Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ScooHu

0 bejegyzést írt és 286 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indul a közösségi költségvetési tervezés! Az önkormányzat korábbi vezetése több mint húsz fejlesztést készített elő kiviteli tervekig, többségét közösségi tervezés előzte meg. Melyiket kezdjék elsőként? Küszöbön az idei költségvetés elfogadása, erről várhatóan a következő, februári ülésén szavaz az…..
Ma, 2018 március 13-án, 13 óra 41 perckor ez volt az egykoron szebb napokat látott portál címlapján, írta egy olvasónk, majd feltette a költői kérdést, hogy vajon mi a világrekord a témában. Ezt spec. nem tudjuk de pár napja a Pesti Srácok címlapján 21 alkalommal szerepelt a migráns/migráció. ..
ScooHu 2018.03.14 08:44:48
@NYJetsTD: Nagyon adom azt amit írtál!
"Azt hiszem a nőnap a legjobb alkalom arra, hogy bejelentsem: nem fogok részt venni a Stranger Things harmadik évadának forgatásán. Hogy miért? Mert kiállok a nővéreimért. A saját szememmel láttam, hogy két, nagy hatalommal bíró férfi verbálisan bántalmaz több nőt. Megígértem magamnak, hogy ha lesz…..
Olvasói levelet kaptunk központi problémakezelő emailcímünkre: Tisztelt műsorszerkesztők! Ma kb a tizedik adást néztem végig és meg kellett állapítanom,hogy ilyen méltatlan felháborító programot nem mostanában hozott Vajna úr televíziója. Amikor két egyszerű tüneményes játékos páros akik az…..
Hamarosan megszűnik Magyarországon a Fox csatorna, számolt be róla a SorozatWiki, az értesülést pedig a csatorna is megerősítette. Azt közölték, hogy április 30-ig lesz elérhető a Fox a hazai kínálatban. Vagyis a Walking Dead 8. évada, ami február közepén tér vissza, még végigmegy. ..
Pár éve futott a “Fald fel Amerikát!” tévésorozat, amiben a műsorvezető hatalmas adag ételeket nyomott be, gigaburgereket és csirkehús-halmokat, többnyire megadott (és nem túl hosszú) idő alatt. A sorozat most új címmel és új műsorvezetővel tér vissza, az Ember és étel Casey Webbel-bel, január…..
Kár, hogy 2017-et írunk. Ha 1999 lenne, a Honfoglaló tévés verziója akár az év meglepetése is lehetne, de így sajnos csak egy olyan vetélkedő, ami felett elhaladt a kor, amit nem a 25 év alatti generációnak csináltak, hanem az ötven felettieknek, akik viszont kurvára nem foglalkoznak vele, mert…..
ScooHu 2017.12.29 12:31:21
@BihariAttila: De jó, hogy van reakció a készítő részéről!!!! Ritka!
A felsorolt dolgok jól hangzanak és való igaz, hogy ez a játék tényleg inkább a civilekkel lesz jobb. Várjuk a januárt! :)
Az AMC-n március 29-től látható a The Terror című új sorozat, aminek első(?) évada tíz részben meséli majd el Sir John Franklin 1845-ös expedícióját, aminek során az Északnyugati átjárót igyekeztek volna feltérképezni (az Atlanti- és Csendes-óceánok közötti átjárót Alaszkánál), csak éppen nem nagyon…..
Alec Baldwin. Harrison Ford. Ben Affleck. Chris Pine. John Krasinski. Mind az öten voltak már Jack Ryanek, . Baldwin a Vadászat a Vörös Októberre című thrillerben, Ford a Hazafias játékok és a Végveszélyben című filmekben, Affleck a Rettegés arénájában, Pine pedig a Jack Ryan: Árnyékügynök című…..
ScooHu 2017.10.09 12:01:22
Az RTL Klub vette meg A Fal (The Wall) című vetélkedő licenszét, amit eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban mutattak be, elég jó számokkal. A vetélkedőt nem túl nagy meglepetésre Sebestyén Balázs vezeti majd. A Fal ötletét LeBron James kosárlabdázó cége…..
