Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antonia40 (törölt)

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ismerősöm helyzete nagyon hasonlít az enyémhez.Amint diagnosztizálták nála az autoimmun kórt, minden problémáját éveken át erre fogták, és a kezeléssel kis híján "megölték". Tisztelt Praxisblog!    Előre is elnézést kérek a hosszú levélért, de hat év…..
Antonia40 (törölt) 2013.02.05 10:45:50
@cenzorilla: hogy tudok privátban írni Avarritának??
Köszi!
Antonia40 (törölt) 2013.02.05 10:47:01
@cenzorilla: köszi, de közben rájöttem.
Antonia40 (törölt) 2013.02.05 12:46:51
@karcsibácsi: Csak most volt időm elolvasni a hozzászólásaidat és most látom hogy doki vagy. Ha én okos vagyok:) ahogyan te állítod, te meg egy pénzéhes, rosszindulatú ember. Miért fáj az neked, hogy a konzervatív orvoslás nélkül sikerült meggyógyulnom??? Talán mert nem tömködtem tele a kedves kollégáid zsebeit a gyógyszergyárakon keresztül?? Mindenki tudja hogy az antibiotikumok és a szteroidok felírása után jattot kaptok a gyógyszergyáraktól. Van fül-orr-gégész barátom aki azt mondta, hogy van olyan kollégája aki minden problémára ugyanazt az antibiotikumot írja fel mert azután kapja a jutalékot a gyártótól.
Nem érdekel a gúnyolódásod és a véleményed sem! Tudom, hogy az orvostudomány mai, hivatalos álláspontja szerint az asztma gyógyíthatatlan betegség. Nos nekem sikerült kigyógyulni belőle, egy természetes szer segítségével mindössze 3 hónap alatt max. 7500 Ft befektetéssel. Akkor is ha ez neked borzasztóan fáj.
Pézsma A nyomorultak 2013.01.15 19:35:12
A Bayer-ügy utóélete pontosan megmutatja, milyen rugóra jár az elmúlt évtizedben tragikusan lezüllött politikai kultúra óraműve. És azt is, miért borzalmas és folytathatatlan ez a gyakorlat. Ismét elveszni látszik egy esély arra, hogy a társadalomban meginduljon a problémák és…..
Antonia40 (törölt) 2013.01.16 13:30:09
@kritikusolvaso: Hát ez zseniális megoldás volt, gratuálok! Lehet hogy a te gyerekedet már nem szekálták többé a kicsi barna gengszterek, de bokszolóként végignézte frankón hogy másokat vegzálnak, péppé vernek stb? Mondjuk ezek a kis szörnyek már 10-12 évesen késsel járnak iskolába, úgyhogy én inkább sikítva kivettem volna az iskolából a gyerekemet és akkora balhét csapok hogy a Marsig elér.
Bayer Zsolt egy brutális támadást etnicizált a napokban, és ez ellen tüntettek ma fiatalok a Magyar Hírlap szerkesztősége előtt. Korábbi népirtásokra utaltak, amelyek mind úgy indultak, hogy emberek embertársaikat állatnak nyilvánították, így mentve fel magukat mindenfajta olyan…..
Antonia40 (törölt) 2013.01.09 11:04:23
@wilson77: Wilson te egy nagy fasz vagy! Én is csak egy 8 keres kiadós sétát tudok neked javasolni egy kis tapasztalatszerzésre! Vagy elég ha a legnagyobb tömegben megpróbálsz felszállni a négyes-hatosra a Blahán. Majd szépen arréb lökdösnek jó nagy cifra káromkodások közepette az integrálódni vágyók! mert annyira tudnak viselkedni. Kacag a májam , hogy az oktatás felé vegyük az irányt. Hány éve próbáljuk már ezt?? és totál csőd az egész mégse tudnak emberként viselkedni. Tudod nekem már csak attól is görcsbe rándul a gyomrom ha arra gondolok hogy a Blaha felé kell vennem az irányt BKV-val mert rettegek hogy a mocskos kezével arréb löka büdös cigány.
És érezted már azt a páni félelmet amikor az egyirányú utcában szembejön veled egy autó kigyúrt cigányokkal tele? (Pedig 1700 kg vas véd és mégis rettegek) És látod az arcukon az érzést hogy dögölj meg és takarodj az útjúkból?? Nekik mindent lehet ez az ország az övéké ugye??
