Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. B.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Derék republikánusként nem tudok nem röhögve tekinteni az angol királyi családra. Elképesztően szánalmas banda. Ennél már csak az angol nép szánalmasabb, amely megtűri ezt a Truman-showba oltott Barátok köztöt imitáló szappanoperát. Egykor az angol király/királynő valóban…..
Policity VV Mária 2011.10.15 10:50:00
A parlamenti patkó jobb oldalán, ideológiailag a jobb szélén ül egy nő, egy hölgy, egy képviselőasszony. Ő VV Mária. Ül egy nő, aki nem kémikus, mégis fejből tudja, hogy mi a tallium, az asztácium és a réz vegyjele. Ül egy nő, aki nem irodalomtörténész, mégis tudja, hogy…..
Dr. B. 2011.10.16 09:41:06
Al Farrow San Franciscó-i szobrász Reliquaries című sorozatában nehéz témát választott, szó szerint és átvitt értelemben is. Lőszert, illetve lőfegyvereket és/vagy azok alkatrészeit használja fel miniatűr templomok, zsinagógák, mecsetek építéséhez. A New York-i születésű…..
Dr. B. 2011.05.05 06:29:14
A kedvenc multink vérkomolyan veszi a klímaváltozást és a "Zöld Tesco" szlogent, amit magára aggatott. Sőt, ennek egy külön weboldalt is készítettek: "Vásárlóinkkal, dolgozóinkkal és beszállítóinkkal azért dolgozunk, hogy csökkentsük működésünk…..