Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VV7 Atuska

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Október elsejétől a 98%-os végkielégítés-különadóval sújtottak akár természetben is kérhetik a munkaadójukat arra, hogy végkielégítse őket. Bár a végkielégítések után járó különadót legtöbben befizették, a kintlévőség így is tetemes. Ezért az Országgyűlés a…..
VV7 Atuska 2011.09.16 08:14:30
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
VV7 Atuska 2011.08.03 00:55:22
@LevLev: szerintem megállt a mercin, behúzta a kéziféket és fölmászott a tetőre vigyorogni
w Télapó nem jött el 2011.05.23 06:45:00
Magyarországot, hála istennek vagy ellenlábasainak, javarészt elkerülte a kereszténységnek (vagy bármilyen vallásnak) a növényszintre butított, szó szerint értelmezős, ultrabigott változata. Az Egyesült Államokban domináns fetrengős-karizmatikus, a mindennapos csodákat hirdető…..
Az új gumiszállító hat színnel jelöli különböző keménységű abroncsait. A szárazak közül a szuperlágy a piros, a lágy a sárga, a közepes a fehér, a kemény az ezüst. Az esőgumik közül a a narancs a teljes vizes gumi, a kék az intermediate, vagyis az átmeneti. A Pirelli…..
Május 1-től a négy karikával ellátott kocsik minden olyasmit legálisan megtehetnek, amiről még a kukásautók is csak álmodnak. (Figyelem! Illusztrációnkban termékmegjelenítés található! - Igen, fizetett cikk. Na és?)Kit ne bosszantottak volna már az egyirányú utcában…..
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
Az RTL Klub lassan úgy kezeli a Való Világ szabályrendszerét, mint a kormány az alkotmányt, ami tetszik nekik, azt betartják, ami meg nem, azt leszarják. Mindezzel csak az a baj, hogy a műsor szereplői egy ideje már joggal vakarhatják a fejüket: ha a Nagy Testvér gumiszabályokkal…..
VV7 Atuska 2011.02.04 12:36:33
@wino5: nem, még egyszer sem voltam a cigánysoron, nincs is a közelemben olyan. A Való Világot sem láttam egyszer se, nem is igazán értem, hogy ez valami 24 órában nézhető valami vagy olyan, mint a híradó és csak napi pár percben lehet látni. Igazából akkor lenne értelme, ha 24 órában nézhető lenne, de hol? Neten? Mert csak úgy lehet igazán kiverni a kefélős zuhanyzós jelenetekre, híradó formában sztem kényelmetlen.
Bár Mussolini felhőkarcoló építési kezdeményezéseit sorra lehurrogták az építészek, a fasizmus húszévnyi regnálása alatt 192 kisebb-nagyobb méretű, ma is élhető és szerethető települést hagyott az utókorra. "Mussolini az építész" Korabeli falfestmények montázsa. (Grafika: Falanszter.blog.hu)..
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
VV7 Atuska 2011.01.17 07:18:08
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
f1 Szélvédőt akar a FIA? 2010.12.23 16:48:00
Az olasz Autosprint magazin szerint a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA) a pilóták feje előtti védőplexi fejlesztésén dolgozik. A szélvédő állítólag elbírná egy 700 kilós kocsi ütését is, és megelőzhetne olyan baleseteket, mint például Felipe Massáé volt a Hungaroringen,…..
VV7 Atuska 2010.12.24 06:56:37
@TFL: féklámpa van az F1-kocsikon
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
VV7 Atuska 2009.05.01 05:03:24
@mutantleg: miért ne lehetne utódja annak, aki sisak nélkül szétloccsantja a fejét? Előtte is csinálhatott, akármennyi gyereket.
w A nácivadász mellélő 2009.04.28 05:00:00
Ahol egy forint az üvegbetét, ahol minden rég halogatott épeszűsítést azonnal és mindenkinek kompenzálni kell, ott a terrorizmus ellenszere a holokauszttagadás betiltása. Ebben értelmet keresni fölösleges és frusztráló. Nem azért öldösik valakik a falusi cigányokat, mert úgy…..
VV7 Atuska 2009.04.30 01:55:37
@Tóta W. Árpád: Ennek a "Lengyelek tilják?"-nak elég egyszerű volt utánanézni és sajnos nem rózsás az eredmény: en.wikipedia.org/wiki/Laws_against_Holocaust_denial

Mi még nem vagyunk rajta a (kulák)listán...
Hétvégén ismét elmotoroztunk a weissenkircheni veteránmotor és –kisautó hegyi felfutó versenyre (Seiberer Bergpreis), összesen 23-an jöttünk össze a túrára, oda 13 motorral hatoltunk, majd Kremsben csatlakozott hozzánk még egy magyar gép. De nem ez volt az igazán érdekes,…..
Képviselő Funky Ki ez a férfi? 2009.02.27 12:29:00
A teljes gazdasági összeomlást még csak túlélnénk valahogy, de Csodálatos Gyurcsány Ferenc helyett miért kell egy ilyen senkiházi szemüvegest ránk sózni??? Egyáltalán ki ez a férfi???..
A graffitit a modern városok katasztrófái közt szokták emlegetni, teljesen helytelenül. A falfirkások már a középkorban is aktívak voltak, és egyesek számára tényleg semmi nem volt szent. A Guardian újságírója egy 1644-es festményre hívta fel a figyelmet, aminek sarkában a kor…..
  Hivatalosan, törvényesen hamisítják meg a mérési eredményeket. Szakmai berkekben legendák keringenek a különböző rafinált, sunyi trükkökről, amik lehetővé teszik a manipulációt. Vélemények az azonos című cikkünkről...
comment:com Demcsák Zsuzsa odacsap 2009.02.01 15:29:00
Havas Henrik volt a műfaj igazi nagyágyúja: ő sértegetett egyszerű embereket élő egyenes adásban, bátran és büszkén mintha csak egy pénzügyminiszternek szólna be. Pedig ha már tévéműsorunk van, akkor nem csak kamera előtt fikát pöccinteni nem illik, de tanárnők…..
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
VV7 Atuska 2009.01.25 18:33:59
@Kutyi: Ha hő hatására megy össze a flakon, akkor azzal széndioxidot termel(tet)sz az erőműben. Biztos. hogy megéri még így is? Lehet, hogy a nagyipari zsugorító jobb hatásfokkal működik, mint a tiéd.
Steve Jobs visszavonul - jelentette be szerda este váratlanul maga az Apple vezérigazgatója egy közleményben. A múlt heti MacWorld előtt közzétett levelében még azt írta, hogy hormonproblémával küzd. Ezért fogyott nagyon sokat, ezért nem jelent az eseményen. Mai levelében már azt…..
VV7 Atuska 2009.01.15 04:20:24
Most már tuti, hogy a magyar internet legjobb fejei az Eropolis "erotikus közösségi portál" üzemeltetői, akik egy, a regisztráltaknak írott levélben azzal vádolták meg saját potenciális hirdetőiket, hogy miközben szenyó módon nem hajlandók hirdetni, titokban az…..
w Új rend – FAQ 2008.08.11 05:30:00
Miért nem jelenik meg a kommentem? A kommentek előzetes moderáció után jelennek meg, kivéve a chatttopikot. Ennek célja, hogy az érdemi, épeszű, az adott témára reagáló, közönségre méltó megjegyzések ne vesszenek el több ezer sor zajban, orbánozásban, komcsizásban,…..