Van egy Magyar Termék Nagydíj Pályázat, amin a nyertesek a Magyar Termék plecsni használatára jogosultak, mert mi másra, Woolmark logót csak nem lehet rájuk sütni, ugye, ezt itt, viszont igen: Szép, tényleg, de nem menjünk bele az esztétikai elemzésbe, a lényeg, hogy ezt a címet, a Magyar…..
Folytatódik a Duna TV Egynyári kaland című sorozata; a hat részből álló második évad május 13-tól lesz látható szombat esténként. A második évad története egy év elteltével ott folytatódik, ahol az első befejeződött, azaz a fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza…..
Az Mmonline vette észre,  hogy a TV2 bespejzolta a liChi TV nevet is, amiben persze csak a félhülyék megtévesztésére van nagy cé ugye, és baszki, le a kalappal, ha már itt tartunk, ez az utóbbi 15 év legkreatívabb névadási húzása a magyar piacon. A TV2 bízik abban, hogy megnyeri a pert, amit  az AMC…..
Premier holnap este 21:25 RTL Klub, kb. arra lehet számítani, amit ebben az öt percben látunk...
Azt mondja az MTVA, hogy  A produkció a múltban is törekedett rá, és most is igyekszik elkerülni, hogy bármilyen elkötelezettségű hivatásos pártpolitikus szerepeljen a Maradj talpon! c. műveltségi vetélkedőben. Ez természetesen vonatkozik minden politikai tömörülés választott tagjára,…..
ScooHu 2017.01.13 09:45:54
@ScooHu: Közben olvastam a régebbi cikket, hogy elégé csúsztattak azzal, hogy a régi stáb castingolt. Sebaj, ettől még lehet megint ezzel a kifogással jönnek :)
Néhány évvel ezelőtt a norvég állami televízió szeretett volna indítani egy olcsó websorozatot, amin keresztül el tudják érni az a 20 év alatti korosztályt, ami egyre inkább telefont, tabletet és számítógépet nyomkod ahelyett, hogy a tévét nézne. Nem is költöttek rá túl…..
Nálunk nem túl ismert, de kiváló komikusok kölcsönzik majd a hangjukat a karaktereknek. Az új epizódok 2017-ben kerülnek fel a Disney XD-re: 21 félórás és két egyórás részt kapunk majd. Magyar szinkronhangokról nem tudunk egyelőre. ..
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Pontosabban a Vámpírkrónikákból, Lestat vámpír sztorijából, de úgyis mindenki a Tom Cruise-Brad Pitt-filmből ismeri Anne Rice legendás vérszívóját (a punkrock fanok meg pláne, a film egyik előzetesének a Dad Religion Infected című nótája volt a zenéje). A sorozat azért…..
Adam Richman, amerikai műsorvezetőt és színészt a Man vs Food című műsorban ismerte meg a világ, ami itthon először Fald fel Amerikát!, majd nemrég a Food Networkön Ember és étel címmel futott. A műsor nagyon hamar népszerű lett, Richman ugyanis nem csak az amerikai helyi…..
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
Január. Ezt ígérték, erről volt szó, ide lőtte be a CBS az új digitális platformot, a CBS All Access nevű streamingszolgáltatást bevezető sorozatot, a Star Trek: Discovery-t, amit a világ többi részén, így nálunk is, a Netflix terjeszt majd, pár napos csúszással az eredeti…..
Amikor a megrendelt cikket azt megelőzően írták, hogy kijött volna a nézettség, ugye. Mert a Hello!! állításával ellentétben a nézők nemhogy megszerették a Star Academyt, de menekülnek tőle, a napi műsorunkat a Showder klub, az Észbontók és a Dr. Csont ismétlései is verik.  ..
A bibliai témáknak már kismillió filmes és tévés feldolgozása készült, idén volt a Ben Hur-remake és a Risen (a feltámadt Jézust keresi egy római katona) is, a tévében az Of Kings and Prophets, szóval nem mondhatjuk, hogy nem foglalkoznak a szentírással Hollywoodban. Az NBC most…..
ScooHu 2016.08.30 10:38:51