Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vészmadár

2 bejegyzést írt és 899 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nyolcrészes sorozatra adott megbízást a Netflix az Erin Brockovich írójának, Susannah Grantnak. Az Unbelievable című sorozatot a CBS TV Studios gyártja majd, a két producer  Sarah Timberman és Carl Beverly lesz. Grant dolgozott már a CBS-nek egyébként az A Gifted man című sorozaton. A sztori…..
Vészmadár 2018.01.24 13:32:59
@exilis: ha minimálisan is megnézted volna az újságcikket, simán leköpnéd magad a kommented után. Gyökér.
Még tavaly adtuk hírül, hogy tévés vetélkedő lesz az egyik legaddiktívabb játék hírében álló Candy Crush Sagából: a látványosnak és szórakoztatónak ígért játékban kétfős csapatok vesznek majd részt, az adások egy-egy órások lesznek, és az első adás július 9-én kerül majd adásba a CBS-en. A fenti…..
Vészmadár 2017.07.05 13:59:45
@KiB99 powermetal.blog.hu: ugyan már, ez teljesen normális, összevetve egyes japán vetélkedők feladataival (most nem a Banzuke, vagy a Takeshi Castle, vagy a Ninja warrior féle normális vetélkedőkre gondolok:))
aeon flux meghalt bill paxton 2017.02.26 16:52:00
A 61 éves korában, szívelégtelenség következtében elhunyt színész nevezetes filmek mellékszerepeiben (A bolygó neve: Halál, True Lies - Két tűz között, Titanic - hogy csak James Cameron műveit említsük) és esetenként leading manként (Twister) is jeleskedett. Megbízható arc volt, és mint tudjuk: a…..
Régebben meglehetősen ritkán élt a korhatár-besoroló szerv a hüledezést, bizalmatlanságot, aggodalmat és megtorpanást keltő, 18-as korhatárral; mi sem jobb tanúsítvány erre, minthogy akadnak 16-os filmek 2000 előttről, amik DVD-n vagy a tévében 18-as karikássá léptek elő.Napjainkra azonban jellemző,…..
Vészmadár 2017.02.17 11:19:34
@agarik: na, akkor tőlem is:
Hetedik előtt nem nem volt érdemleges szerepe Brad Pittnek...persze, végül is csak pont egy évvel előtte volt az Interjú a vámpírral, előtte a River runs through in it - és akkor a Thelma és Louise mellékszerepét, vagy az úttörő, de egyébként nem túl jó Cool word-ot nem is említem. Pfff....

Azt meg regéld már el szépen, hogy a katolikus egyház mikor is feledkezett el "régen" a hét főbűnről...