Antonia40 (törölt) 2013.01.09 14:39:58
Az agyhalott tüntetők utolsó mondata: " Úgy éreztük fel kell emelni hangunkat honfitársaink védelmében mert nem hagyhatjuk hogy embertelenség uralkodjon országunkban."
Persze, a bestiális bűnőző véglényekért aggódnak. De az hogy hány kisöreg hajtja úgy álomra a fejét ebben az országban hogy retteg hogy éjjel rátörik az ajtót, hogy agyonverik utolsó fillérjeiért, hogy megerőszakolják, hogy rágyújtják a házat, hogy ha templomba megy kitépik a kezéből a táskáját a purdék, hogy kővel megdobálják (lásd Gyöngyöspata) hogy megfenyegetik hogy rágyújtják a házat ha feljelentést tesz miután kirabolták. Hogy leszedik a keservesen megtermelt termését és hiába dolgozott, fáradt, hogy minden mozdítható ellopnak az udvaráról. Ez nem embertelen?
Hogy a metrón nem mersz ránézni a cigány "honfitársadra" mert rádordít hogy mit bámulsz köcsög? Hogy beülnek az orvosi rendelőbe hordástul és ordítanak mint a sakál és senki nem mer rájuk szólni? Hogy rágyújtanak a héven, metrón villamoson és mindenki csak behúzza fülét-farkát és senkiben sincs kurázsi rájuk szólni mert tudja, hogy a fegyvertelen cigánynál csak egy kés van?? Hogy amikor már kinn van a rendőr a kocsmában akkor szúrják le a második sportolót a rendőrök jelenlétében? Hogy rendőrökre is rátámadnak bármikor gondolkodás nélkül? Ez nem embertelen? Hát milyen országban élünk?? A k. életbe??
„A lakosság szolgálatában” végzett megfigyelő tevékenység leple alatt etnikai, nemzeti hovatartozás alapján félemlítenek meg gyerekeket, zaklatnak felnőtteket egyenruhások Magyarbánhegyesen. Az elhangzottak alapján úgy tűnik, mintha a rendőrség nem védené meg a helybélieket...
Antonia40 (törölt) 2012.12.13 09:31:33
@derrickfelugyelo: MOndd te hol élsz, melyik bolygón? Az hogy a nagy magyar valóságról fogalmad sincs az világos. Ajánlom hogy a legnagyobb zsúfoltságban próbálj meg a Blahán felszállni a 4-6-osra aztán majd ha arréb lökdösnek a cigányok (mert épp útjukban vagy) nagy káromkodások és édesjóanyád szidalmazása közben akkor majd próbáld meg szeretni őket. Nekem konkréntan többszöri ilyen élmény után már csak a gyűlölet maradt. Lassan már ott tartok hogy bocsánatot kérek a rézbőrűektől hogy élek és útjukban vagyok. Először is meg kéne tanulniuk emberként viselkedni, csak az a baj, hogy már hány száz éve próbálkozunk, könyörgünk nekik, de valahogy mégse megy ez a hatalmas mutatvány nekik. Vagyis a nagy részének nem megy.
A mai nap igen meglepő, na jó, nem meglepő, hanem megdöbbentő dolgot olvastam. Orbán Viktor azt találta mondani, hogy "A közszolgáltatások nem arra valók, hogy abból valaki pénzt keressen, ez a szektor nem a profit világa". Ez jól hangzik, feltéve, hogy ez az igazság. De az…..
Antonia40 (törölt) 2012.12.07 11:53:02
@Mária: Már miért is kellene szégyellni magamat? Egyáltalán nem akarok ingyen semmit sem, csak reális árat szeretnék fizetni a közmű szolgáltatásokért. Szerintem neked kéne szégyellni magad hogy a külföldi tőkés zsebeit szeretnéd tömködni, ahelyett hogy a szerencsétlen magyar munkanélkülit sajnálnád aki nem tudja kifizetni a fűtésszámláját vagy az átlagember aki nettó 150 -ből az is csak nyögve tudja kifizetni a panel rezsijét. Tudom mert vannak pedagógus barátaim akiknek csökkent a fizetése Orbánék adóreformjának "hála" és a férjem fizetése is csökkent mert állami intézménynél dolgozik sokkal kevesebb pénzért mint én .
