Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csirko pasek

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
csirko pasek 2010.07.21 17:57:07
@horas: ezek szerint a kutyád ösztönösen képes arra, amit Superpippo tudatosan gyakorol :)
csodálatra méltó, hogy valaki olyan technikai képeségekkel, mint amilyen Pippo-nak van, világbajnok, bl-győztes és olasz bajnok :)
csirko pasek 2010.07.21 18:15:15
@horas: Pippo karakteres az biztos. Nekem pont azért tiszteletre méltó, hogy ennyire sikeres, mert ügyetlen, fizikailag gyenge, de úgy helyezkedik/érzi a játékot, hogy ilyen eredményeket tudott elérni. Annyi a lényeg, hogy olyan adottságokkal, mint az ővé, igazán nagy vari ennyi mindent elérni.
Busquets valóban nem túl karakteres, de egyrészt ez változhat, mert elég pubi, másrészt az ő "special skill"-je, hogy Barca nevelés.
Karembeu még a "kedvencem" ilyen szempontból, lévén ő is nyert vb-t, eb-t, bl-t...
csirko pasek 2010.07.21 18:40:50
@bz249: nagyon tud valamit :)
@horas: szigorú...
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
csirko pasek 2010.07.09 12:18:14
@popp: nem vagyok robot :)
Egy percig sem volt izgalom nélküli az utolsó csoportkör második napja, még akkor sem, ha szerző erre csak az utolsó pillanatban jött rá. A nap végére minden és mindenki a helyére került; a jók elnyerték méltó jutalmukat, a rosszak pedig egy-egy vuvuzelával a hátsójukban…..
Nou San Trafford Bradley, a jenki 2010.06.24 12:00:00
Bob Bradley sosem volt nagy soccerjátékos. Mindössze egyetemi foci jutott neki, és miután végzett, rögtön az edzősködésnek szentelte életét. Persze az sem mindegy, hol diplomázott, Bradley ugyanis a Princetonra járt, amelyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világ legjobb…..
Azzurri A medve nem játék 2010.06.17 11:33:00
Ez viszont az, gyertek, pacsáljunk egyet a homokozóban! 10 kérdésre várunk választ, hoztunk nyereményt is! Az első helyes megfejtő több kilónyi, az egész vb idejére elegendő rágcsát nyer, mert tökmag (kesudió, pisztácia, szotyi stb.) nélkül a meccs olyan, mint a Dallas Bobby…..
csirko pasek 2010.06.18 08:39:41
@Hódos Hajnalka: Paolo Maldini játszott 719 bajnoki és kupameccsen a Milanban. Franco Baresi, minden idők legjobb játékosa pedig 531 bajnoki és 97 kupamecssen :P
csirko pasek 2010.06.18 10:03:58
@Hódos Hajnalka: @Bianconeri88:
Akkor a könyv Gutenberg és 2007 közötti számokat tartalmazhat :)
No offense, de a kérdésben: "ezzel a teljesítménnyel ő tartja a rekordot". Ahogy Bianconeri is leírta, Maldini több meccsen játszott, mint Baresi, vagyis ő tartja a rekordot.
Jó vasalást :)
csirko pasek 2010.06.18 11:53:02
@Hódos Hajnalka: hüjeHajizni semmiképpen sem akarok, inkább kösziHajni a blogért és a kvízért :)
csak Baresi a kedvenc focistám, a Milan pedig a kedvenc csapatom, és muszáj volt okoskodnom egy kicsit ;)

u.i. a fekete lovag tényleg mindig győz :)
Egy ilyen varázslatos meccs után lehet bárkinek is oka a bánkódásra? Ha meg kellene neveznem a tökéletes, végletekig lecsiszolt védekezés és csapatjáték mintapéldáját, akkor az a népi Korea első félidőben bemutatott játéka lenne. Szívmelengető volt látni őket, ahogy szinte…..
Már csak pár óra és 44 év után újra pályára lép világbajnokságon a Koreai NDK csapata! Ebből kifolyólag hirdetnénk meg az induló versenyt, hogy méltóképpen tudjuk fiainkat a győzelem útjára segíteni. A kommentelő elvtársak segítsége így felbecsülhetetlen segítségű…..
csirko pasek 2010.06.15 15:46:48
@Park Ban Dug: Inkább tisztelet ;)
Illetve azt hiszem természetes, hogy nekünk koreaiaknak mindenről ugyanő, a Kedves Vezető jut eszembe :)
Háromszoros éljen a Kedves Vezetőnek!
