Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gekkóó

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen: Afrikában meg éheznek. Addig is nézzük, milyen klasszikus hibákat érdemes elkerülni, ha jót akarunk.     Nem rugózik kifelé a szár Érdemes megnézni vásárlás előtt, mi van, ha kifelé feszítjük a napszemüveg szárait. Ha a szár erős, és nem rugózik kifelé,…..
Gekkóó 2014.08.28 08:55:20
@keletiszél: Ezt akartam én is mondani, nem elhanyagolandó tényező a silány keretek mellett a szemünk védelme. Nincs UV védelem, hosszú távon nem biztos hogy jó. Ha nagyobb karc esik rajta, már akkor se ajánlatos hordani. Ismerősöm vett kamu Oakley-t, elvitte bevizsgáltatni és volt védelme..
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
Gekkóó 2014.01.21 17:23:03
@alfax: pont miaTTa... Sajnos nem újkeletű a bringa lopás, kormánytól független.:( Ahogy a motorosnak, neki is össze kéne dobni a vasat.
Úgy látszik a közmunkásokra csak akkor szeret hivatkozni a kormány médiakutyája ha a foglalkoztatásról beszél, vagy hazugnak nevezi. Egyéb esetben képtelen felismerni a benne résztvevőt, még ha az ott is van előtte, de az is lehet nem is szabad beszélni róla. A Marcal gátján…..
Gekkóó 2013.04.10 15:16:44
@Rezsicsökkentés blöff helyett közbiztonságot!: Nem tudom érzékelted-e hogy nem ez a téma...az a szarházi beteg ember nem fog sokáig menekülni már..
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
Michael Schumacher rajongóinak nagyobbik része meg van győződve arról, hogy kedvencükkel kicseszett a Mercedes. A higgadtabbak szerint Schumacher eredményei a fizetéséhez képest nem voltak elég jók a Mercedesnek. Félő azonban, hogy szembe kell nézni azzal a verzióval, miszerint…..
A paternalista kormányzati filozófia érvényesülése során megszokhattuk, hogy Lázár János és a törvénygyáros munkatársak feladata a piacgazdaság újragondolása – a felülről irányítás megoldásaival, ami annyit jelent, hogy „Apuci” újraosztja a lapokat a játékosok…..
Gekkóó 2012.09.25 10:41:39
@igazságos: Szerintem az általad felsoroltaknál fontosabb hogy enni valóra fusson, a többi nem alapvető szükséglet.
Olyan standon jártunk, ahol a hoszteszek egykedvűek voltak, a reflektorok sem világítottak, a félhomályban ácsorgó autókról pedig alig lehetett megtudni valamit. Úgy látszik a kínai autóipar a fordított pszichológia eszközével támad. Pedig a Changan 2009-ben 1,4 millió autót…..
Jajj,de csúnya! Cicamobil? 2011.09.12 13:57:12
Roland635CSi küldött ám egy érdekes módosítást, amely a wolfsburgiak egyik ékkövéből, a Passatból lett kivitelezve.Eladó a képen látható egyedileg épített VW Passat! Gyári BMW tuningcég álltal készített egyedi tuning! Új fényszórók (angel-eyes) és LEDes hátsó…..
Jajj,de csúnya! Dögös RÖtös 2011.09.11 12:31:35
Nem Ton küldte ezt a szép gyártmányt, egyszerűen fantasztikusra sikeredett.Szuperhosszú popsi, szép kidolgozással.Kéne vagy sem?..
Gekkóó 2011.09.13 08:51:03
kár-park Egy vaddisznó áldozata 2008.11.13 00:48:00
Javában dübörög a vadászszezon, de a nagyvadak elejtésére vannak az autónál sokkal hatékonyabb eszközök is. Persze az autósok többnyire nem szívesen bántják szegény őzeket, szarvasokat, rókákat, nyulakat, fácánokat vagy épp vaddisznókat. Sőt, a pórul járt sofőrök…..
Gekkóó 2008.11.13 08:27:28
Gekkóó 2008.11.13 09:15:08
Az első M3-as BMW. Átlag 4000 eurót drágultak, amióta figyelem őket Évek óta szemezek az olyan autókkal, amikkel amatőr versenyekre be lehetne nevezni, de legalább versenypálya nyílt napokra kivihetők. Ilyesmire az átlagos, modern családi autók sajnos tökéletesen alkalmatlanok.…..