Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korongos4

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lemondott Joós Zoltán, az UTE szakosztályelnöke, nem egészen egy hónappal az új vezetőség kinevezése után. "Nem kívánom hosszan kommentálni döntésemet, rég érett bennem ez az elhatározás, most alakult úgy, hogy véglegessé vált" – mondta blogunknak. Zsigmond…..
korongos4 2010.06.11 00:40:28
@fradigy: Az Újpest honlapján a beszámoló szerint a legkisebb korosztályban 50% a gyerek vissza esés, ezzel szemben a szintén Újpesten levő egyesületben ( BP Sztárok ) az utolsó három évben 98 gyerek kezdett hokizni. MIÉRT IS ? Nyertek az idén 2 aranyat, egy második hely , és nem vándorol el tőlük senki sehova. Miért is ?
korongos4 2010.06.11 11:20:31
@1885*: Tőlem !? Olvasd el a HOKI SULI címszó alatt mit írnak.
@Kivago Ivan Györgyné: Én sem értem ,de sokan nem értik még.
2010 áprilisát soha nem fogom elfelejteni. 14-én megszületett az első unokám, 15-én az Asiagóval olasz bajnok lettem, 23-án pedig feljutottunk az A csoportba a szlovén válogatottal. Most azonnal haza kell telefonálnom a feleségemnek, vásároljon egy lottószelvényt, mondta John…..
korongos4 2010.04.27 20:26:02
@fabot: Budapestet kell erősíteni mert csak akkor erős ez a sportág is ha Budapesten jó az utánpótlás.
korongos4 2010.04.27 20:28:10
A nyár óta a kanadai Notre Dame College-ban tanuló és jégkorongozó Hardi testvérek idősebbike csapatából ötödmagával meghívást kapott a midget 2A bajnokság All Star-gálájára. A South Sask Minor Hockey League honlapja címlapján tájékoztat az eseményről. A 17 éves magyar…..
Több olyan csapat is esélyes a magyar bajnoki címre utánpótlásvonalon, amelyek a küzdelmek első fázisában szerényebb teljesítményükkel nem tartoztak a legjobbak közé, de fordított példa is akad. Volt alakulat, amely végig meggyőző teljesítményt produkálva a tabella éléről…..
A Vasas Bp. Stars a Megyeri úton, a Ferencváros Miskolcon aratott győzelmet az OB I. középszakaszának mai fordulójában. A zöld-fehéreknek volt könnyebb dolguk, már a 8. percben vezetést szereztek, válasz nem érkezett, ők pedig sorban lőtték a többit, 5-0-ig meg sem álltak,…..
korongos4 2010.02.06 16:12:21
@Szotyeee: Én csak ülök és hallgatok . Mindig csak a vesztes magyarázkodik tanuljátok már meg .De már hányadszor! Mi lett volna ha ....... ! Vagy mondjuk akkor amikor ha...!
Jaj lilák "lúzerek" vagytok még ebben is.
korongos4 2010.02.06 16:48:23
@Szikigóóóól: Hát ezt jól megaszontad. Vándormadár szurkoló barátom.Ha így folytatja néhány nem is tudom "kik"
akkor nem kell 5-6 év.A ti csárdátokat az állam építette a leégett BS pénzéből lilára,ahol azelőtt az összes budapesti utánpótlás edzett. Hogy is van ez????????? Jön a választás és kemények leszünk. www.1885.hu csak a jobbikra szavazz ( bár én is rájuk szavazok). A FIDESSZEL MI LESZ AZ FOG RAJTUNK BOSSZÚT ÁLLNI, mert nyerünk ellenetek minden korosztályban?Jaj gyerekek edzeni kellene és jó munkát végezni jó edzőkkel nem elmarni a játékosokat ha az edző lúzer majdnem minden korosztályotokban.
korongos4 2010.02.06 17:46:33
@Bpstars: Igazad van ,csak azt nem értik meg, hogy nem lehet minden lila. Kell hogy ösztönözze őket is meg a fradit is meg az összes csapatot valami ami előrébb viszi az Ő csapatukat is , lehet , hogy ez most a Vasas Sztársz .Nekik mindenki ELLENSÉG és nem ELLENFÉL ,ha nem nyernek akkor a világ is ellenük volt csak saját maguk nem.