Míg a világ jelentős része úgy várja a holnapi napot, hogy bemutatkoznak a vb örökös sztárjai, a valóban remek brazilok és nem az a kérdés hogy nyernek-e, hanem hogy azt hány góllal teszik, addig a mi közösségünk pontosan tudja, az az este bizony a vörös diadal világhírű…..
Komoly szavakat fogalmazott meg a napokban Son Kwang-Ho, aki a helyettes vezetője hazánk futball-szövetségének: "Észak-Korea fogja megnyerni a vb-t! Szeretett vezetőnk, Kim Dzsong-Il támogatásának és útmutatásának köszönhetjük eddigi sikereinket és a trófea megszerzése is…..
csirko pasek 2010.06.14 14:12:36
@Park Ban Dug: Szavaid hízelgőek, de népünk igaz bölcse a Kedves Vezető! Alázatos mentalitásodra pedig a Kedves Vezető is büszke, hiszen nincs is szebb annál, mint mikor a nép egyszerű gyermeke nagy vezére kedvére tehet!
A Kedves Vezető ihlette humor gyöngyökért pedig külön hálával tartozunk neked!
csirko pasek 2010.06.14 14:29:01
@Yooha: a Népi Koreában nincs helye a cenzúrának! Mindenki szabadon mondhatja el véleményét. Az, hogy a nép azt gondolja, mint a Kedves Vezető, csak azt jelentheti, hogy megértette a Kedves Vezető gondolatait, hibátlan érvrendszerét.
Ezért is tartanak szabad választásokat, hogy a világ fejletlenebb része is láthassa, hogy micsoda békében és egyetértésben van a koreai nép.
csirko pasek 2010.06.14 20:34:00
@_Szom Ki-Van: @_Toto_: Hatalmas élményt jelent számomra, hogy ilyen csillogó elmékkel folytathatok diskurzust az élet, vagyis Korea igazán fontos dolgairól.
Úgy vélem ezért is mély hálával tartozom a Kedves Vezetőnek!
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..
csirko pasek 2010.06.10 15:02:20
1. Aranyláb, avagy a torna legjobb játékosa: Lucio, mert a brazilok remek védekezéssel nyerik a vb-t, a védelmet pedig Lucio irányítja, ráadásul 2 góljával a házi góllövőlista 3. helyét is megcsípi.
2. Déja vu - most is, avagy most sem: a spanyolok klasszikus vb-formájukat hozzák, és a meggyőző csoportmeccsek, valamint a portugálok leverése után kikapnak a tanulatlan többség által lesajnált olaszoktól.
3. Faszipánt, avagy a vébé legjobb meccse(i): Természetesen a brazil-holland 3-2 lesz a negyeddöntőben.
4. Fekete Ló - nem sokáig bújhat már: Szerbia megmutatja, hogy melyik a legkeményebb tökű banda.
5. Hattyúdal - köszönjük, viszlát: Domenech-nek megköszönném a közreműködést, és hogy jobban meggyalázta a francia válogatottat, mint ahogy azt a legtöbb francia-ellenes tudta volna megtenni.
6. Hiányzó - kár érte: Ronaldo az isten. Rajta kívül a Cambiasso Zanetti párosért nagyon nagy kár.
7. Nagybőgő, avagy bukni csak nagyot lehet: Alap: Spanyolország és a klasszikus vb-forma.
8. Skandallum - a vébé botránya: a rablógyilkosságoknak csak közvetett hatása van a vb-meccsekre. Ezért a legnagyobb botrány abból lesz, hogy a koreai típusú játékvezetés ellenére sem jut tovább Dél-Afrika a csoportból, így lesz olyan kieséses meccs, ahol alig lesz meg a félház.
9. Üstökös - a torna felfedezettje(i): Chiellini és Özil, akik már ismertek, de a vb után fog úgy beszélni róluk a világ, mint akik a legjobbak közé számítanak a posztjukon.