Nem kötelező Magyarországon szolgáltatni, akinek nem tetszik mehet vissza a hazájába, ott akarjon nyerészkedni nem rajtunk ahol a többség csak vegetál, de nem tud megélni normálisan a fizetéséből.
Antonia40 (törölt) 2012.12.07 11:57:06
@Borenbukk: A közös képviselő azt mondta hogy nincs értelme napkollektorokat telepíteni a ház tetetjére mert a Főtáv egyáltalán nem veszi figyelembe az általunk melegített víz energiáját, ugyanannyit számláz ki mintha semmit sem termelt volna a minapkollektorunk. Bár lehet hog yő is rosszul tudja.
Antonia40 (törölt) 2012.12.07 12:07:01
@Mária: Multinál dolgozom, az egyik leggazdagabbnál (irigykedj nyugodtan, Magyarország egyik legjobb munkahelye idén is, rémlik valamI?) tényleg jó meleg van, a kávémat szürcsölöm, amit a 300 ezer forintos gépből főztem:). Irigyekedj csak nyugodtan libsikém és aggódj tovább a franciákért. Én megyek vissza dolgozni és inkább az átlag magyarért aggódom, pl. a barátaimért. És az elesettekért is.
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Antonia40 (törölt) 2012.11.05 09:56:17
@wmiki: Elég érzéketlenül fogalmaztál, látszik hogy nincs gyereked! Nem, egyáltalán nem mulatságos, mert engem is -szülőként - igenis felzaklatott hogy másnak a gyerekét megölték. De te ezt nem érheted hiszen biztosan nincs gyermeked. Én is gyilkossá válnék ha a legrosszabb megtörténne a gyerekemmel, ahogyan már más is írta. Szereintem ha valaki aljas indokból és/vagy előre megfontolt szándékkal öl, kiírja magát a társadalomból és joga van a közösségnek elvenni az életét. És Marian Cosma és Szögi tanár úr gyilkosait is fellógatni! Nem vagyok hajlandó ezeket a mocskokat eltartani!
2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most…..
Antonia40 (törölt) 2012.10.30 10:45:42
@rezvez: zsenikém, sokkal többe kerülne, ha vonattal utazna 200 kmt-t tekintve hogy öten vannak, van három gyereke anyahajókabinajtóhajtogatónak. Még a mávos családi jegynél is olcsóbban kijön ha autóval megy látogatóba vidékre.
Szóval nem az átlagpolgárt kellene arra bíztatni hogy adja el az utolsó értékét is hanem a kedves vezéreinket arra szorítani, hogy ne pazaroljanak, ne dőzsöljenek, pláne ha a nép, az istenadta nép nyomorog.
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Antonia40 (törölt) 2012.10.29 09:48:10
@xenuka: Ott a pont.:)
De nem kell cigányozni ahhoz hogy a cigányok a legocsmányabb káromkodásainkat ránköntsék egyszer tanúja voltam ahogy három cigánylány viháncolt a metrón és a velük szembe ülő szőke kislányra az egyik ráordított hogy "ne bámuljál, mit bámulsz te köcsög!". Sajnálom és szégyellem hogy nem szóltam rá semmit. De a fegyvertelen cigánynál csak egy kés van. ( Tudom náci, és rasszista vagyok.) Annyira primitív és agresszív fejük volt, hogy féltem tőlük.
Antonia40 (törölt) 2012.10.29 09:53:40
@mamacska56: Nem látod hogy mennyira gyanúsan viselkedett??
A szemben ülőnek ez feltűnt és levideózta. Jól tette.
Megszabadította a társadalmat egy herétől. Csak az a baj hogy a börtönben is majd nekünk kell eltartani.
Mai szerzőnk nem mostanában, hanem majdnem 30 éve vándorolt ki, Izraelbe. Nem volt egyszerű megteremteni az egzisztenciát két gyerekkel, de sikerült. Éva azt mondja (írja): minden nehézség egyúttal pozitív energiákat is jelentett. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Antonia40 (törölt) 2012.09.14 12:38:26
@Antonia40: Javítanám magam: 2000 óta...