Egy rendkívül jól sikerült második harmaddal és végig okos, taktikus játékkal abszolút megérdemelten nyerte meg a Mol Liga fináléját az elődöntőben a favorit Dab.Docleren túllépett Vasas Budapest Stars. A mérkőzés elején az Újpesti TE szerezte meg a vezetést Dubek révén,…..
korongos4 2010.01.25 00:16:55
@canadien: A JUNIORT ne hagyd ki igaz az a múlthéten volt.
A magyar kupát is beszámítva 26 mérkőzésen keresztül nem talált a rendes játékidőben legyőzőre a Dab.Docler, A Mol Liga elődöntőjében azonban ismét a rendes játékidőben szenvedett vereséget, ezzel meglepetésre a Vasas Budapest Stars lesz a fináléban az Újpest ellenfele. Nem…..
korongos4 2010.01.24 17:30:17
@lodoki: A tények makacs dolgok !!!Érted !! Nem leb@szási szándékkal. Te nem vagy SZTÁRSZOS az biztos.
A tavalyi Mol Liga-szezon egyik legkellemesebb meglepetése volt a Steaua Bucuresti szereplése. Rutinos válogatottak sora mellett fiatalokból és légiósokból álló csapatuk mindvégig harcban volt a legjobb négy közé kerülésért, kulturált hokit játszottak. Catalin Geru a liga legjobb…..
korongos4 2010.01.21 21:26:49
@gabute: Ez nagyon gyenge barátom. Esetleg Újpesti vagy ? Ha igen elég ciki lehet minden szinten szívni ,fájhat ,hogy az elmúlt héten FELNŐTT, JUNIOR , IFI (KÉTSZER) ma meg Serdülőben is szívtatok.Ha meg Újvárosi akkor meg JUNIORBAN , IFI-ben is. Nyugodj meg és szokjál hozzá mert OTT munka folyik nem ROYÁL VODKA
Két és fél év után először tudott idegenben nyerni a Miskolc a rendes játékidőben, ha az Alba Volán farmcsapata elleni mérkőzéseket nem számítjuk. FTC elleni 3-1-es sikerük mindkét csapat szerint megérdemelt volt. A Dab.Docler a végjátékban verte a Vasas Bp. Starst…..
A Bp. Stars honlapja arról tájékoztat, hogy Hardi Richárd és Márton ősztől nem idehaza, hanem a híres kanadai Notre Dame College-ban folytatja pályafutását. Az ifjúsági és a serdülőválogatott meghatározó csatárai hosszú távra terveznek a tengerentúlon, és már az…..
Pék György szövetségi edző készségesen állt rendelkezésünkre, és tőle szokatlanul hosszasan értékelte az ijesztő eredményű magyar–olasz mérkőzésen látottakat."Ez az olasz csapat minden csapatrészében, a játék minden momentumában jobb volt nálunk. Nem lehet azt…..
korongos4 2008.12.19 08:56:50
Sziasztok. Nekem Pék hozzá állásával nincs bajom, aki kinevezte azt kéne itt b@sztatni.Régen a gúny neve is arra utalt amilyen a hozzá állása (Józsi).Az igazi baj ott van amikor a másod edző is egy idegbajos dilis ember Dobos Tamás személyében. Srácok ,nem Ők tanítottak hokizni titeket mindent bele.Hajrá !
A második játéknap után kettészakadt a mezőny az aalborgi divízió 1-es junior-vb-n, miután mindhárom meccset a papíron esélyesebb csapatok nyerték. A magyar válogatott hősies teljesítményt nyújtott, úgy tűnik, a fiatalok még jobban odatették magukat, mint egy nappal korábban…..
Javában zajlik a szavaztatás az 57. All Star-gálára. De mi egyelőre nem a döntéshozatal állásával foglalkozunk, hanem a korábbi gálákkal. Sorozatot indítunk, érdekes történetek közt szemezgetünk. És már megint új szerzőt avatunk, fogadják szeretettel. Kezdjük a hőskorral.…..
korongos4 2008.12.12 17:00:42
Ez nagyon jó !! A Jégkorszak szerzőinek új adalék milyen sz@r volt a hoki ! Mint írtam csak nyalnak a szerzők!
Jégkorong Jégkorszak 2008.12.01 08:43:00
Végre kiolvastam a Nemzeti Sport Jégkorszak című kiadványát. Röviden: jó, hogy ez a kiadvány van. Bővebben: egy kis savazás következik. Nagy nehezen végigrágtam magam a Jégkorszakon. Furcsa öszvér. Nagyjából tavaly május végére készen kellett volna lennie. Éppen ma láttam…..