10. Végjáték - kik játsszák a döntőt? Tiszta retró, 1970 után ismét Olaszország és Brazília küzd meg a Világbajnoki trófea végleges hazaviteléért, és sajnos megint a brazilok nyerik meg a döntőt (bár az csak 1:0 lesz)
csirko pasek 2010.06.10 16:12:52
@horas: Hiányzóknál meg felfedezetteknél elég hasonló állásponton vagyunk, viszont vicces, hogy torna legjobbjának nem egy Interes gondolja Lucio-t :)
Már csak néhány nap, és azokkal a kollégáiddal, osztálytársaiddal, szomszédjaiddal is a futballról fogsz beszélgetni, akik korábban olyan kijelentésekkel mértek súlyos csapást a nyúltagyadra, hogy „én mondjuk annyira nem követem a focit, de Del Piero miatt az olaszoknak…..
csirko pasek 2010.06.09 12:31:59
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
csirko pasek 2010.05.11 11:33:50
Beni, a gólvágó jogász fogalmazott meg olyan véleményt, amivel 100 százalékig azonosulni tudtam teljes két napig, míg értelme volt. Szerinte a Roma csak akkor lehet(ett volna) bajnok, ha nem botlik egyszer sem, ha viszont ezt megteszi, akkor a bajnokság utolsó 10 meccsét zsinórban…..
csirko pasek 2010.04.27 13:47:52
@Anthony (kick-ass): az EL azért nem fizet túl jól, az pedig, hogy mennyire értékes, nlzőpont kérdése, de nekem nyilvánvaló, hogy a Roma a scudetto-t az EL elé helyezte.
Az "eldobta" kifejezést pedig azzal árnyalnám, hogy nem akartak mindenáron kiesni, csak arról volt szó, hogy a scudetto-ra 100 %-kal nyomultak, és ennek rendelték alá az EL-t. Szóval ezt inkább a nemzeti kupákhoz hasonlítanám. Nincs olyan csapat, amely azt mondaná, hogy nem akarjuk megnyerni, csak éppen nem mozgosítanak sok energiát, mert vannak annál fontosabb dolgok is.
Fokozatosan megkapjuk válaszainkat a korábban feltett kérdésekre, ezen a hétvégén például két dolog dőlt el: egyrészt a Wolfsburg semmiképp nem fog indulni nemzetközi kupában, másrészt bajnoki helyezése alapján szinte biztos, hogy a Hamburg se. Pontszámban beérte a Schalke a…..
csirko pasek 2010.04.27 13:26:57
@mocsing: A Milan mellett további érv, hogy bevallottan Milan drukker. A gond, hogy a Milan nagyon kevés pénzből fog igazolni, sztem szinte teljesen kizárt, hogy lenne 30(?) milla rá. Ugyanakkor a Man Utd és a Juve is ki tud csengetni akár 30 millát, ha tényleg úgy érzik, hogy nagy szükség van rá, márpedig most úgy néz ki, h mind2 csapat viszonylag nagy/óriási bukóval is zárhatja az idei szezont.
Ami Dzeko árát illeti, nekem simán belefér a 30-40 milla is, lévén, hogy klasszis(közeli) nagydarab csatárból nagyon kevés van, Dzeko pedig nem csak méretét tekintve hatalmas, de 2lábas és viszonylag technikás is.
Hősünk 28 kép után felébred a kórházban, de senkit sem talál a kórteremben. Üres a folyosó, üres az egész épület. Kisétál: üres és néma az egész város. Elhagyott buszok, elhagyott utcák, elhagyott házak várják. Rorschach nem ért semmit, magányosan, rémülten ténfereg a…..
