Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.cukijomi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fénykép:Név:Sz.TiborSzületési idő:1973Születési hely:BudapestLakcím:VII.kerületNyelvtudás:angol - jól megy, német - picit megyÁltalános iskola:Álmos Vezér Általános IskolaKözépiskola:(1988-1992) Arany János Épületgépészeti Szakközépiskola és…..
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
KékPáfrány fotózta a fenti kiírást valamelyik Corában, szerinte már hónapok óta kint van a tegnapi Tescós poszthoz hasonló tábla. Mondjuk a kisbetűs részt nem tudtuk elolvasni, lehet hogy náluk az óvszer kivétel? Nagyon reméljük. A Tescótól továbbra is várjuk a magyarázatot,…..
.cukijomi 2008.12.30 10:17:40
Egy jó tanács azoknak, akik legszívesebben szkafanderben érintkeznek a humanoidokkal: semmiképp ne nyissanak kisboltot! Az emberek folyamatosan kibe mászkálnak, és isten tudja mikor mostak utoljára kezet. A kiplakátolt törvény maximum a bolt személyzetének tisztaságát…..
.cukijomi 2008.12.29 16:36:48
@Impega: Valami zorgo ize. De csak ha fujja a szel.

Nah, befejeztem mara. Megyek shoppingolni. Veszek tejet. Szojat. Az igyis-ugyis savanyu.
Csak a keretes szerkezet miatt, karácsony utáni indításnak egy friss óvszer téma a Tescóból. Próbáltuk megkeresni a vonatkozó jogszabályt, eddig  nem sikerült még csak hasonlót sem találnunk, de egyébként is vagy fotoshop, vagy a Tesco kankóval akarja kiirtani a 18 év…..
.cukijomi 2008.12.29 15:14:58
@d.z.: Nem erted! Nem az a baj, ha terhes lesz. Hanem ha kozben elvezte is!
.cukijomi 2008.12.29 15:17:18
@kisgalád: Ott a pont!
.cukijomi 2008.12.29 16:33:14
@twiggy ramirez: Ez most celzas volt? Twiggy, vagy Rami? cuki
A dolog teljesen természetes, a világért sem kritizálnánk azt a banki alkalmazottat, aki félelmetes őszinteséggel rejtette el azt az üzenetet az ünnepi nyitvatartásról informáló cetlin, hogy 2-án pénteken akkor is zárva lesznek, ha formálisan esetleg ki is nyitnának. Ki nem így…..
Joooe nem merte beismerni a Homárnak, hogy marcipánfigurának vették a képen látható óvszert, de ha nem, akkor meg pláne durva. Az evolúció civilizációs ellenfaktora az éppen dugásra nem használható koton. Végülis ráírták, hogy "tréfás", úgyhogy ha valaki bizarr…..
Jorgos egy igen sajátos akciót átbaszást fedezett fel az Auchanban. A képen látható Wireless Console még véletlenül sem rokona a Nintendo Wii-jének, úgyhogy ne örüljenek, ennyivel nem ússzák meg a karácsonyt:A "Madaras Tesco" illetékesének a magyarázata szerint ez egy…..
Közkeletű legenda, hogy a reklámkreatívok, amellett, hogy szemtelenül sokat keresnek, mindezt úgy teszik, hogy közben ráadásul állandóan be vannak szívva. Én nem hiszek ebben, mert ha könnyűdrogokat használnának, egyszer-egyszer becsúszna valami váratlan megoldás is. Most azonban…..
.cukijomi 2008.11.25 12:47:16