Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izsi

108 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Nem lesz csekkadó és internetadó" - mondta Matolcsy. Sőt, engedve az EU nyomásának megszűnik az egykulcsos SZJA is, helyette nulla kulcs lesz, és az ÁFÁ-t sem lehet visszaigényelni, mert nem lesz. Viszont mindenki folyószámláját a NAV vezeti.A kormány tovább…..
  Kínai Kálmán most kivételesen otthon maradt, úgyhogy csak Tónival vágtunk neki az ígéretesnek tűnő sajtószabadság-tüntetésnek. Sokan voltak, kedvesek voltak. Az egyik demonstráló szerint nyolc év tüntetés irigység után végre ők is megmutathatták, hogy mit tudnak.…..
  „A vörösiszap nem veszélyes, egy erős slagozással el lehet távolítani”. Olvassuk ezt akkor, amikor azt sem tudni, hány ember veszítette életét a Dunántúlon azután, hogy deréknyi magasságban megindult egy vegyi anyaggal dúsított sárlavina. A helyszínen pánik…..
  Vona Gáborról eltűnt a politikus máz. Nem lelkes az eredménytől, de azért örül. Megígérte, hogy újra lesznek tüntetések és elárulta, hogy a parlament nyomasztja...
Bolhatojás 2.0 BL-szavazás 2010.09.15 15:36:16
..
  Tegnap kénytelenek voltunk kettéoszolni: míg egyikünk a Fővárosi Közgyűlés titánjai között garázdálkodott, másikunk a Lehet Más a Politika last minute akciójára látogatott ki, amelyet egy kietlen belvárosi helyszínen tartottak. Még mindig nem sikerült rájönnünk…..
Izsi 2010.08.27 10:55:07
  Mikroprofesszor mikroblogján olvastuk reggel a következőt:  „Meghalt egy magyar katonanő Afganisztánban. A TV2 Mokka c. műsora most ezért megszavaztatja a nézőket, hogy hazajöjjenek-e a magyar katonák Afganisztánból. Nyeremény: egy páros belépő a Sose…..
Izsi 2010.08.24 14:34:29
  Na jó, ne kerülgessük a forró kását, vágjunk a közepébe: tegnap Dúró Dóra villantott! Íme:   Ennyiből nyilván kiderül, hogy augusztus 20-án a Jobbik rendezvényére látogattunk ki, amelyet a Margitszigeten tartottak. Afféle kampánynyitóval egybekötött családi…..
A sztárklubok igyekeznek minél fiatalabb korban lecsapni a tehetségesnek tartott játékosokra, így van ezzel a United is, amely az Ajax tizenhat éves szélsõjét, Gyliano van Velzent csábítja. Ahogy az a videón látható, a játékos nem csak ügyességével, hanem…..
Bolhatojás 2.0 A falu csendje 2010.08.22 15:19:00
Hová meneküljek? Nem tudom. Régen jó volt. Régen csak egy femilifroszt volt. Mára kinőtte magát a zenélő autó-ipar. Egyik nap már hajnali 10-kor feltűnik a főutca egyik végén Clint Eastwood, a másikon Charles Bronson, meg egy raklap idegen kovboy, és egész nap fütyülik a…..
Bolhatojás 2.0 Lord - Képzeld el! 2010.07.29 06:00:00
Tudod, ha védtelen vagy, nincs már erõd, megfojt a gondolat, hogy nincs esély. Ne fordíts hátat magadnak mégse, ilyenkor megsegít a szenvedély.   Tudod, ha nincstelen vagy, fáradt az agyad, bolyong a sorsod, mint az õszi szél, ilyenkor vár egy igazi érzés, amikor álmot küld a…..
Hívnak a fények a hajnali csendben, vár a távoli messzeség. Várnak még rám elfelejtett percek. Hol az a hely, ahol értik, hol az a hely, ahol talán megértik, mikor fázik a szó és fázik már a lélek?   Refrén: Várnak még rám csodák, minden gondolat éget. Kell még valami,…..
Nyugalmam tõled soha sem volt, már nem kívánlak rég. Rajtam az égen nevet a Hold, élve leszek holt.   Kezdet a vég, éghet a szó, ma már üres a vágy is. Ahogy rám figyelsz, szemed a kéj, hagyj szeretni mást is! Volt sok álmom réges rég, de minden utca véges. Hagyj, az emlék…..
