mindig is érdekelt a fényképezés, és a mobil technológia? Engem is. A rohamos technikai fejlődésnek köszönhetően a mobil fotográfia kilépett a hobbi kategóriából. A mobil mindig jelen van, technikailag egyre kiforrottabb, ráadásul egyre használhatóbbak a…..
Csikorgó fagy, a leheletünk mázsás lufitömbként fagy a szánkra, majd hangos reccsenéssel minduntalan letörik. Elfagyott láb a bakancsban, negyvennégy réteg ruha, és a Madarász Viktor utcai kórház buszmegállója előtt feltűnik valami fura. Valami házi tákolmány, ilyen…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Autófília Mert a méret a lényeg 2009.04.03 09:15:00
Autóvásárlás közben az embernek mérlegelni kell a preferenciáit. Hogy mennyi pénze van, és ezért mit vár el. Ha nem, akkor két eshetőség van. Túlvállalja magát, mondjuk hitellel vagy beleugrik egy hirtelen autóvásárlásba, mely nem lehet túl jövedelmező. A másik opció, hogy…..
Befejeződtek ugyanis a fejlesztési munkák és startra kész a produktum. Hatalmas golyózáporok, elhullott katonák és iszonyatos játékmenet teszi mindezt a Playstation 3 platform jegjobbjává. Akár már most kijelenthetnénk, hogy az év játéka készült el, hisz olyan rég óta vártuk…..
Hogyan készüljünk fel az igazán jó szexre...?   - Ugráljunk az ágyon, hogy kipróbáljuk elég erősek-e a rugók. - Dobáljuk szét a ruháinkat a szőnyegen, hogy hozzászokjunk a látványhoz. - Bámuljuk sokáig kedvenc színésznőnk képét, hogy szeretkezés alatt…..