Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regicipo

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polgári jog záróvizsgára készülve bevillant, hogy pont ma tíz éve vett őrizetbe a már akkor is "nagyon felkészült" és "független" ügyészség. Az az ügyészség, amelyet már akkor sem az akkori legfőbb ügyész irányított, hanem Polt Péter visszajövetelére készülve a megfelelő helyezkedésekkel készülő…..
regicipo 2019.02.11 16:40:56
@kvadrillio: De az, hogy te mit gondolsz, az sem jelent semmit. A probléma, hogy olyan országban élünk, ahol nem lehet megbízni a bírósági ítéletekben, ahol koncepciós perek zajlanak. Lehetséges, hogy HGY bűnös volt valamiben, de az is lehet, hogy nem. Rajta kívül ezt sosem fogja biztosan tudni senki. A bírósági eljárás azonban inkább cirkuszhoz hasonlított, mint jogi eljáráshoz. Szóval ahelyett, hogy felülünk a kamuhíradónak, érdemes tényeket keresni, akármennyire is nehéz. és bár tény, hogy a bíróság elítélte valamiért, de az is tény, hogy ettől még pont annyira lehet bűnös, mint ártatlan.
A német Energiewende kapcsán jellemzően két vélemény szokott egymással ütközni: az egyik szerint a német energetikai forradalom megkerülhetetlen és szükséges volt, a másik szerint pedig a nagy német zöldülés csupán egy politikai humbug és igazából mindenki csak szív vele. Mint minden sarkos…..
  A minap elgondolkodtam azon, hogy akárhányszor azt érzem, végre nyugi van, és kerek a világ, mindig történik valami, ami az egész rendszert felborítja. Vajon hányszor kell egy élet alatt komolyan újratervezni?..
Egy védtelen - és ártalmatlan - embercsoportot pécézett ki a kormánypropaganda, és goebbelsi módon uszít ellene. Eddig a menekültek, migránsok, arabok, mostantól a hajléktalanok a fő ellenség. Aztán persze ha erőszakba és emberhalálba torkollik a gyűlöletkeltés, akkor széttárják a kezüket, mint…..
regicipo 2018.11.09 14:33:39
@abcdefghijklmm: A náci propaganda sajátja volt, hogy ostobaságokat, részigazságokat állított tényként, ezzel a társadalom egyes részeit a másik része ellen fordította.

Én sem örülök, hogy hajléktalanok szarják tele az utcákat, és bűzlenek mindenfelé, de nem hinném, hogy a kormány törvényalkotásakor akárcsak a szándék meg lett volna, hogy a hajléktalanságot hatékonyan kezeljék. Megint csak egy gumicsont, amivel a társadalom még mélyebbre süllyed, és amivel megint ellehetnek a hülyék, amíg ők tovább lopnak, és építik a mára már nemzetközi üzleti hálózatukat.

Ha nagyon meg akarják ezt a problémát oldani, akkor még ki sem kell találni semmit, van, ahol ezt már megoldották. Nyilván akkor nem nagyon lehetne hónapokig ezt sipákolni. Érdemes lenne összeszámolni, hány szörnyű főellensége volt már a kormánynak az elmúlt években.

"Eurázsia mostantól mindig is az ellenségünk volt."
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..
  Érdekes, a kocsiban mindig az élet nagy dolgain elmélkedem. Idézőjel bezárva. Jelen esetben a társkeresőkön csőstül megjelenő ,,bonyolult kapcsolatban élő" nagyon nős férfiakon. És azon a fogas kérdésen, vajon kell-e jelezni egy közeli ismerősnek, ha a férje szembe jön egy ilyen oldalon. ..
A 444 TLDR rovata egy olvasmányos és felkavaró történetet hozott le egy szekszárdi középiskola diákjáról, Ákosról. A teljes cikket érdemes elolvasni: 444 - Iskolai diákcsínynek indult, szövevényes bűnügyet kreáltak belőle, de összefoglalnám röviden: A bukás milliószor felhasznált sablonjából két…..
regicipo 2018.08.09 07:27:53
@Punxsutawney Mormota: Az ilyen trollokat miért nem banolják az oldalról?
A munkaerőhiány egyik káros hatása: most aztán állást hirdet boldog és boldogtalan, okos és tudatlan... Nem is gondolva, hogy ehhez is érteni kell legalább egy kicsit. Amíg az állásportálok legalább jelzik, ha egy hirdetés nem megfelelő, a Facebook nem jelzi, cserébe ingyenes, tehát mindenki bátran…..
Reggel elindulsz egy átlagos kirándulásra és úgy érsz haza, hogy megőrülsz a látottaktól! Ritkán adatik meg ez az érzés, de ma megesett, bezsebeltem egy medve sziluettjét a Pilisben! Futnál, kiabálnál, fújogatnád gázsprayvel? Lehet, hogy egyszerűen az egymás iránti tisztelet kifejezése segített?!…..
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
regicipo 2018.08.01 10:57:49
@JKJ: Szerintem ne döntsük el előre kit mi fog zavarni. Ha majd valakit zavar valami, akkor jelzi. Engem például jobban zavar egy ciklámen öltöny, vagy egy műmájer sznob, mint egy expornós (vagy pornós, vagy kurva, vagy nevezzük, aminek akarjuk), amíg csak ül a széken és figyel. Csücsörítve issza a vizet? Komolyan? Van aki meg a moziban egy órán keresztül zörög a popcorn-nal és szürcsöli a kólát, aztán meg hangosan böfög. Aztán mégsem tiltják ki.
Nem tudom mikor lett a társadalmunk ennyire képmutató. Amikor Anna pornója kikerült a netre, annyian töltötték le, hogy belegebedtek a szerverek. Most meg nem mehet be egy estre, amiért fizetett, mert lehet, hogy majd csinál valamit? Nevetséges.
fáymiklós Az a nyomorult szex 2018.06.24 06:55:40
Furcsa módon tegnapra esett a születésnapja két muzsikusnak is, akiknek együtt kellett volna talán dolgozni, és mostanra hirtelen a lövészárok két oldalán találják magukat. James Levine ügye többé-kevésbé közismert, ifjak molesztálásával is töltötte feltehetően a szabad idejét, mindenesetre annyira…..
regicipo 2018.06.24 10:52:50
@Harvey Weinstein: A nő elnyert minden zenei és szakmai díjat, amit lehet. A szakmájában mindenki ismeri a nevét. Kőgazdag. Nem nagyon szerepel a fellépésein kívül nyilvánosan. Azt hiszem kicsi troll, annyira ostobaságot mondtál, hogy a fullgáz névválasztásod sem indokolja ezt a hülyeséget.
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
regicipo 2017.07.10 10:07:39
@kolompa lole 1111: Szánalmas, ostoba, korlátolt lúzer...
Régicipő A frank meg a hitelek 2011.08.04 11:38:00
Nem vagyok egy bankár típus, de mivel nekem is van hitelem frankban, olvasgatom az ezzel kapcsolatos infókat. Régen, amikor 5-6 éve felvettem a hitelt, akkor úgy tűnt, minden remek lesz. Gondoltam rá, hogy erősödhet a frank, vagy gyengülhet a forint, de a kamatkülönbség a forint…..