Attól, hogy a véleményed tényként állítod be, majd erre alapozod az "érvelésed", még nem lesz igazad, de hogy hülyének fogsz látszani, az tuti:)
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
Vészmadár 2017.02.02 10:08:51
@Tristee: nyugi van, az megvan, hogy ez nem dokumentumfilm? Mi a jó francért nem lehet egy sima fiktív vígjátékot normálisan a helyén kezelni?
Az Angyalbőrben idején is tudható volt, hogy az nem mindenben az igazi honvédség, a Linda sem doku volt a rendőrség működéséről, a CSI/Dr. Csont sem a valós képet adja - erre jön, hogy dehát a vidék nem is ilyen igazából! Tök lényegtelen a valóság, ez egy fiktív vígjáték - amire szerintem piszok nagy szükség van...
( megjegyzés: szerintem az egyetlen valós sorozat az a Supernatural, csak hogy legyen mibe belekötnöd....XD)
Megvan ez a jelenet A Tanúból? Mutatunk valamit. A Médiatanács ma délben ült össze, hogy megtárgyalja az RTL Klub 30 százalékos tulajdonszerzési kérelmét a Central médiacsoportban, ami többek között a 24.hu kiadója is. A HVG szerint az Origo 11:35-kor ezzel a címmel jelentetett meg egy…..
Vészmadár 2017.01.24 15:37:56
@prokee: nézd csak meg a screenshoton jobb oldalon a Most felirat alatti időpontokat...az ugyebár az aktuálisan legfrissebb cikkeket mutatja. és az első cikknél nincs 11:52 utáni időpont.
Khm...
Eljött az újabb nap, eljött az idő, hogy megkezdődjenek a harmadik kör küzdelmei is. De még mielőtt erre sor került volna, délután három (este pedig egy) mérkőzés várt ránk még a második fordulóból. Lássuk mi történt az Alexandra Palace színpadán...
Vészmadár 2016.12.29 15:19:19
@adam_f: hát én most újranéztem a meccset, és nem láttam, hogy Barney sportszerűtlen lett volna.
Szerintem inkább a közönség zavarta Lewist - én úgy láttam, hogy eléggé Barney pártján álltak, főleg a kritikus 5-6-7 szettben... (legalábbis a hangosabb része)
Lewis pont a kritikus pillanatokban dobott picit rosszabbul (több olyan tripla 5-je is volt, ami súrolta a drótot...)
Mint minden évben, karácsony hétvégéje zsúfolásig telt premierekkel, ám az első helyet korábbi film foglalja el, mint oly sokszor. A kedvezőtlenül alakult naptár (szombatra esett 24-e) relatíve visszafogott nyitányokat szült, ugyanakkor az Énekelj! című animációs mozi kétségtelenül nyerte a futamot…..
Nálunk nem túl ismert, de kiváló komikusok kölcsönzik majd a hangjukat a karaktereknek. Az új epizódok 2017-ben kerülnek fel a Disney XD-re: 21 félórás és két egyórás részt kapunk majd. Magyar szinkronhangokról nem tudunk egyelőre. ..
A tengerentúlon alapvető vagy viszonylagos érdektelenségbe fulladó filmek legújabb tízesében animációs eszközökből fogy ki a tinta, idei nagyravágyók feneklenek meg és a történelmi csatározások ugyanúgy emésztik a pénzt és a stúdiót, mint a tudományos-fantasztikus ábrándok. Brendan Fraser megint…..
A sokat felemésztők újabb tízesének tagjai sokakat emésztettek, mégpedig olyan kérdések formájában, hogy milyen mélyre süllyedhet egy tengeralattjáró, hogy aranyat ér-e egy mestertolvaj vagy hogy kemény dió-e egy százmilliót kóstáló filmnek negyven mozinál többet szerződtetni? Val Kilmer, Harrison…..
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
Fiú óriáshüllővel, fiúk hangszerekkel, kispályás fiúk a nagyok között, egymás ellen forduló fiúk. Heti bemutatók...
Megjött az első trailer a Netflix új Marvel-sorozatához: a Jessica Jones sorozatban már mellékszereplőként feltűnő Luke Cage végre a saját feje után mehet, a premier szeptember 30-án lesz. A Cage-et alakító Mike Colter most is robusztus és tekintélyt parancsoló jelenség: a trailerben egy fél…..
Vészmadár 2016.07.22 16:01:48
@Giggsy: A most zajló COmic Con-on már ott volt az Iron Fist teaser trailere is - azaz kész a sorozat (vagy készül)
Plusz ott volt a Defenders teaser trailere is (ez a Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, meg Iron Fist féle csapat) - szóval lesz itt Heroes for Hire:)
A Molotov-Ribbentrop paktum értelmében Sztálin szabad kezet kapott Hitlertől, hogy a Finnország rovására terjeszkedjen. 1939 október elejétől megindultak a tárgyalások Finnország és a Szovjetunió között, azonban Sztálin olyan követelésekkel állt elő, amelyek Finnország számára elfogadhatatlanok…..
A héten volt orkos csütörtök, azaz a Warcraft-film hazai premierje. Arról pár hónapja hosszasan beszélgettünk, hogy jó videojátékos filmadaptáció még nem készült, ugyanakkor a Warcraft büdzséje és a rajta dolgozó menő rendező, Duncan Jones (Forráskód, Hold) némi reménykedésre adott okot (aztán a…..
Vészmadár 2016.06.02 14:09:29
@Renok: tessék:
www.theouterhaven.net/2016/04/warcraft-movie-will-not-follow-lore-spots/

és én valahogy az ennyire kukacoskodó rajongói szemlélettel nem tudok eggyüttérezni.
Jómagam akkor LOTR rajongó vagyok, mint ide Mória, de egy szolid hörgésen kívül nem okádtam epét azon, hogy pl Glorfindel kimaradt a Gyűrű szövetségéből. Pedig a kedvenc karakterem mind a Szilmarilokban, mind a preGyűrűháború előtti részben. Helyén volt Arwen? igen. A gázlós jelenet remek lett? hajjaj, de mennyire...akkor csak picit fáj a szívem Glorfindel miatt.