Esti Kornél: Hetekkel ezelőtt az itáliai és nemzetközi lazialék között is robbanásszerűen terjedt el az az elsőre hihetetlennek hallatszó hír, hogy az olasz labdarúgás egyik legnagyobb szurkolói csoportja, az Irriducibili felfüggesztette tevékenységét. Bár tudtuk – és…..
csirko pasek 2010.04.15 16:21:33
@imici77: +1
ja, és hajrá foci
Az elmúlt évek legnagyobb európai sokkja lenne, ha a Roma megcsinálná az Intert. 25 játéknap után nem az Interrel kezdődik a tabella, hanem a 23 meccse veretlen Romával, amely október vége óta 17 győzelmet aratott, és 2004 óta először vezeti pontelőnnyel a Serie A-t. Lesz-e az…..
csirko pasek 2010.04.15 15:11:26
@_benito: remélem nem lett csömöröd, és nem adod fel, mert tényleg eléggé összetett és izgalmas a topic ;)
Amit nem látok tisztán, hogy miért ne lett volna jelentős különbség a Juve és a többi csapat között, de remélem előbb-utóbb erre is fény derül.
Sztem a Paparesta-s eset csak egy a sok közül, nem csak a bírókkal történtek alapján gondolom, h nagyon nem volt tiszta, ami történt. Nálam a Zlatan-os sztori (elküldi a rákba, h miért lett 4 gólt egy meccsen, amikor nem ebben állapodtak meg) legalább annyira felháborító.
Arra akarok kilyukadni, hogy ahol tudta gátlástalanul manipulálta a dolgokat.
DE! azt mindenképpen hozzátenném, hogy szerintem Olaszországban mindegyik csapat próbálkozott trüközéssel, a különbség leginkább abból áll, hogy Moggi extra sikeresen nyomta a manipulálást. Vagyis morálisan (ha fociban egyáltalán van értelme ennek a kifejezésnek) kb ugyanaz a szint mindegyik csapat, mindenki akart ügyeskedni, de mivel messze Moggi volt a legprofibb ebben, így ő és a csapata a legsárosabb.
csirko pasek 2010.04.15 15:24:46
@_benito: Sztem Moggi úgy tudott sikeres lenni, hogy ő csinálta messze a "legprofibban", leghatékonyabban. És nem csak a manipulálást. Egy kicsit távolabbi perspektívából: az ilyen jellegű trükközés teljesen összefügg egy klub irányításával sajnos. Vagyis minden lehetséges eszközt felhasznált, hogy a Juve jobb legyen. Ennek része a transfer policy, ami Moggi és a triumviráus alatt valami elképesztően hatékony volt (azóta sem láttam ennyire profi, hatékony és eredményes átigazolást levezénylő edzőt/csapatot/stábot). Ezt azért tartom fontosnak megjegyezni, mert amennyirre profin tudta, hogy milyen játékosokat kell megvenni, hogy a csapat jobb legyen, és hihetetlen egységes "kerek" keretet kialakítani, annyira hatékonyan csinálta a féllegális/illegális ügyködéseket.
Szóval én úgy látom, hogy a legfőbb kérdés az, ugyanannyira ítéljük el mindegyik csapatot, mert mindegyik próbálkozott teljesen szabálytalan/tiltott dolgokkal, vagy nézzük meg, melyik mennyire volt hatékony, és ez alapján ítéljük meg a helyzetet.
csirko pasek 2010.04.15 15:53:38
@Mr.AT:
OFF
(huhh, ez megaoff, de...)nem, sztem ez olyan mintha egy drograzzia után elkapott tiniknél jobban megbüntetnék azt akinél 22 szart találnak, mint azt akinél csak 1-et, még akkor is, ha mind2 22-t akart volna :)

ON
és akkor a doppingbotrányról még nem is beszéltünk ;)
A Messier-katalógus 27. objektuma a Súlyzó-köd (M27), ami nem más, mint egy planetáris köd a Kis Róka csillagképben. 1764. július 12-én fedezte fel Charles Messier, aki M27 számon katalogizálta. Mindez természetese eltörpül amellett, hogy mi meg huszonhetedszer érkezünk…..