Ha egyszer elmegyek, majd mi marad utánam? Kopott cipõk, ruhák az ágyon. Ha egyszer elmegyek, majd megkérditek, mért mentél el?   Sietve indulok, de itt hagyom az álmom, hitem, dalom és minden vágyam. Lehet, hogy érzem majd a hiányotok, de vissza ne várjatok!   Ölel a…..
Mikor megáll a lépés, mert megroppan a jég, elfogott egy érzés. Ha elárul az, akiben hittél, nincs már több kérdés. Próbáld meg újra, mert elsodorhat a szél! Próbálj meg mindent megtenni azért, hogy mindig azt érezd, hogy szabadon élsz!   Mikor szökik az élet és elér a…..
Gyerünk, indul egy új nap, az élet még tovább száll velünk. Figyelj, csábít egy új nap, az utca is vár, mert ott a helyünk. Minden hajszolt, minden fut, csak a föld kering. Minden fáradt bajba jut, a nap rád legyint.   Igaz álmok a földre zuhannak és ébred már a tér.…..
Reszket a fény, nézd, hogy fázik a táj. Él a remény, álmodjál! Bámul a szem, fél, a semmibe néz, mikor vétkünk messze jár.   Döbben a szó, már nem bíztató. A képzeletem rég keresem.   Refrén: Ölel fenn az égben végre a tiszta béke. Bátran néz le ránk, soha nem…..
Tudod, a gondok mindig a sírig kísérnek, de nem veszed észre. Ha kell a földig rombolok mindent érted, vedd már észre! Nézz le rám, itt vagyok, bármit is kérj, mert nincs erõ, ami elszakít, soha ne félj!   Ha majd a világvége jön veled szembe, de nincs menedéked, mikor már…..
Beléptél úgy az életembe, olyan gyorsan, hogy nem vettem észre. Te lettél minden vágyam és minden álmom. Lelépek mielõtt belehalok, mert tudom jól, hogy letagadod, hogy én voltam minden vágyad és minden álmod.   Mikor olvad fel már jéghideg szíved? Még nem tudom.  …..
Más az élet, más a törvény, fél az áldozat. Énekelj vagy imádkozzál, más majd megszakad!   Elszédít a sok hazugság, rossz a jó irány, ha egy jó szó megtalál, majd rögtön fejre állsz!   Bármerre lépsz, néma a táj. Bárhová érsz, senki se vár!   Kóborolsz a…..
"Giganto-megalomániában szenved a kamaszkorát élő emberiség. Miközben a mammont imádja, piercingekkel ékesíti magát látható és nem látható helyeken, műkarmokat ragaszt magára a munkátlanság biztosítására, fülében agydugó a technika, s benna a ricsaj, kezében a…..
Agyhugykő Nők és a romantika 2010.04.07 20:06:48
Hát igen, próbálkozunk zöldágravergődni, mármint én, a romantika meg a nők. Nem, mostmár nem Dart Véder maszkban csajozok azzal a szöveggel hogy: "Lúúúúúúúúúúúúúúk van a seggemen" Többen mondták hogy nem csoda hogy nincs nőm... De én tudom a tuti csajozós…..
Szórakoztatóparkban - hullámvasúttal, körhintával és lovaglókkal a háttérben - mondta ki a boldogító igent egy koreai férfi. Választottja nem mindennapi „lány”: Fate Testarossa, a Mahou Shoujo Lyrical Nanoha-ból. Az eset szépséghibája, hogy az ara nem hús-vér ember,…..
Megjelent a Deák Bill, a király új lemeze, a Király meséi címmel. Miután ő nem celeb, elég kevés reklámot kap a lemeze (bezzeg mikor Ádok Zoli, meg Király Viktor...), ezért a médiaegyensúly jegyében szeretnék foglalkozni vele. Mit kell tudni Deák Billről? Rock-blues énekes,…..
18+ Két szőke cica lovagoljon rajtad,miközben tíz utánad kajtat.Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok,fonják át a nyakad fehér női combok.Boruljon a szemedre majd a pina bőreés a hiányzó hajadat pótolja a szőre! B.U.É.K!..