Itt meg tényleg már csak abba nem kötsz bele, hogy miért más a "jó" orkok bőrszíne.:)
Azt is figyelembe kell venni - már szerintem - hogy a filmnek NEM csak a hardcore rajongóknak kellene megfelelnie, hanem a casual, vagy akár tudás nélkülieknek is. Ez így nehéz - azaz valamit valamiért elven fel kell áldozni egyes részeket.

Garona karakterével kapcsolatban - a király megölésénél teljesen VikMorroHun véleményével értek egyet, amit ott leírt, én is írni akartam.

Ragnar...izé...Lotharról meg pont ellentétes a véleményem - szerintem a film egyik, ha nem a legjobb szereplőválasztása volt. A börtönös kis monológja ("már jól vagyok!"), a végső összecsapás, illetve pl a farkasos jelenet nagyon is jó volt. Simán hozta azt a vezért, akit bárhová követnék...(For the Alliance!, és vesszen a Horda!:))

Külön kiemelném részemről a film látványvilágát - az ork épületek, tábor olyan volt, mint emlékeimben a Warcaft 1-es épületek - alig jött le a vigyor képemről, főleg, amikor madártávlatból néztük az orkok özönlését.
(És akkor itt most jelezném, hogy akarok egy Starcraft filmet!!)

A történet, párbeszédek döcögésével egyetértek, nálam ez a film 10/6,5. Régen volt ilyen jó fantasy a moziban....
A roppant nyári időjárás folytatódott a hétvégén, ami magában foglalta a gyereknapot is. Ezen két tényező a két fő premierre mondjuk nem gyakorolta hatását, hiszen a Warcraft: A kezdetek igencsak blockbusteri startot jegyez több mint 100 millió forinttal, miközben a Rendes fickók is megalapozta…..
Vészmadár 2016.06.01 14:58:21
@theus: ha a vacak alatt a Warcraftra célzol, akkor szerintem erősen mellélőttél -számos hibája ellenére is bőven vállalható fantasy film lett. Nem annyira WOW, mint inkább Warcraft 1-2 - a látványvilágra kevés panasz lehet, a története döcögős, de bőven vállalható. (legnagyobb hibája a rengeteg nevesített karakter - elvárja, hogy tudj róluk egy-két dolgot, és így nehezebben követhető.)
De mindezeken túl végre egy élvezhető fantasy film a mozikban. simán jár neki a 10/6.
(Ragnar...izé...Lothar miatt különösen. Nem is beszélve a Llane királyról, aki végre nem egy divatos köpönyegforgató, opportunista uralkodó, hanem igazából a birodalomért, az alattvalókért élő pozitív figura.)
A harcjelenetek kemények, látványosak - az orkok méret, és erőbeli különbsége brutális (az egyik konkrétan felkap egy lovat a feje fölé, és hozzávágja a védelmi pozícióban álló 3 ember katonához...O.o)
 - SPOILERMENTES - Egy számítógépes játék filmes átirata a legtöbb esetben el van átkozva, erre megszámlálhatatlan példát ad az elmúlt húsz év. Ahogy néztem a trailert pár hónappal ezelőtt, pontosan ennek az átoknak a jeleit láttam (több néven emlegetik, de leginkább úgy ismerik: "blockbuster",…..
Vészmadár 2016.05.26 10:26:11
@Prof. William: hehehe - szerintem a Super Marionál, és Doubla Dragonnál NEM lehetséges, hogy létezik rosszabb játékadaptáció.
Mi is megnézzük - én pozitív vagyok, bár alacsonyra tettem a mércét. Szórakoztasson el, és kész:)
  A Falon/Vakondvárosban Sansa levelet kap (life!, bocsánat, valahogy oldanom kell a feszkót), pöcséteset, a viaszban Kisujj gyanútlan kezekkel belenyomott madaras címere, Sansa meg rongyol menten Vakondvárosba, randira. Hogy Jon hogy engedhette el egyedül, pontosabban csak Brienne társaságában,…..
Vészmadár 2016.05.25 14:03:19
@FlybyWire: TrzDrz! Bakker, mint valami elszúrt karakternév online játékban:)
Vajon a Szellemirtók új előzetese meggyőzi az eddigi ellenzőket arról, hogy adjanak a filmnek egy esélyt?..