Antonia40 (törölt) 2012.09.17 15:23:40
@Netszamuráj:

Az alföldi tanyavilágban nem voltak zsidó szomszédok, pláne a nagyszüleimnek nem. És különben sem volt szükségük a te őseid összeuzsorázott vackaira, tekintve hogy jómódú gazdálkodók voltak annyi földdel hogy később az 50-es években kuláknak minősítették őket.
Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten. Nem bírom a rosszindulatú embereket. Nagyon sajnálom ami zsidó honfitársainkkal történt, de ez az örökös zsarolása a társadalomnak már túl megy a jóízlés határain.
Antonia40 (törölt) 2012.10.17 11:46:10
@Netszamuráj: szerintem meg te vagy a gonosz hiszen én feketén fehéren leírtam hogy sajnálom a zsidó áldozatokat! tisztázzuk nem vagyok antiszemita, itt ül körülöttem mellettem számos izraelita kedves kollégám, az egyik nagybátyám felesége zsidó.
Én a mértékről és a társadalom gusztustalan zsarolásáról , a pofátlanságról beszéltem. A nagyapámat senki sem kárpótolta a szibériai hadifogsági évekért , és az elzabrált földekért, jószágokért is csak egyszer kaptunk filléreket. A zsidó szervezetek/magánszemélyek viszont már nagyon sokszor kaptak kárpótlást, idén 19 milliárdot a magyar kormánytól. Nem hiszem hogy amikor 400 ezer gyermek éhezik ebben az országban akkor még most is 60 évvel a szörnyűségek után kárpótolnunk kellene a zsidókat, hiszen már kaptak elég kárpótlást. Én is verjem a palávert, zsaroljam a kormányt, követeljek még pénzt még több kárpótlási pénzt, amikor van elég más baja az országnak?
Subba Eközben a Kossuth téren 2012.09.10 08:38:04
  ..
Antonia40 (törölt) 2012.09.11 09:36:49
@Yamahás gyerek Borsodból: Én a helyedben minimum felnyomnám a főnököt a NAV-nál. 50 milkás csónak, tuti hogy nem adózott tisztességesen. De a legnagyobb szemtelenség hogy téged mint alkalmazottat nem fizet meg, kizsákmányol, miközben ő dőzsöl. Undorító egy féreg. Névtelenül is lehet feljelenteni a NAV-nál.
Masszív össztűz alá került a Facebook egy közelmúltban napvilágra került eset miatt, miután gyermekvédelmi csoportok lelepleztek egy olyan "A pedofilok is emberek" feliratú Facebook oldalt, melyen egy felnőtt ballonkabátos férfi követ egy kislányt a sikátorban. A Facebook…..
Antonia40 (törölt) 2012.08.28 13:21:53
@Gondolkodni Próbáló Birca: Nemrégiben vizsgálták a pedofíliát és a tudósok megdöbbentő tényre bukkantak, a pedofilok száma legmagasabb a leg jómodóbb országokban: USa-ban, NÉmetországban, UK, Hollandia Svájc, Skandináv országokban. Kiemelkedően magas ezekben az országokban a pedofílok aránya míg pl.a legprimitívebb társadalmakban Pápua új Guinea-ban egyetlenegyet sem találtak. Minél szegényebb egy ország annál inkább elenyésző a pedofilok aránya. Mi következik ebből?
Szóval kétlem hogy ez genetikai betegség lenne mint a homoszexualitás inkább a jómodú barmok perverziója.
Antonia40 (törölt) 2012.08.28 13:36:36
@Gondolkodni Próbáló Birca: Persze, ezt én szoptam most ki az ujjamból. Az ELLE nevű színvonalas magazinban olvastam.
Ha végiggondolod ugyanez az összefüggés igaz a homoszexualitásra is. Ez is benne volt a cikkben. Minél jómódúbb, gazdagabb egy társadalom annál több benne a perverzióra, elferdülésre, szexuális szélsőségekre hajlamos egyed.
Kíméletlen harcot vív az ország a rasszizmus terjedése ellen. Nem elég, hogy a holokauszt-üldözési mániába belebetegedett hazai zsidóság birkózik az antiszemitizmussal, a közelmúltban amerikai legátus is vizsgálta és találta aggasztónak a magyarok rasszizmusát, nemrégiben a…..