Mi is a huszonhatos számmal parádézunk körbe, de nekünk minden okunk megvan, hogy méltósággal viseljük, nem úgy, mint egyeseknek, akiket akár meg is nevezhetnénk. Ám mi ehelyett  rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami,…..
csirko pasek 2010.03.04 17:32:59
Mindössze három csapat volt képes nyerni a harmadik tavaszi olasz fordulóban, közülük is a Romának a hajráig kellett gürcölnie, hogy leverje a harmatos Sienát, de így is ők voltak az egyetlen csapat az első 6-ból, akik nyertek (az Inter meccsét elhalasztották). A két nagyobbacska…..
csirko pasek 2010.02.05 12:35:56
@ericcartmen: Iaquinta nem egy hatalmas spíler, de nem is kezdőnek viszi Lippi. Ő lesz az 5-6 csatár a keretben, aminek még megfelelő. Nem fog sokat játszani, de amikor pályára lép hajtani fog. Ráadásul róla nem tudom elképzelni, hogy azon feszkózna, miért nem játszik, szemben Cassano-val vagy SuperMario-val, akik bármikor beadhatják a sértődöttet, ami a csapat morálnak borzasztó. Szóval világmegváltást ne várjon tőle senki, de nem is ezért viszik ki.
Akár laposnak is nevezehetnénk a Serie A hétvégi fordulóját, ha nem lenne két fontos személyi változásunk, amelyek miatt muszáj kiemelt jelentőséget tulajdonítanunk a Genoa nápolyi vendégszereplésének, és a Juventus-Lazio kiesési rangadónak. Természetesen Zaccheronira és…..
csirko pasek 2010.01.31 17:50:07
@horas: ők kicsik, de ilyenből "nem sok fér el egy csapatban". Mellettük viszont védelemben: Pique, Csigrinszkij, Abidal, Puyol, kp: Keita, Busquets, Toure; elöl: Ibra, Henry (mind2 csatár penge, de Ibra: 195, Titi 188). Szóval a 3 kicsi penge mellett nagydarabok küldik. Szvsz ezért is tudják jól küldeni a látványos támadójátékot, mert fizikálisan sem tudják lenyomni őket.
Igen, drasztikus változtatásra lenne szükség, de a topklubok egyike sem vállal(hat)ja ezt be. Kompromisszumos/arany középutas megoldásnak jó lenne, ha egyszerre hoznánk el azt a 4-5 meghatároző kezdőt, akikkel megint a világ legjobb csapata lehetne a Milan. Ezzel a szezon első fele nagyon döcögős lenne, és vélhetően a serie a elúszna, de a dobogó meglenne, a bl-ben pedig úgyis a tavasz számít, amikorra összeállhatna a csapat játéka (bár ez megint csak vágyálom, nem fogunk ennyi pénzt költeni, és sajnos a koncepció is hiányzik).
csirko pasek 2010.01.31 18:58:50
@Hispan07: Az első fele abszolút igaz, eddig erőn felül teljesített a csapat. Abban meg csak bízni tudok, h a derby nem okozott akkora törést, h a szezon hátralévő részében ne tudjunk újra felpörögni.
csirko pasek 2010.02.01 14:29:03
@Hispan07: @horas: sztem Mancini frank lehet, tényleg ez lehet az utolsó esélye, h megmutassa, hogy inkább profi focista (mint amilyen a Romaban volt), mint Denilson öccse. És csere szélsőre nagy szükség van, mert Dinho kb végigjátszotta a szezont, és nagyon meglepne, ha nem lenne kisebb-nagyobb sérülése, Pato sérült, Becks pedig olyan lassú, h...
Szóval a bizalom csodákra képes, nekem meg nem maradt más, mint h reménykedjek abban, h kihozza magából amit tud.
Tudta az ember, persze, nem lepődhetett meg, de azért valahol sokkoló volt látni a Serie A 21. fordulójának hentelős horrofilmre emlékeztető végkifejletét, és még ennél is nagyobbat üt a következtetést, amit levonhat. Egy csapat van az országban, meg néhány dublőr, akikre…..
csirko pasek 2010.01.28 19:49:57
@touristique: helveg :D:D:D hogy ő mivel zsarolta az edzőit, h játszon? ;)
mondjuk a legviccesebb, h a dán játszott a legendás Milan-Inter 6-0-on
Semmi meglepő nem történt a Serie A 20. fordulójában, ami egyből meg is látszik az üveggömb teljesítményén. Mindenki folytatta, ahol abbahagyta, azaz ha elképzeljük a kis nyilakat, amikkel a táblázatokon jelölni szokták a csapatok irányát, a formákat tekintve mindenki mellett…..
csirko pasek 2010.01.20 19:17:43
@_benito: Szted tényleg a kerettel van ekkora gáz? A szezon elején még arról volt szó, hogy ezekkel a játékosokkal a scudettora kell menni. Fél év alatt ennyit gyengülhetnek ugyanazok a játékosok? Nem inkább mentális problémák vannak, ami azzal kezdődött, hogy a Juve idén úgy indult neki a szezonnak, hogy nyernie kell, ami azért elég nagy nyomást jelent?
csirko pasek 2010.01.20 19:20:38
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Totti többször nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a válogatottba, és nem felejti el azt a bizalmat, amit 2006-ban kapott Lippitől. Bár hozzátette, hogy ez Lippi döntése.
