Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amatörmedve

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk az elmúlt napok átigazolási sorozatát. Ezúttal az Alba Volán kölyökválogatott csatáráról adunk hírt, aki augusztustól Finnországban játszik, hasonlóan barátjához, Sebők Balázshoz. Így egy hét alatt az U14-es, az U16-os és az U18-as bajnokság (Nemes Benjámin)…..
Változott a magyar válogatott vb előtti edzőtáborának helyszíne. Nem az olasz Cavalesébe utazik a Cortina-csapat, hanem Münchenbe. Az ok egyszerű: kitűnő ajánlatot kapott a szövetség a németektől. Ismertetjük a teljes programot. Ha az olimpiai felkészülés rövid volt, akkor…..
A két Mol Liga-elődöntő után a négy csapat egy-egy edzőjét/játékosát kérdeztük a látottakról, tapasztaltakról. Meglepő módon mindenki elégedett volt a saját csapatával és a mérkőzések színvonalával is. Négy vélemény következik.Kalamár Sándor, a HC Csíkszereda…..
Az Innsbruckot el kell kapni, és kész, írtuk délután, minden vágyunk így teljesüljön, nem is értjük, miért nem írtunk hasonlókat korábban. Hiszen: az Alba Volán megdöntötte az idei szezonrekordot az EBEL-ben, az eddigi 49 fordulóban – ennyiszer öt mérkőzéssel tessenek…..
Nincs sérült a csapatban, de Benk András továbbra is lázas beteg, tudtuk meg Énekes Lajos edzőtől a szezon legjobban várt EBEL-mérkőzése, az Alba Volán-Red Bull Salzburg előtt. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató elmondása szerint részükről nincs különleges készülődés a…..
amatörmedve 2009.01.04 15:15:06
amatörmedve 2009.01.04 15:16:01
Ryan Bonni elfogadta az Alba Volán új ajánlatát. Sille Tamás a HC Csíkszeredához tart. A címszereplőkön kívül szólunk Nyerges Lajosról, Bálint Györgyről és Peter Hricináról is. Ryan Bonni úgy döntött, elfogadja az Alba Volán szerződésmódosítási ajánlatát. Az egyezség…..