Antonia40 (törölt) 2012.08.23 16:08:18
@genyamagyar: hogy hol és mikor jönnek elő a Holocauszttal? minden évben folyamatosan követelik és sajnos meg is kapják a kárpótlásukat, idén 17 milliárdot kaptak zsidószervezetek. Amikor ennyire szegény az ország ilyen körülmények között nem hiszem hogy - ráadásul 60 év után - még kárpótlás jár nekik. Az én nagyapám egy fillért sem kapott a szibériai szenvedéseiért.
Szóval szerintem ez szemtelenség a zsidószervezetek részéről ez a folytonos követelőzés, már kaptak elég kárpótlást.
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
Antonia40 (törölt) 2012.07.16 16:04:37
@Gumi: Egyetértek Gumival, az előítélet egyfajta önvédelmi reflexe az egyénnek és tapasztalaton alapul.
Szóval én sem lepődtem meg az elkövető származásán, valahogy egészen meglepő módon,..
Tegnap megkezdődött itthon a meleg olimpia, jövő hét szombaton pedig újra Pride lesz az Andrássy úton. Nem történik semmi azok számára, akiket ez nem érdekel. Pedig most is, ahogy máskor is, fontos társadalmi gondolatok csapnak össze. A csupán egyenrangú állampolgárként élni…..
Antonia40 (törölt) 2012.06.28 14:08:01
Én is feltenném a kezem. Élénken emlékszem a gusztustalan tangás s*ggrázógatós emberre, és az altestüket összedörzsölgető, aktust imitáló „párokra” és más hasonló gusztustalan jelenetekre az Andrássy útról. Szerintem ezek simán kimerítették a közszeméremsértés fogalmát. Miért nem tűnt ez fel egyetlenegy rendőri vezetőnek sem? Miért kell kitenni ilyen hányadék jeleneteknek a kisgyermekeket? Biztos volt egy csomó család, akik nem tudtak a felvonulásról és véletlenül belebotlottak a parádénak titulált orgiába.
Elég szomorú, hogy a sok okos, tanult, liberális, melegeket oly bőszen támogató ember közül senki sincs tisztában azzal, hogy a homoszexualitás elfogadása, természetesként kezelése milyen veszélyeket hordoz a fiatalokra nézve. Ugyanis a pszichoszexuális fejlődés mintakövető és minél több homoszexuális mintát lát maga körül a fiatal, esetleg belesodródhat a homoszexualitásba, még akkor is ha nincs rá hajlama. Egyébként a kutatások szerint a primitív, természeti népeknél gyakorlatilag nem létezik a pedofília és a homoszexualitás, ezeknek az elferdüléseknek az aránya a legnagyobb a leggazdagabb országokban. Elgondolkodtató adat... Magyarul minél jobb dolga van egy embernek, annál inkább hajlama van az elferdülésre.
Sajnálom azokat akikkel a természet csúnya tréfát űzött, de ez még nem ad rá okot, hogy félpucéran sokkolják a heterókat. Vonulgassanak a Hortobágyon. Vagy írjanak be a jóistenhez panaszra, ha cinikus lennék.
Szerintem meg kell nézni és beszélni kell róla.Majd húsz éve dolgozom és foglalkozom cigányokkal. Évek óta gondolkozom rajta, hogy meg kéne írni azt amit erről tudok, de sosem volt elég erőm hozzá, mert mindig amikor nekigyürkőztem eszembe jutott, hogy micsoda barmokkal kéne…..
Antonia40 (törölt) 2012.03.22 13:32:58
@nekemtökmind1: Szerintem ezeket az embereket a durva kényszerítő erővel kell integrálni egyre inkább ez a véleményem.
Tegnapi Metropol újság lehozott egy döbbenetes sztorit (olvasói levél): Mester utcában (9.ker) egy högy szemtanúja volt ahogyan egy 12-13 éves romafiú egy szembejövő 10 éves kisfiú kezében tartott péksüteményes csomagot felrúgta trágár szavak kiséretében majd cinikusan röhögött. A hölgy természetesen rászólt, erre a fiú reakciója a következő volt: felhúzta a pulóverét és rámutatott az övébe rejtett késre és közölte a ledöbbent hölggyel: "Kussoljá vén kurva!" Természetesen mindenki közönyösen eliszkolt, aki látta az esetet.
Ezek után én ma veszek paprika sprayt a military boltban...
Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Én is a Zepternél dogozom Decemberóta. Nekünk is ígéreteket tettek, hogy nem kell semmi után menni csak az irodában kell lennünk és az ügyfeleket fogadni. Minden az irodában fog történni. De ez sajnos nem így van. Mindent nekünk kell csinálni,…..
Antonia40 (törölt) 2012.01.24 09:39:44
@Ann1294: Nem akarok neked Aloe Verát eladni, de nekem minden bőrproblémámom segített szinte mindenre (mosóporok, öblítők stb.) allergiás vagyok, ekcémás is, és csodát tett velem az Aloe Vera, elmúlt tőle a kínzó viszketés. Továbbá a kezdődő epebajaimat is pár nap alatt meggyógította. Pedig én is szkeptikus voltam!
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Antonia40 (törölt) 2011.08.24 16:30:42
@Terror Dzsoni: + még azt is a főnök tudomására kellene hozni, hogy nem érdemes kirúgnia, mert bepereled, és a munkaügyi perek 99 %-át a munkavállaló nyeri. Szerintem meg kell "nevelni" ezt a zsarnokot, nem szabad hagyni hogy fittyet hánynak a törvényekre és kizsigerelik a munkavállalókat. Én 3x ennyiért dolgozom multinál, és a főnökeim iszonyú rendesen viselkednek. :-) Ráadásul no túlóra.
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Antonia40 (törölt) 2011.02.06 09:07:48
@szellemnyulszellem: Nem hiszem, hogy idióta lennék, azért mert képes voltam kigyógyulni az allergiámból a homeopátiának köszönhetően. Szóval szerinted akkor az egész családom idióta, mert mindannyian merészeltünk meggyógyulni. Te viszont egy primitív barom vagy úgy egyébként ha emiatt és ilyen ordenáré stílusban minősítesz másokat! Majd kíváncsi leszek, hogy ha allergiás leszel és nagy eséllyel 2040-ben az leszel (addigra minden második ember az lesz Magyarországon), akkor miben fogsz hinni, mert a konzervatív orvoslás csak szenvedtetni fog, de nem meggyógyítani!
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Subba Miki, veled mi van? 2010.05.12 08:45:00
Fájó szívvel látom, hogy Hagyó Miklós a napokban visszatért Mesterházyval ellentétben továbbra is szarik az internetre. Amúgy ez mit fejleszthet negyedik hónapja?UPDATE: Nem igazán tudom mi az a forráskód, mindenesetre az oldal rosszul van beállítva (hagyomiklos.hu/index.php) és…..
Antonia40 (törölt) 2010.05.12 15:05:48
@Magóg napján: ott voltál a közelébe és nem köpködted meg? Nem vagy igaz magyar hazafi. Én még bele is rúgtam volna. Ne Hawai-ozzon az én pénzemből a zsírdisznója!
Azért valljuk be, ez az ártatlan zarándok Miklós nem akármilyen tempóban nyomja ... Hagyó a harmadik, szintén budai ingatlanjának haszonélvezeti jogát a barátnőjére jegyezte be március 12-én. (Pont az Antall-interjú megjelenése előtt 1 nappal. Nem érdekes, hogy véletlenül a…..
Antonia40 (törölt) 2010.03.27 16:09:23
@hajdul: A mi pénzünkből. A mi verejtékünkön hízott meg ez a dagadt sertés. Remélem már gyűjti a vazelint, mert hamarosan beutalják egy kis szibériai önellátó üdülésre. a Jobbik börtönébe.
Nagyszerű, világviszonylatban is versenyképes fejlesztést vezetett be a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei ZRt.: utalványra adják a faszozást. Ez megkönnyíti mindazon vendégek dolgát, akik bizonytalanok abban, hogy hová is kellene elhúzniuk. A remek, értéknövelt szolgáltatásra…..
Antonia40 (törölt) 2010.03.02 12:19:17
@Don Bandi: az eltelt 15 évben már megváltozott a Gellért vendégköre, taták-nyanyák már nem járnak (legalábbis magyarok egyáltalán nem) mert 4 ezer forint körül van a beugró , szóval nem a magyar nyugdíjas zsebéhez van szabva! Tele van külföldiekkel, fiatalokkal és középkorúakkal. És én is jártam tavaly nyáron, de semmiféle bunkóságot nem tapasztaltam, sőt egy nagyon kedves úszómesterrel rendszeresen beszélgettem.