Vele ellentétben Nesta folyamatosan azt nyilatkozza, hogy nem tér vissza, és tartok is attól, hogy Lippi nem fogja tudni meggyőzni.
csirko pasek 2010.01.20 19:40:48
@_benito: igen, én is így látom. azt hiszem a szakmai stábra férne rá egy jelentősebb vérfrissítés. Nem csak Ferrarara gondolok, akit sztem hosszú évekig épített fel a Juve, nem véletlenül dolgozott sokáig Lippivel és akkor tették a kispadra, amikor már a keretet is elég erősnek érezték. Asszem ezt félnek feladni.
Ha a zergebaszó hideg nem is erről árulkodik, beköszöntött a tavasz. A 20. játéknaptól kezdődően már a visszavágókra fenekedik a Serie A mezőnye, ha már egyéb komoly izgalmat nem tartogat az első tavaszi játéknap. Szegény Siena újra a San Siróban találja magát, és a múlt…..
csirko pasek 2010.01.19 16:25:44
@Mr.AT: Hónapokig tartó karácsony/Katasztrófa (nézőpont kérdése) ami megy a juve-nél, de szerintem a legkisebb probléma a játékosállománnyal van. Kreatív játékos nagyon hiányzik a zebráktól (ADP nem bír végigjátszani egy teljes szezont, ráadásul, ha jól látom kegyetlenül összebalhézott Ferrara-val, Camoranesi folyamatosan sérült, Diego meg nyáron igazolt, szóval még szoknia kell a serie a ritmusát), mert összesen 3 ilyen spíler van (esetleg Marchisio, bár asszem ez inkább a Juve kritikája), szóval a középpályára és a csatársorba is mehetne 1-1. Ezen kívül még szélsővédőkből közepes a felhozatal, de sztem a többi helyen kimondottan masszív a keretük. Szóval valahogy az önbizalmukat kellene helyre pofozni, ami rohadtul nem egyszerű, de az, hogy idiótábbnál idiótább neveket dobnak be, inkább csak rombolhatja azt az esetlegesen meglévő minimális önbizalmat is, mert bohócokkal feltölteni a keretet, nem túl ambíciózus hozzáállás.
csirko pasek 2010.01.19 16:34:27
@horas: én sem gondolom, h Dinho fog még úgy játszani, mint a Barcaban, amikor a topon volt, de ezt nem is varom tole. iden eddig adott 8 golpasszt (ezzel vezeti a listat) meg rugott 9 golt. Hibátlan lenne,ha ezt tudná folytatni. Szóval eddig 100 %-osan elégedett vagyok az idei teljesítményével.
csirko pasek 2010.01.20 03:41:55
@horas: sajnos nem olyan atom a csapat, hogy ha nem nyerjük meg a derbyt és a bajnokságot, az hatalmas kudarc. Remélem ezt a szezont úgy zárjuk, hogy jó nyári igazolásokkal jövőre már ilyen célokkal vághatunk neki a szezonnak, de bármilyen jó formában is vagyunk, nem tartom túl sanszosnak, hogy megnyerjük a scudettot. De tetszik ez a maximalista hozzáállás és kívánom, hogy ne legyen igazam, nyerjünk vasárnap és a 38. forduló után a Milan legyen az 1. helyen :)
Lassan már ott tartunk, hogy az a ciki, ha igazat jövendölünk. Legutóbbi jóslási kísérletünk súlyos kudarca természetesen nem szegte kedvünket, és az év eleje újra jó alkalmat biztosít a baklövésre, amit metsző kegyetlenséggel használunk ki. Hajtás után egyrészt az…..